ilouvatar 26 Μαίου 2011 #26 Share 26 Μαίου 2011 Φοβερό ενυδρείο για φοβερά ψάρια. Πολύ καλή δουλειά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos7 27 Μαίου 2011 Author #27 Share 27 Μαίου 2011 Ευχαριστω παιδες! Τα ψαρακια ειναι 2 μηνων περιπου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 27 Μαίου 2011 #28 Share 27 Μαίου 2011 μπραβο .πολυ ομορφο ενυδρειο και ψαρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIHALHS 27 Μαίου 2011 #29 Share 27 Μαίου 2011 Ευχαριστω παιδες! Τα ψαρακια ειναι 2 μηνων περιπου! Μόνο; !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos7 19 Ιουλίου 2011 Author #30 Share 19 Ιουλίου 2011 Ενα βιντεακι οπως υποσχεθηκα..... Την ωρα του φαγητου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 19 Ιουλίου 2011 #31 Share 19 Ιουλίου 2011 Φτου φτου φτου Μου αρεσει πολυ το δεσιμο της αλγης με τις πετρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 19 Ιουλίου 2011 #32 Share 19 Ιουλίου 2011 Και δύο ταμπλέτες να κολλήσεις δεν έχεις πρόβλημα θα τις φάνε Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 21 Ιουλίου 2011 #33 Share 21 Ιουλίου 2011 Πολύ όμορφα ψάρια και ενυδρείο!!!!! Τα ψαράκια σου τρώνε σαν τρελά!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 21 Ιουλίου 2011 #34 Share 21 Ιουλίου 2011 Ενα βιντεακι οπως υποσχεθηκα..... Την ωρα του φαγητου... αν και καθολου φαν της κατηγοριας ''κιχλιδες'' ομολογω να πω πως τρελαθηκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelonias 21 Ιουλίου 2011 #35 Share 21 Ιουλίου 2011 no coment Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos7 23 Ιουλίου 2011 Author #36 Share 23 Ιουλίου 2011 Ευχαριστώ πολυ παιδιά! Να στε καλα! Όντως στο φαΐ δεν λένε όχι! Είναι πολυ όμορφα ψάρια με ιδιαίτερο χαρακτήρα! Έχω φάει απίστευτο κόλλημα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos7 4 Αυγούστου 2011 Author #37 Share 4 Αυγούστου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos7 2 Νοεμβρίου 2011 Author #38 Share 2 Νοεμβρίου 2011 Μια προχειρη φωτο με αλλαγη φωτισμου Τοποθετηθηκαν προχειρα μια ταινια led ψυχρου λευκου και μια ταινια RGB και το αποτελεσμα ειναι αυτο Εδω ειναι με ρυθμισεις μηχανης f:5.0 Tαχυτητα κλειστρου :1/15 Και εδω με f:5.0 Tαχυτητα κλειστρου :1/10 Αυτο που μενει ειναι να δω πως θα συμπεριφερθουν τα ψαρια και αν τα χρωματα τους ειναι εντονα οπως πριν! Ακουω προτασεις-γνωμες-συμβουλες και αν καποιος αλλος εχει δοκιμασει κατι παρομοιο να μου πει τι διαφορετικο ειδε πριν και μετα οσο αφορα την συμπεριφορα των ψαριων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 2 Νοεμβρίου 2011 #39 Share 2 Νοεμβρίου 2011 Χρήστο έχεις την λευκή εμπρός και την rgb πίσω ή ανάποδα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos7 2 Νοεμβρίου 2011 Author #40 Share 2 Νοεμβρίου 2011 Χρήστο έχεις την λευκή εμπρός και την rgb πίσω ή ανάποδα; Tην λευκη μπροστα Λουκα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 2 Νοεμβρίου 2011 #41 Share 2 Νοεμβρίου 2011 Μια προχειρη φωτο με αλλαγη φωτισμου Τοποθετηθηκαν προχειρα μια ταινια led ψυχρου λευκου και μια ταινια RGB και το αποτελεσμα ειναι αυτο Εδω ειναι με ρυθμισεις μηχανης f:5.0 Tαχυτητα κλειστρου :1/15 Και εδω με f:5.0 Tαχυτητα κλειστρου :1/10 Αυτο που μενει ειναι να δω πως θα συμπεριφερθουν τα ψαρια και αν τα χρωματα τους ειναι εντονα οπως πριν! Ακουω προτασεις-γνωμες-συμβουλες και αν καποιος αλλος εχει δοκιμασει κατι παρομοιο να μου πει τι διαφορετικο ειδε πριν και μετα οσο αφορα την συμπεριφορα των ψαριων! Εχω τον ίδιο ακριβώς φωτισμό στο 400αρι μου.....με την ίδια σειρά!Το ίδιο ακριβώς εχει και ο fotisgt(απο αυτον το είδα και ζήλεψα...... ) Η διαφορα είναι οτι εμεις ντιμαρουμε την λευκή ταινία και στην rgb εχουμε αναμμένη την μπλέ απόχρωση! Εμενα προσωπικά τα ψαρια μου "δειχνουν" πολύ περισσότερο χρώμα απο ότι με μια τ8 daylight που ειχα πριν!Βεβαια τα δικά μου ψαρια εχουν ενα περιεργο μπλέ-πράσινο χρώμα....οποτε ο φωτισμός αυτος τονίζει ιδιαίτερα τα χρώματα τους. Δεν ξερω αν φταιει η φωτογραφία αλλα μου φαινεται πολύ σκοτεινό το ενυδρειο σου...λογικά θα είναι πιο φωτεινο.... Εδώ είναι το δικό μου: http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=57547&view=findpost&p=593925 εδώ του fotisgt: http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=63283&view=findpost&p=568797 Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos7 2 Νοεμβρίου 2011 Author #42 Share 2 Νοεμβρίου 2011 (edited) Ο φωτισμος ειναι περιπου οπως φαινεται στην δευτερη φωτο...δεν ειναι σαν τα δικα σας ενυδρεια..τα δκα σας ειναι πιο φωτεινα! Σκεφτομαι μηπως βγαλω την RGB και την αντικαταστησω με μια λευκη γιατι το λευκο της RGB μπλεδιζει λιγο! Οταν ντιμαρεις την λευκη μπορει να σου δωσει περισσοτερο φως?πιο δυνατο? Έγινε επεξεργασία 2 Νοεμβρίου 2011 - christos7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
raeziel 2 Νοεμβρίου 2011 #43 Share 2 Νοεμβρίου 2011 πανέμορφο ενυδρείο πραγματικά!! τρομερό στήσιμο, απίστευτα όμορφα ψάρια..... το ενυδρείο φαντάζομαι από κοντά, είναι για να κάθεσαι να το χαζεύεις με τις ώρες ! :bowdown: Υ.Γ. Τρομερή φωτογραφική μηχανή....ζηλεύω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 3 Νοεμβρίου 2011 #44 Share 3 Νοεμβρίου 2011 Πολύ όμορφο ενυδρείο και τα ψάρια επίσης. Μου φαίνεται και μένα λίγο σκοτεινό. Να το χαίρεσαι και σύντομα να πάρεις και γέννες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos7 3 Νοεμβρίου 2011 Author #45 Share 3 Νοεμβρίου 2011 πανέμορφο ενυδρείο πραγματικά!! τρομερό στήσιμο, απίστευτα όμορφα ψάρια..... το ενυδρείο φαντάζομαι από κοντά, είναι για να κάθεσαι να το χαζεύεις με τις ώρες ! :bowdown: Υ.Γ. Τρομερή φωτογραφική μηχανή....ζηλεύω... Πολύ όμορφο ενυδρείο και τα ψάρια επίσης. Μου φαίνεται και μένα λίγο σκοτεινό. Να το χαίρεσαι και σύντομα να πάρεις και γέννες. Ευχαριστω παιδες ! Να στε καλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 3 Νοεμβρίου 2011 #46 Share 3 Νοεμβρίου 2011 Ο φωτισμος ειναι περιπου οπως φαινεται στην δευτερη φωτο...δεν ειναι σαν τα δικα σας ενυδρεια..τα δκα σας ειναι πιο φωτεινα! Σκεφτομαι μηπως βγαλω την RGB και την αντικαταστησω με μια λευκη γιατι το λευκο της RGB μπλεδιζει λιγο! Οταν ντιμαρεις την λευκη μπορει να σου δωσει περισσοτερο φως?πιο δυνατο? Δυστυχώς όχι, απλά εχεις την επιλογη να μειώσεις ή να αυξήσεις την ένταση του φωτός! Μου κάνει εντύπωση πάντως....δεν ειναι δυνατόν δυο ενυδρεια να δειχνουν φωτισμένα και εσένα σκοτεινό..... Δες στο θέμα του Φώτη που έχει τοποθετήσει τις λεντοταινίες(και εγω τις έχω στην ίδια θέση περίπου).....εσύ τις έχεις στην ίδια θέση?Αν όχι υποψιάζομαι πως ίσως φταιει αυτό..... Υ.Γ. Πράγματι το λευκό της RGB μπλεδίζει και δεν είναι τοσο δυνατό όσο της λευκής! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 3 Νοεμβρίου 2011 #47 Share 3 Νοεμβρίου 2011 Πολύ όμορφο ενυδρείο και τα ψαράκια σου καταπληκτικά. Η άλγη πάνω στις πέτρες το κάνει να δείχνει πολύ πραγματικό. Πραγματικά πάρα πολύ φυσικό αποτέλεσμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 3 Νοεμβρίου 2011 #48 Share 3 Νοεμβρίου 2011 Πολυ ομορφο,και πολυ αγριο τοπιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos7 3 Νοεμβρίου 2011 Author #49 Share 3 Νοεμβρίου 2011 Δυστυχώς όχι, απλά εχεις την επιλογη να μειώσεις ή να αυξήσεις την ένταση του φωτός! Μου κάνει εντύπωση πάντως....δεν ειναι δυνατόν δυο ενυδρεια να δειχνουν φωτισμένα και εσένα σκοτεινό..... Δες στο θέμα του Φώτη που έχει τοποθετήσει τις λεντοταινίες(και εγω τις έχω στην ίδια θέση περίπου).....εσύ τις έχεις στην ίδια θέση?Αν όχι υποψιάζομαι πως ίσως φταιει αυτό..... Υ.Γ. Πράγματι το λευκό της RGB μπλεδίζει και δεν είναι τοσο δυνατό όσο της λευκής! Δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει ουτε εγω! Στις ιδιες θεσεις που τα εχει βαλει και ο FotisGΤ τα εχω βαλει και εγω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos7 3 Νοεμβρίου 2011 Author #50 Share 3 Νοεμβρίου 2011 Πολύ όμορφο ενυδρείο και τα ψαράκια σου καταπληκτικά. Η άλγη πάνω στις πέτρες το κάνει να δείχνει πολύ πραγματικό. Πραγματικά πάρα πολύ φυσικό αποτέλεσμα Πολυ ομορφο,και πολυ αγριο τοπιο Ευχαριστω Στρατο και Σωτηρη! Να στε καλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος