gorgio 25 Μαίου 2011 #26 Share 25 Μαίου 2011 υπαρχουν πολλες αποψεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 25 Μαίου 2011 #27 Share 25 Μαίου 2011 Δεν έχω καπνίσει ποτέ και ούτε πρόκειται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johhny_ 26 Μαίου 2011 Author #28 Share 26 Μαίου 2011 Παιδια να καπνιζει κανεις λογικα βεβαια ειναι οκ.....αυτο που ειναι το κακο ειναι τα παιδια που ξεκινουν απο μικρες ηληκιες....γνωμη μου παντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos LA 26 Μαίου 2011 #29 Share 26 Μαίου 2011 Aντι να παω απο την φουκοσιμα παω σιγα σιγα κι απο μονος μου δεν χρειαζομαι βοηθεια. αλλοι πανε απο το ποτο αλλοι απο το φαι αλλοι απο καποια αλλοι [καταχρηση] αλλοι γιατι κληρονομουν μπονους δωρο απο προηγουμενες γενιες και φτανουμε στο σημειο να λεμε κοψε αυτο κοψε εκεινο θα παθεις θα ρανεις . Δεν νομιζω τακη θα ζησω μεχρι να τελειωσει το καντηλι αλλα οπως θελω εγω αυτη την συμβουλη πηρα απο τον πατερα μου που κοντευει τα 80 και ζει τη ζωη του οπως αυτος επιλεγει. το ιδιο λεω και στο παιδι μου λεγοντας του τα υπερ και τα κατα και μεγαλονωντας η αποφαση ειναι δικια του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka68 9 Φεβρουαρίου 2013 #30 Share 9 Φεβρουαρίου 2013 το κλασικό τσιγάρο, έχει σε μερικά φίλτρα κάτι μαύρα μπιλάκια, μήπως είναι ενεργός άνθρακας ! Είναι και κατάλληλος για νερό ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 10 Φεβρουαρίου 2013 #31 Share 10 Φεβρουαρίου 2013 Ακα ανθρακας ειναι, αλλα θελεις πολλα τσιγαρα για ενα 30 :-Ρ Εγω καπνιζω απ τα 17..το εχω κοψει 2 φορες και το ξαναρχισα μια απο στεναχωρια και μια γιατι το πηρα στην πλακα... Ο πιο πανω φιλος εχει απολυτο δικιξ κατα εμε....πινω νερο με ενα σωρο χημεια, μας διαπερναν εκαντονταδες ραδιοκυματα καθε μερα, οι τροφες μας πανε απ το κακο στο χειροτερο και σε λιγο ολα τα κρεατα θα ειναι "παιδια του σωληνα" και ενα σωρο ακομα....δεν νομιζω το τσιγαρο φταιει μονο για οτι μπορει να παθω, αλλα αμα ειναι παθω κατι ας το εχω γλεντησει :-) Η μονη αληθεια ειναι οτι ειναι πολλα τα λεφτα και τπτ αλλο.....μακαρι να φτασω 60-70 και ας παω απ το τσιγαρο:-) Σορρυ αν ακουστηκα μακαβριος :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος