Giorgos LA 25 Μαίου 2011 #1 Share 25 Μαίου 2011 Τωρα παρατηρω πως...τα δυο κυριαρχοι ξιφοφοροι μαλωνουν...θα πρεπει να ανησυχω να τους χωρησω...επισης οταν περναει μια θυλικια συγκεκριμενη πανε απο πίσω της σαν να την δαγκωνουν την ουρα...θελουν να ζευγαρωσουν με αυτην και τα δυο και μαλωνουν για το πιος θα την παρει?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 25 Μαίου 2011 #2 Share 25 Μαίου 2011 Τωρα παρατηρω πως...τα δυο κυριαρχοι ξιφοφοροι μαλωνουν...θα πρεπει να ανησυχω να τους χωρησω...επισης οταν περναει μια θυλικια συγκεκριμενη πανε απο πίσω της σαν να την δαγκωνουν την ουρα...θελουν να ζευγαρωσουν με αυτην και τα δυο και μαλωνουν για το πιος θα την παρει?? λίτρα και άλλες πληροφορίες;;;; αν το οτι <<τα ψαρια μαλώνουν>> είναι ως ένα βαθμό τότε το θεωρώ φυσιολογικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos LA 25 Μαίου 2011 Author #3 Share 25 Μαίου 2011 λίτρα και άλλες πληροφορίες;;;; αν το οτι <<τα ψαρια μαλώνουν>> είναι ως ένα βαθμό τότε το θεωρώ φυσιολογικό 200 λιτρα...πες 170 καθαρα...!!!Πηστευω πως ειναι η ωρα τους να γινουν γαμπροι Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 25 Μαίου 2011 #4 Share 25 Μαίου 2011 200 λιτρα...πες 170 καθαρα...!!!Πηστευω πως ειναι η ωρα τους να γινουν γαμπροι φυτεμένο;;; και γω για γαμπρους τους βλέπω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos LA 25 Μαίου 2011 Author #5 Share 25 Μαίου 2011 φυτεμένο;;; και γω για γαμπρους τους βλέπω Ναι ...οχι παρα πολυ...περιπου 5-6 anubies και 5 bacoba και κατι αλλα ψιλα...τωρα αρχιζουν και μπαινουν τα φυτακια...θα βαλω φοτο οταν θα ολοκληρωθει ...!!Εχω απορεια πιο θα γινει ο αρχηγος...εχω πονταρει σε ενα :huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 25 Μαίου 2011 #6 Share 25 Μαίου 2011 Ναι ...οχι παρα πολυ...περιπου 5-6 anubies και 5 bacoba και κατι αλλα ψιλα...τωρα αρχιζουν και μπαινουν τα φυτακια...θα βαλω φοτο οταν θα ολοκληρωθει ...!!Εχω απορεια πιο θα γινει ο αρχηγος...εχω πονταρει σε ενα Δεν ειναι ανάγκη να ανησυχήσεις για οτι διποτε γίνεται στο ενυδρείο σου!! Ακόμα και τα πιο ήρεμα ψάρια εχουν της κακές τους!! αυτα τα 2 πιο λογικά θα μιλάνε για το πιος θα κοιμηθεί το βράδυ με την νύφη κοντά στην ανουπια σου...so relax Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorgio 25 Μαίου 2011 #7 Share 25 Μαίου 2011 Δεν ειναι ανάγκη να ανησυχήσεις για οτι διποτε γίνεται στο ενυδρείο σου!! Ακόμα και τα πιο ήρεμα ψάρια εχουν της κακές τους!! αυτα τα 2 πιο λογικά θα μιλάνε για το πιος θα κοιμηθεί το βράδυ με την νύφη κοντά στην ανουπια σου...so relax συμφωνω.. και εμεις τα ιδια κανουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos LA 26 Μαίου 2011 Author #8 Share 26 Μαίου 2011 συμφωνω.. και εμεις τα ιδια κανουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος