Jump to content

Ντροπαλό κριμπενσις, Λυση?

Recommended Posts

Εδω και ενα μηνα αντιμετωπιζω το εξης προβλημα: Εχω ενα ενυδρειο 125λτ με 1 ζευγ Κριμπενσις, 3 θηλ ξιφοφορους, 2melanotaenia boesemani, 2otto , 8 galaxy rasbora,1 μονομαχο.Ως και πριν ενα μηνα ειχα μεσα και 1 rainbow shark και 1 Brichardi, τα οποια εδωσα.Το θεμα ειναι οτι τα κριμπ ειχαν σχηματισει ζευγαρι και (γεννησαν,δεν εζησε κανενα) τα εβαζαν με ολους χωρις προβλημα.Απο τοτε που εδωσα τα rainbow shark και Brichardi το αρσενικο κριμπ κρυβεται συνεχως και δεν πλησιαζει κανενα αλλο ψαρι, σπάνια ισως το ταιρι του.

Τι λετε να φταιει? Το μονο που μπορω να διακρινω ειναι οτι οι μελανοταινιες ειναι πολυ κινητικες

Εδω και ενα μηνα αντιμετωπιζω το εξης προβλημα: Εχω ενα ενυδρειο 125λτ με 1 ζευγ Κριμπενσις, 3 θηλ ξιφοφορους, 2melanotaenia boesemani, 2otto , 8 galaxy rasbora,1 μονομαχο.Ως και πριν ενα μηνα ειχα μεσα και 1 rainbow shark και 1 Brichardi, τα οποια εδωσα.Το θεμα ειναι οτι τα κριμπ ειχαν σχηματισει ζευγαρι και (γεννησαν,δεν εζησε κανενα) τα εβαζαν με ολους χωρις προβλημα.Απο τοτε που εδωσα τα rainbow shark και Brichardi το αρσενικο κριμπ κρυβεται συνεχως και δεν πλησιαζει κανενα αλλο ψαρι, σπάνια ισως το ταιρι του.

Τι λετε να φταιει? Το μονο που μπορω να διακρινω ειναι οτι οι μελανοταινιες ειναι πολυ κινητικες

παραξενο μου φαινεται...εχει μηπως καποιο αλλο συμπτωμα?? παρατηρησε το...τρωει κανονικα??

Κατ αρχήν το ποστ σου είναι σε λάθος κατηγορία.

Όσον αφορά το πρόβλημα σου, ίσως να έχεις απαντήσει μόνος σου...

Πριν πόσες μέρες αφαίρεσες τα ψάρια;

Ευχαριστω για τη μεταφορα.- Εχω ενα μηνα και παραπανω που τα χω μεταφερει. Δεν υπαρχει αλλο συμπτωμα και ναι τρωει, αλλα βιαστικα.

• 1 month later...

Μηπως ειναι πολυ φορτωμενο το ενυδρειο;

Καταλληλες κρυψωνες υπαρχουν;

Βαλε φωτογραφια

:thumbup:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...