JayKay 25 Μαίου 2011 #1 Share 25 Μαίου 2011 ..καλησπερα! σημερα καθως εκανα περπατημα διπλα απο ενα μικρο ποταμο κοντα στο σπιτι μου βρηκα καποια φυτα στις οχθες του τα οποια μου φανηκαν αρκετα ωραια για το ενυδρειο μου και υπεθεσα πως για να εχουν φυτρωσει εκει θα μπορεσουν να ζησουν και να αναπτυχθουν μεσα στο νερο του ενυδρειου! καθαρισα τις ριζες τους, τις εκοψα και τα επλυνα! ακομα ομως σκεφτομαι αν πρεπει να τα βαλω μεσα στο ενυδρειο! μπορειτε να με βοηθησετε? ευχαριστω! αυτα ειναι τα φυτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorgio 25 Μαίου 2011 #2 Share 25 Μαίου 2011 ..καλησπερα! σημερα καθως εκανα περπατημα διπλα απο ενα μικρο ποταμο κοντα στο σπιτι μου βρηκα καποια φυτα στις οχθες του τα οποια μου φανηκαν αρκετα ωραια για το ενυδρειο μου και υπεθεσα πως για να εχουν φυτρωσει εκει θα μπορεσουν να ζησουν και να αναπτυχθουν μεσα στο νερο του ενυδρειου! καθαρισα τις ριζες τους, τις εκοψα και τα επλυνα! ακομα ομως σκεφτομαι αν πρεπει να τα βαλω μεσα στο ενυδρειο! μπορειτε να με βοηθησετε? ευχαριστω! αυτα ειναι τα φυτα! http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=59687 αυτο θα σε βοηθησει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JayKay 25 Μαίου 2011 Author #3 Share 25 Μαίου 2011 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=59687 αυτο θα σε βοηθησει... ..το κοιταξα! θα δοκιμασω να τα βαλω, αν δω τις επομενες μερες πως κατι δε παει καλα θα τα βγαλω! ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorgio 25 Μαίου 2011 #4 Share 25 Μαίου 2011 ..το κοιταξα! θα δοκιμασω να τα βαλω, αν δω τις επομενες μερες πως κατι δε παει καλα θα τα βγαλω! ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 25 Μαίου 2011 #5 Share 25 Μαίου 2011 Απολύμανση φυτών., Μέθοδοι απολύμανσης φυτών Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος