Jump to content

Φίλτρο Juwel

akatos

Recommended Posts

Καλημέρα παιδιά. Λοιπόν το φιλτρο μου είναι εσωτερικό τηςjewel αυτο που είχε η εταιρία. Έχω μια ερώτηση. Επειδή τα σφουγγαρια μυρίζουν απο το πετσοπ αυτή την άσχημη οσμή θέλω να ρωτήσω πως μπορώ να τα καθαρίζω η κατα κάποιο τροπο να τα απολυμανω πριν τα βάλω σε λητουργεια. Φοβάμαι μήπως αυτη η άσχημη οσμή απο τα πτηνά του πετσοπ είναι εστία μόλυνσης για τα ψαράκια που θα φιλοξενηθούν στο μέλλον.

Φιλτρο juwel ήθελα να γράψω στο θέμα. Κανένας για το πως θα καθαρίσω, απολυμανω τα σφουγγαρια απο την οσμή;;

Φιλτρο juwel ήθελα να γράψω στο θέμα. Κανένας για το πως θα καθαρίσω, απολυμανω τα σφουγγαρια απο την οσμή;;

Nερακι βρυσης <_< αυτο...με ζεστο καλητερα :D

Εισαι και πατριωτης(Λαρισαιος) :huh:

Πεινασες εεεε? <_<

Νερο απο αλλαγη φιλτρου προτεινω αν θες μονο να το ξεπλυνεις η καλο καθαρισμα με νερακι αν θες να το καθαρισεις τελειως και απο την βιολογια

αι φιλε μου nio92 απο Λαρισα ειμαι και εχω προβληματιστει.ειμαι εντελως ασχετος ελπιζω ομως να τα καταφερω.θα το πλυνω με ζεστο νερο,δεν πιστευω να εχω κανενα προβλημα με τα ψαρια.Βεβαια ακομα τα ψαρακια αργουν να μπουν εχουμε πρωτα το στρωσιμο...ααα φιλε nio92 που εχει στη Λαρισα φυτα για το ενυδρειο μου?κιαλλη μια ερωτηση τα φυτα πρεπει να τα βαλω πριν το στρωσιμο ολα?αν κατα τη διαρκεια η μετα το στρωσιμο βαλω φυτα αυτο επιρεαζει το περιβαλλον?

αι φιλε μου nio92 απο Λαρισα ειμαι και εχω προβληματιστει.ειμαι εντελως ασχετος ελπιζω ομως να τα καταφερω.θα το πλυνω με ζεστο νερο,δεν πιστευω να εχω κανενα προβλημα με τα ψαρια.Βεβαια ακομα τα ψαρακια αργουν να μπουν εχουμε πρωτα το στρωσιμο...ααα φιλε nio92 που εχει στη Λαρισα φυτα για το ενυδρειο μου?κιαλλη μια ερωτηση τα φυτα πρεπει να τα βαλω πριν το στρωσιμο ολα?αν κατα τη διαρκεια η μετα το στρωσιμο βαλω φυτα αυτο επιρεαζει το περιβαλλον?

Δεν ειναι σε αεροστεγείς συσκευασία φιλε?

Δεν ειναι σε αεροστεγείς συσκευασία φιλε?

ηταν μεσα στο ενυδρειο μεσα σε κουτιαλλα μυριζουν πολυ τα σφουγγαρια.αν τα πλυνω με νερο θα εχω προβλημα?

Τα σφουγγάρια των εσωτερικών φίλτρων της Juwel είναι συνήθως κλεισμένα στην συσκευασία τους, δηλ. σε πλαστικές σακκούλες. Μήπως η μυρωδιά είναι απλά η μυρωδιά του προϊόντως? Αν ήτανε κλειστά, με ένα απλό ξέπλυμα με νερό (ίσως ζεστό) θα είσαι ok.

Φιλε μου...λυπαμαι αλλα δεν εχει μεγαλη γκαμα...Ξερω ομως ενα που φερνει μια φορα το μηνα ωραια φυτακια <_< και σε καλες τιμες...τωρα για να μην τον διαφημιζω στειλε μου π.μ(πρωσοπικο μηνυμα) για να σου πω...!!

Δεν υπαρχει προβλημα με τα φυτακια...οποτε θελεις τα βαζεις...!!Καλα ειναι να παρεις ταμπλετες μια φορα...να τα βαζεις μεχρη τα φυτακια σου να σηνυθησουν ...μετα δεν χρειαζετε ενα κουτακι ειναι καλα οσο παρει :D ...!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...