Jump to content

το πηρα..

akatos

Recommended Posts

καταρχας χιλια συγνωμη για το οτι το θεμα σταλθηκε 4 φορες δεν το εκανα επιτειδες απλα κολλησε ο υπολογιστης και μετα το ειδα.συγνωμη και παλι. .τελικα πηγα χθες και αγορασα το πρωτο μου ενυδρειο.Πηρα τελικα το jewel 60*30*40 στα 72 λιτρα.το αγορασα σε καλη τιμη πιστευω.με θερμοστατη 100 w με φιλτρο και φωτισμο.το καπακι ειναι το monolux 60.τωρα αν εκανα καλη επιλογη δεν ξερω εσεις ξερετε.Το καθαρισα και το γεμισα για να δω αν υπαρχει καποια διαρροη.Παντως πραγματικα οσο και να εχω διαβασει εχω παρα πολλες ερωτησεις...

καταρχας χιλια συγνωμη για το οτι το θεμα σταλθηκε 4 φορες δεν το εκανα επιτειδες απλα κολλησε ο υπολογιστης και μετα το ειδα.συγνωμη και παλι. .τελικα πηγα χθες και αγορασα το πρωτο μου ενυδρειο.Πηρα τελικα το jewel 60*30*40 στα 72 λιτρα.το αγορασα σε καλη τιμη πιστευω.με θερμοστατη 100 w με φιλτρο και φωτισμο.το καπακι ειναι το monolux 60.τωρα αν εκανα καλη επιλογη δεν ξερω εσεις ξερετε.Το καθαρισα και το γεμισα για να δω αν υπαρχει καποια διαρροη.Παντως πραγματικα οσο και να εχω διαβασει εχω παρα πολλες ερωτησεις...

Αντε καλοριζικο και καλογεμιστο. <_<

μια χαρα επιλογη εκανες φιλε! αν επιτρεπεται ποσο σου πηγε το μαλι?

Καλοριζικο. ! Νομιζω οτι το πηρες πολυ καλη τιμη. Αν επιτρεπεται να το αναφερεις απο που; Αθηνα ή Λαρισσα; Ευχαριστω.

ΥΓ. Ρωταω γιατι ετοιμαζομαι σε λιγο καιρο για να παρω ενα γυρω στα 200 λιτρα οποτε ... με ενδιαφερουν οι καλες τιμες!! ! <_<

για juwel ειναι τελεια η τιμη <_< ...καλοριζικο και καλοταξηδο :D:huh: με τα ψαρακια

60 ευρω μονο γινετε να μας γραψεις και καταστημα....??? <_<

Καλορίζικο, περιμένουμε φωτογραφίες σύντομα <_<

καλωριζικο και καλο ταξιδι στον υποβριχιο κοσμο

Παιδια καταρχας το πηρα απο Λαρισα αρχικη δεν ξερω ποσο εκανε τελικα μου ειπε 69 ,εδωσα 60 και ολα καλα <_< .Τι να πω ισως εκανε και λαθος γιατι παζαρευα κατι resun κινεζικα που ειχαν σε προσφορα 69 ευρω και ξαφνικα το ειδα και ειπα θελω αυτο (juwel) στα ιδια λεφτα.το πηρα πληρωσα και εφυγα

Μπραβο τυχερε!!! Λεσ να ητανε τοσο ασχετοσ ο πετσοπας και να μην καταλαβε τι εκανε;;; :D<_<

τι να πω ισως.αφου στην αρχη νομιζε ηταν το ιδιο με το κινεζικο.μετα ειπε α μωρε το ιδιο ειναι οποιο και να παρεις.οποτε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ το forum που με ενημερωσε οτι τα juwel ειναι καλα και εκανα τελικα τη σωστη επιλογη...

εχουμε πολους ασχετους εδω στην λαρισα δοξα το θεο! <_< εκτος και αν το πηρες απο αυτο το καταστημα που εκληνε τωρα προσφατα και τα σκωτονε ολα!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...