Jump to content

Superbuffer Dkh Kent

clooyn

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια,μπορει να μου πει κανενας τον τροπο χρησης για 700λ.Θελω να ανεβασω την kh απο 7,2 στο 9.Ευχαριστω <_<

Πριν ξεκινήσεις πάρε τις τελευταίες μετρήσεις Kh και PΗ από το ενυδρείο σου.Ξεκίνα με μια κουταλιά ανα 80 λίτρα.Μέτρα την επόμενη και τις δύο τιμές και πράξε ανάλογα.Κάθε φορά που ρίχνεις να περιμένεις 24h και μετά να ξανά ρίχνεις.

Αρα αυτο που γραφει το κουτι πως μετρας μετα απο μια ωρα δεν παιζει;Ευχαριστω <_<

Τη διαφορά στην alkalinity μπορείς να τη δεις και μετά από 1 ώρα.

Για τη διαφορά στο pH, χρειάζεται τουλάχιστον ένα 24ωρο για να σταθεροποιηθεί.

Έγινε επεξεργασία - amorealex

Τη διαφορά στην alkalinity μπορείς να τη δεις και μετά από 1 ώρα.

Για τη διαφορά στο pH, χρειάζεται τουλάχιστον ένα 24ωρο για να σταθεροποιηθεί.

<_<

Εκτός από αυτό καλό είναι να μην παίζεις με την τιμή του Ph γρηγορότερα.

Υπάρχει υλικό Kh να μπαινει στον ριακτορα και να ανεβαζει την αλκαλινη χωρις την χρήση του CO2??

Ψαχνω για υλικο που να λιωνει με PH στο 8 αλλα δεν βρηκα πληροφοριες, τελικα δεν υπάρχει?

Απο οσο ξερω οχι,αλλα γιατι σκευτεσαι κατι τετοιο.Το υλικο στον αντιδραστιρα λιωνει απο 7ph και κατω :thumbup:

στον ριακτορα μου ( NextReef MR1 ) εχω ανθρακα και αντιφωσφορο, γιαυτο δεν χρησιμοποιώ CO2. Ειναι αρκετα μεγαλος για το ενυδρειο μου γιαυτο τον λογο θελω να εκμεταλλευτώ και τον υπολοιπο χώρο του με υλικο αν υπαρχει για το KH που προσθετω καθε 2 μερες 1,5 κουταλακι σκονη.

Ο ριακτορας ειναι ασβεστιου;Aν ναι πρωτη φορα ακουω να βαζουν μεσα αντιφος και ανθρακα.Μονο υλικο για μαγνισιο μπορεις να βαλεις. :thumbup:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...