Johhny_ 25 Μαίου 2011 #1 Share 25 Μαίου 2011 (edited) Ανεβαζω αυτην την ψηφοφορια γιατι εδω και καιρο με ανησυχει το θεαμα που βλεπω δηλαδη εφηβους στην ηληκια μου να καπνιζουν.Μετα απο ερευνα που εγινε στον νομο μου το 35% των μαθητων ειναι καπνιστες Κριμα δεν ειναι να χαλαει καποιος την υγεια του απο τετοια ηληκια? Έγινε επεξεργασία 25 Μαίου 2011 - Χρήστος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johhny_ 25 Μαίου 2011 Author #2 Share 25 Μαίου 2011 Μπορει καποιος mod α αλλαξει την ψηφο μου?Καταλαθος επελεξα Καπνιζα αντι για Οχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 25 Μαίου 2011 #3 Share 25 Μαίου 2011 Καλο θεμα,Θα προτεινα εμεις οι συτεμενοι να μην ψηφισουμε για να δουμε τι καπνο φουμαρουν τα παιδια μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johhny_ 25 Μαίου 2011 Author #4 Share 25 Μαίου 2011 Σωστο αυτο που λες φιλε kixlidate ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 25 Μαίου 2011 #5 Share 25 Μαίου 2011 Δεν έχω καπνίσει ποτέ και ούτε πρόκειται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 25 Μαίου 2011 #6 Share 25 Μαίου 2011 Καλο θεμα,Θα προτεινα εμεις οι συτεμενοι να μην ψηφισουμε για να δουμε τι καπνο φουμαρουν τα παιδια μας Ναι αλλα πως θα βλεπομε εμεις τα αποτελεσματα.Αν υπαρχει δυνατοτητα να μπει στην ψηφοφορια η λεξη ουδετερο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johhny_ 25 Μαίου 2011 Author #7 Share 25 Μαίου 2011 Δεν το σκεφτηκα τοσο καλα......ας κανουν οι mods ποιες αλλαγες θεωρουν απαραιτητες Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorgio 25 Μαίου 2011 #8 Share 25 Μαίου 2011 Ανεβαζω αυτην την ψηφοφορια γιατι εδω και καιρο με ανησυχει το θεαμα που βλεπω δηλαδη εφηβους στην ηληκια μου να καπνιζουν.Μετα απο ερευνα που εγινε στον νομο μου το 35% των μαθητων ειναι καπνιστες Κριμα δεν ειναι να χαλαει καποιος την υγεια του απο τετοια ηληκια? αυτο δεν ειναι τιποτα...εδω καλαματα στισ καφετερειεσ παιδια ηλικιασ απο 13 εωσ 17 σχεδον ολα ειναι με ενα τσιγαρο στο χερι..δεν ειναι υπερβολη αυτο που λεω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 25 Μαίου 2011 #9 Share 25 Μαίου 2011 Δεν έχω καπνίσει ποτέ και ούτε πρόκειται. Χάνεις Η αλήθεια είναι ότι όλα τα κ$%@παιδα 14-16 καπνίζουν και το παίζουν μαγκιά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorgio 25 Μαίου 2011 #10 Share 25 Μαίου 2011 Χάνεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos LA 25 Μαίου 2011 #11 Share 25 Μαίου 2011 Κοιταξτε λιγο την ψηφοφορια...εγω που θελω να πατησω οχι...μετα μου βγαζει ερωτηση για το ποσο καιρο καπνιζω!!ενω εχω πατησει οχι...δεν ειναι σωστα διαμορφωμενη η δημοσκοπιση αυτην...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
petros4 25 Μαίου 2011 #12 Share 25 Μαίου 2011 Κοιταξτε λιγο την ψηφοφορια...εγω που θελω να πατησω οχι...μετα μου βγαζει ερωτηση για το ποσο καιρο καπνιζω!!ενω εχω πατησει οχι...δεν ειναι σωστα διαμορφωμενη η δημοσκοπιση αυτην...! ακριβως...τεσπα δεν εχω καν δοκιμασει και ουτε προκειτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johhny_ 25 Μαίου 2011 Author #13 Share 25 Μαίου 2011 Το αφηνεις κενο αν και ψηφιζουν μονο οι καπνισται Link to comment Share on other sites More sharing options...
petros4 25 Μαίου 2011 #14 Share 25 Μαίου 2011 Το αφηνεις κενο αν και ψηφιζουν μονο οι καπνισται τοτε γιατι εχεις βαλει και την επιλογη οχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johhny_ 25 Μαίου 2011 Author #15 Share 25 Μαίου 2011 Ε εκει ειναι το προβλημα τωρα?Το εβαλα καταλαθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 25 Μαίου 2011 #16 Share 25 Μαίου 2011 Καλο θεμα,Θα προτεινα εμεις οι συτεμενοι να μην ψηφισουμε για να δουμε τι καπνο φουμαρουν τα παιδια μας Από ποια ηλικία και μετά θεωρείται κάποιος σιτεμένος??? Για να ξέρω αν θα ψηφίσω ή όχι δηλαδή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 25 Μαίου 2011 #17 Share 25 Μαίου 2011 Δεν εχω καπνισει και ουτε προκειται Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 25 Μαίου 2011 #18 Share 25 Μαίου 2011 Από ποια ηλικία και μετά θεωρείται κάποιος σιτεμένος??? Για να ξέρω αν θα ψηφίσω ή όχι δηλαδή... Εσυ μπορεις ακομα παιδακι εισαι (οριμο ,βαθια σκεπτομενο,πολιτικοποιημενο) αλλα παιδι. Υ.ΓΠαντος θα ηθελα να δω παιδια κατω των 20 τι λενε Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 25 Μαίου 2011 #19 Share 25 Μαίου 2011 Δεν έχω καπνίσει ούτε εγώ, αλλά στην τρίτη ερώτηση δεν επιλέγω τίποτα και δεν δέχεται την ψήφο μου :s Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos LA 25 Μαίου 2011 #20 Share 25 Μαίου 2011 Δεν έχω καπνίσει ούτε εγώ, αλλά στην τρίτη ερώτηση δεν επιλέγω τίποτα και δεν δέχεται την ψήφο μου :s Τα ιδια ...!Τεσπα εγω παλη το εχω δοκιμασει...βασικα απ' ολα και στριφτα και ετοιμα...κανενα δεν μου αρεσε...ηθελα να ηξερα τι καταλαβαινετε...πεταμενα λεφτα...αντε να καπνιζεις κανενα μια στις τοσες γιατι ετσι γουσταρεις ναι...αλλα τωρα για μαγκια και τετοια ...!!Επισης το αλλο γνωστο που λενε οι καπνιστες οτι αμα το αρχισεις δεν το κοβεις...ολα ειναι στο μυαλο...και μια χαρα μπορεις να το κοψεις...σιγα...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johhny_ 25 Μαίου 2011 Author #21 Share 25 Μαίου 2011 Υ.ΓΠαντος θα ηθελα να δω παιδια κατω των 20 τι λενε Η ανησυχια του μπαμπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 25 Μαίου 2011 #22 Share 25 Μαίου 2011 Το τελευταίο σκέλος της ψηφοφορίας πρέπει αν φύγει γιατί αν κάποιος δεν καπνίζει αναγκαστικά στο τελευταίο σκέλος πρέπει να επιλέξει ότι καπνίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johhny_ 25 Μαίου 2011 Author #23 Share 25 Μαίου 2011 Καντε οποιες αλλαγες ειναι απαραιτητες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos LA 25 Μαίου 2011 #24 Share 25 Μαίου 2011 πφφ μπερδευτικα και εβαλα <18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CORFU 25 Μαίου 2011 #25 Share 25 Μαίου 2011 Aντι να παω απο την φουκοσιμα παω σιγα σιγα κι απο μονος μου δεν χρειαζομαι βοηθεια. αλλοι πανε απο το ποτο αλλοι απο το φαι αλλοι απο καποια αλλοι [καταχρηση] αλλοι γιατι κληρονομουν μπονους δωρο απο προηγουμενες γενιες και φτανουμε στο σημειο να λεμε κοψε αυτο κοψε εκεινο θα παθεις θα ρανεις . Δεν νομιζω τακη θα ζησω μεχρι να τελειωσει το καντηλι αλλα οπως θελω εγω αυτη την συμβουλη πηρα απο τον πατερα μου που κοντευει τα 80 και ζει τη ζωη του οπως αυτος επιλεγει. το ιδιο λεω και στο παιδι μου λεγοντας του τα υπερ και τα κατα και μεγαλονωντας η αποφαση ειναι δικια του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος