OLYMPIC 25 Μαίου 2011 #1 Share 25 Μαίου 2011 Για σας έχω δυο αστακουδακια σε 600αρη και μου τρώνε τα φύλα από τα φυτά μήπως ξέρετε να μου πείτε αν τους κόψω τις δαγκάνες θα σταματήσουν να τα τρώνε ? Ηλιας Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 25 Μαίου 2011 #2 Share 25 Μαίου 2011 Πλακα κανεις ετσι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 25 Μαίου 2011 #3 Share 25 Μαίου 2011 Για σας έχω δυο αστακουδακια σε 600αρη και μου τρώνε τα φύλα από τα φυτά μήπως ξέρετε να μου πείτε αν τους κόψω τις δαγκάνες θα σταματήσουν να τα τρώνε ? Ηλιας Δεν χρησιμοποιούν μονο της δάγκανες για να τρεφωντε..εχουν και αλλα χερια.. αλλα σοβαρά ούτε για αστείο να ακρωτηριάσεις τον αστακό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panstelios22 25 Μαίου 2011 #4 Share 25 Μαίου 2011 Σόρρυ, άλλαξε καλύτερα τους κατοίκους του ενυδρείου σου αφού θέλεις να έχεις φυτά. Έντελώς λάθος αντιμετώπιση του προβλήματος......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
OLYMPIC 25 Μαίου 2011 Author #5 Share 25 Μαίου 2011 ΟΚ παιδιά αφού δεν υπάρχει λύση θα τους κάνω επιστροφή αν και είναι από τα αγαπημένα μου ζώα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 25 Μαίου 2011 #6 Share 25 Μαίου 2011 ΟΚ παιδιά αφού δεν υπάρχει λύση θα τους κάνω επιστροφή αν και είναι από τα αγαπημένα μου ζώα Μεταξύ μας την ζημιά δεν την κάνουνε με τις δαγκάνες Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 25 Μαίου 2011 #7 Share 25 Μαίου 2011 Μεταξύ μας την ζημιά δεν την κάνουνε με τις δαγκάνες Ετσι ακριβως,με της μικρες δαγγανες του στοματος τα μασουλανε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 25 Μαίου 2011 #8 Share 25 Μαίου 2011 Ετσι ακριβως,με της μικρες δαγγανες του στοματος τα μασουλανε. Να τος! Όντως έτσι γίνεται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
OLYMPIC 25 Μαίου 2011 Author #9 Share 25 Μαίου 2011 Τορα που το λετε το παρατηρισα Ηλιας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος