Savou 24 Μαίου 2011 #1 Share 24 Μαίου 2011 Γεια σας παιδια.Ηθελα να κανω μια ερωτηση.Προσφατα σε ενα θεμα διαβασα οτι μαζευουμε μηγες και κουνουπια απο την φυσηκαι τα δινουμε στους\ης μονομαχους\χινες μας.Αυτο δεν ειναι λιγο επικινδινο.Αν καποια μηγα κουβαλαει καποια αροστια η εχει ψακαστει με κατι η οτιδηποτε αλλο δεν υπαρχει περιπτωση να δημιουργησει προβλημα στο ενυδρειο μας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 25 Μαίου 2011 #2 Share 25 Μαίου 2011 (edited) http://www.troktikaras.com/2010/07/blog-post_3205.html υ.γ(διαβασε το ολο) Έγινε επεξεργασία 25 Μαίου 2011 - giorginakos Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 25 Μαίου 2011 #3 Share 25 Μαίου 2011 Συνιστούν ένα απεριόριστο δοχείο από πρωτεΐνες, το οποίο ίσως λύσει το πρόβλημα της πείνας στον κόσμο. Οι τροφές με βάση τις μύγες έχουν τη διπλάσια ποσότητα πρωτεϊνών σε σύγκριση μ´ ένα χάμπουργκερ, ενώ είναι πέντε με έξι φορές πιο εύπεπτες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 25 Μαίου 2011 #4 Share 25 Μαίου 2011 ετσι μπραβο... και αν ηταν δυνατον να μην ταιζουμε συνεχεια με τροφες του εμποριου... υ.γ(τα ψαρια απο την φυση προερχονται και τα οποια τρεφονται απο την ιδια την φυση) καλη συνεχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 25 Μαίου 2011 Author #5 Share 25 Μαίου 2011 Πολυ ενδιαφερον. Και αν καποια φορα μπερδευτουμε και αυτο που βαλουμε δεν ειναι ουτε μηγα ουτου κουνουπι αλλα καποιο ζουζουνι η κατι παρομοιο θα υπαρξει προβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisazre 25 Μαίου 2011 #6 Share 25 Μαίου 2011 Πολύ νόστιμο θέμα ... Δηλαδή συνίσταται το καλοκαίρι να σκοτώνουμε μύγες ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 25 Μαίου 2011 #7 Share 25 Μαίου 2011 Πολύ νόστιμο θέμα ... Δηλαδή συνίσταται το καλοκαίρι να σκοτώνουμε μύγες ... Παντος εγω δεν θα εβαζα Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 25 Μαίου 2011 #8 Share 25 Μαίου 2011 Παντος εγω δεν θα εβαζα χαχα για ποιο λογο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 25 Μαίου 2011 #9 Share 25 Μαίου 2011 χαχα για ποιο λογο? 1) Συχαινουμε της μηγες. 2)Τοσα μικροβια κουβαλανε 3)υπαρχουν τοσες πολλες και καλες τροφες 4)Καθε βραδυ που παω σπιτι ανταλλασω πολλα φιλακια με τα ψαρακια μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 25 Μαίου 2011 #10 Share 25 Μαίου 2011 (edited) 1) Συχαινουμε της μηγες. 2)Τοσα μικροβια κουβαλανε 3)υπαρχουν τοσες πολλες και καλες τροφες 4)Καθε βραδυ που παω σπιτι ανταλλασω πολλα φιλακια με τα ψαρακια μου. ''ανταλλασω πολλα φιλακια με τα ψαρακια μου κλεω Έγινε επεξεργασία 25 Μαίου 2011 - giorginakos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos LA 25 Μαίου 2011 #11 Share 25 Μαίου 2011 ''ανταλλασω πολλα φιλακια με τα ψαρακια μου κλεω χαχαχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 25 Μαίου 2011 #12 Share 25 Μαίου 2011 1) Συχαινουμε της μηγες. 2)Τοσα μικροβια κουβαλανε 3)υπαρχουν τοσες πολλες και καλες τροφες 4)Καθε βραδυ που παω σπιτι ανταλλασω πολλα φιλακια με τα ψαρακια μου. εισαι αστειατορας Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios77m 25 Μαίου 2011 #13 Share 25 Μαίου 2011 εισαι αστειατορας ειναι αστειατορας? μήπως να ανοίξει και αστειατοριο? Και εγώ εχω ταΐσει και μύγες και κουνούπι και κατι περίεργα σκουλήκια σε ενα σάπιο φρούτο.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorgio 25 Μαίου 2011 #14 Share 25 Μαίου 2011 1) Συχαινουμε της μηγες. 2)Τοσα μικροβια κουβαλανε 3)υπαρχουν τοσες πολλες και καλες τροφες 4)Καθε βραδυ που παω σπιτι ανταλλασω πολλα φιλακια με τα ψαρακια μου. Κιχλιδατε εισαι απιστευτος ρε φιλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 25 Μαίου 2011 Author #15 Share 25 Μαίου 2011 Παιδια ωραια τα αστεια αλλα αποτεσμασμα δεν βγεικε. Θα παρακαλουσα καποιον συντονηστη να σβησει τα off topic και να συνεχησει κανονικα η συζητηση με απαντησεις με επιχειρηματα. Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisazre 29 Μαίου 2011 #16 Share 29 Μαίου 2011 1) Συχαινουμε της μηγες. 2)Τοσα μικροβια κουβαλανε 3)υπαρχουν τοσες πολλες και καλες τροφες 4)Καθε βραδυ που παω σπιτι ανταλλασω πολλα φιλακια με τα ψαρακια μου. Δεν πιστεύω τα φιλάκια να είναι γαλλικά;! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος