Jump to content

τροφη για τον κογκολεζο μου

Recommended Posts

Εχω την κλασσικη τροφη με τα ξερα φυλλαρακια που δινουν τα πετ-σοπ...

Εχω ενα καλικο και εναν κογκολεζο.

Το μεγεθος των ψαριων ειναι το ιδιο , ειναι πολυ μικρουλικα, αλλα ο καλικος εχει μια στοματαρα ναααααα...... με αποτελεσμα οταν τους πεταω το φαι να προλαβαινει να το χλαπακιαζει ολο ο καλικος και ο κογκολεζος να μενει πεινασμενος... με το ζορι κοβω τα φυλλαρακια μικρα μικρα κομματακια και του τα δινω με το δαχτυλο μου στο στομα του...

Μηπως θα ηταν προτιμοτερο να τους ταιζα και με καμια τροφη σε στυλ κοκκων κτλ οπως αυτη; http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=1767 για να προλαβαινει να τρωει κι ο κογκολεζος τπτ και να χωρανε ευκολα στο στομα του επισης;

Ποσο καιρο τα εχεις ;

Θα μπορουσες να το μαθεις να τρωει απ το χερι σου μεχρι να μπορει να ανταγωνιστει τον αλλο ψαρο αλλα θα μπορουσες να του παρεις σπιρουλινα σε ταμπλετες κ να τις κοβεις πολυ μικρα κομματακια κ να τους την ριχνεις στο ενυδρειο σε διαφορα σημεια

Εχω την κλασσικη τροφη με τα ξερα φυλλαρακια που δινουν τα πετ-σοπ...

Εχω ενα καλικο και εναν κογκολεζο.

Το μεγεθος των ψαριων ειναι το ιδιο , ειναι πολυ μικρουλικα, αλλα ο καλικος εχει μια στοματαρα ναααααα...... με αποτελεσμα οταν τους πεταω το φαι να προλαβαινει να το χλαπακιαζει ολο ο καλικος και ο κογκολεζος να μενει πεινασμενος... με το ζορι κοβω τα φυλλαρακια μικρα μικρα κομματακια και του τα δινω με το δαχτυλο μου στο στομα του...

Μηπως θα ηταν προτιμοτερο να τους ταιζα και με καμια τροφη σε στυλ κοκκων κτλ οπως αυτη; http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=1767 για να προλαβαινει να τρωει κι ο κογκολεζος τπτ και να χωρανε ευκολα στο στομα του επισης;

να σου ζήσουν.

αντικειμενικά πάντως, δεν είναι και οι πιο ιδανικοί συγκάτοικοι, καθώς ο το calico (shubunkin είναι?) είναι πιο γρήγορος κολυμβητής από το άλλο ψαράκι.

προσπάθησε να ρίχνεις το φαγητό κοντά στο πιο αργοκίνητο <_<

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...