DrAvalanche 25 Οκτωβρίου 2006 #1 Share 25 Οκτωβρίου 2006 Γειά σας παιδιά έχω ένα αυτοκόλλητο θερμόμετρο που ήρθε μαζί με το Juwel ενυδρείο μου. Δύο ερωτήσεις: -Πως ακριβώς διαβάζεται; Εμφανίζεται ένα 'φάσμα' χρωμάτων (από σκούρο μπλέ μέχρι κόκκινο) μεταξύ δύο ενδείξεων θερμοκρασίας. Η θερμοκρασία είναι στό 'μέσο' αυτού του φάσματος. Πχ αν ξεκινάει το μπλέ στους 28 και το κόκκινο τελειώνει στους 30, η θερμοκρασία είναι 29 βαθμοί. Σωστά; -Πόσο αξιόπιστα είναι αυτά τα αυτοκόλλητα θερμόμετρα; Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
filoxenos 25 Οκτωβρίου 2006 #2 Share 25 Οκτωβρίου 2006 Καθόλου αξιόπιστα. Τα έχω σχεδόν σε όλα τα ενυδρεία μου και μετά από λίγο καιρό, ξανάβαλα και γυάλινα. Αποτέλεσμα των συγκριτικών τεστ: ΑΧΡΗΣΤΑ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 25 Οκτωβρίου 2006 #3 Share 25 Οκτωβρίου 2006 Και να προσθέσω ότι εγώ στα δικά μου ενυδρεία έχω πάντα δυο θερμόμετρα. Πές το υπερβολή αλλά το κόστος είναι ασήμαντο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filoxenos 25 Οκτωβρίου 2006 #4 Share 25 Οκτωβρίου 2006 Και να προσθέσω ότι εγώ στα δικά μου ενυδρεία έχω πάντα δυο θερμόμετρα. Πές το υπερβολή αλλά το κόστος είναι ασήμαντο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas RS 27 Οκτωβρίου 2006 #5 Share 27 Οκτωβρίου 2006 Θα συμφωνισω κι εγω οτι ειναι παντελως αχρηστα! Περισσοτερο δειχνουν την εξωτερικη θερμοκρασια του ενυδρειου και μαλιστα χωρις καθολου ακριβεια. Εγω εχω παρει ενα θερμομετρο υδραργυρου και εχω ικανοποιητικη ακριβεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioannis1 27 Οκτωβρίου 2006 #6 Share 27 Οκτωβρίου 2006 Να αναφερω και εγω οτι σε ενα ενυδρειο που το ειχα βαλει οταν αποφασισα να το βγαλω για να βαλω ενα απλο,δεν μπορουσα να το ξεκολλησω με τιποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος