mitsaras 25 Μαίου 2011 #1 Share 25 Μαίου 2011 Καταρχην καλησπερα, εδω και 15 μερες ειμαι ξαπλα με κυτταρομεγαλοιο ενα ειδος λοιμωξης και σαν δεν μου εφτανε αυτο την παρασκευη το βραδυ κατα τις 10 ακουω ενα δυνατο μπαμ και μετα αρχησαν να τρεχουν νερα απο την βαση του ενυδρειου, το αποτελεσμα μετα απο 5 ωρες ηταν μια μπανιερα reef, ενα ενυδρειο με σπασμενο πατο και ενα δωματιο που μυριζε σαν παραλια.Την αλλη μερο εψαχνα για λυση με τεχνικους αλλα μου ειπαν οτι θελει 150 με 200 ευρω για αλλαγη πατου και οτι και παλι δεν ειναι συγουρο οτι θα ειναι ασφαλες, γιαυτο αποφασησα και πηρα ενα καινουριο για να εχω το κεφλι μου ησιχο. οποτε το σαββατο το βραδυ μετα απο εξοδα κοπο και κουραση μπηκαν ολλα στο καινουριο ενυδρειο.Ελπιζω να μην ξαναπερασω τετοια ταλεπωρια . Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzapal 25 Μαίου 2011 #2 Share 25 Μαίου 2011 Ποπό! Περαστικά σου και υπομονή Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitsaras 25 Μαίου 2011 Author #3 Share 25 Μαίου 2011 σε ευχαρηστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 25 Μαίου 2011 #4 Share 25 Μαίου 2011 Περαστικά φίλε μου... Να ρωτήσω γιά το ενυδρείο....ήταν ιδιοκατασκευή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 25 Μαίου 2011 #5 Share 25 Μαίου 2011 αχχχχχχχ χαρας το κουραγιο σου! πες μας για το ενυδρειο σου τι παχος τζαμιων ειχε? ηταν ηδιοκατασκευη? ποσα λιτρα μιλαμε? ανεβασε μας μια φωτο! καλο κουραγιο και παλι σου ευχομαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitsaras 26 Μαίου 2011 Author #6 Share 26 Μαίου 2011 Ενα κατοσταρι κινεζικο ηταν που εβγαζε250 λιτρα, αποτι ειδα 10αρι τζαμι ειχε και το σπασιμο εγινε στον πατο απο ακρη σάκρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilios 26 Μαίου 2011 #7 Share 26 Μαίου 2011 αχ αυτα τα κινεζικα..πως μας την φερνουν σε ολους ετσι... οσο μπορειτε μην περνετε κινεζικα πρωιντα τουλαχιστων οχι μεγαλα πραγματα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitsaras 27 Μαίου 2011 Author #8 Share 27 Μαίου 2011 Τι να σου πω; Και το αλλο μου ενυδρειο κινεζικο ειναι 400λτ και το εχω 7 χρονια και ειναι μια χαρα .[φτου φτου κατσε μην ξανατρεχω].Τωρα πηρα ενα rio και λεω ενταξει τωρα ειμαι μια χαρα και χτες ακουω οτι εσπασε ενα rio, οποτε νομιζω οτι δεν μπορεις να εισαι σιγουρος με κανενα απλα ευχεσαι να μην σου κατσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 27 Μαίου 2011 #9 Share 27 Μαίου 2011 απλα ευχεσαι να μην σου κατσει. ΜΑΛΙΣΤΑ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος