Salvo 24 Μαίου 2011 #1 Share 24 Μαίου 2011 Εδω και ενα μηνα αντιμετωπιζω το εξης προβλημα: Εχω ενα ενυδρειο 125λτ με 1 ζευγ Κριμπενσις, 3 θηλ ξιφοφορους, 2melanotaenia boesemani, 2otto , 8 galaxy rasbora,1 μονομαχο.Ως και πριν ενα μηνα ειχα μεσα και 1 rainbow shark και 1 Brichardi, τα οποια εδωσα.Το θεμα ειναι οτι τα κριμπ ειχαν σχηματισει ζευγαρι και (γεννησαν,δεν εζησε κανενα) τα εβαζαν με ολους χωρις προβλημα.Απο τοτε που εδωσα τα rainbow shark και Brichardi το αρσενικο κριμπ κρυβεται συνεχως και δεν πλησιαζει κανενα αλλο ψαρι, σπάνια ισως το ταιρι του. Τι λετε να φταιει? Το μονο που μπορω να διακρινω ειναι οτι οι μελανοταινιες ειναι πολυ κινητικες Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorgio 24 Μαίου 2011 #2 Share 24 Μαίου 2011 Εδω και ενα μηνα αντιμετωπιζω το εξης προβλημα: Εχω ενα ενυδρειο 125λτ με 1 ζευγ Κριμπενσις, 3 θηλ ξιφοφορους, 2melanotaenia boesemani, 2otto , 8 galaxy rasbora,1 μονομαχο.Ως και πριν ενα μηνα ειχα μεσα και 1 rainbow shark και 1 Brichardi, τα οποια εδωσα.Το θεμα ειναι οτι τα κριμπ ειχαν σχηματισει ζευγαρι και (γεννησαν,δεν εζησε κανενα) τα εβαζαν με ολους χωρις προβλημα.Απο τοτε που εδωσα τα rainbow shark και Brichardi το αρσενικο κριμπ κρυβεται συνεχως και δεν πλησιαζει κανενα αλλο ψαρι, σπάνια ισως το ταιρι του. Τι λετε να φταιει? Το μονο που μπορω να διακρινω ειναι οτι οι μελανοταινιες ειναι πολυ κινητικες παραξενο μου φαινεται...εχει μηπως καποιο αλλο συμπτωμα?? παρατηρησε το...τρωει κανονικα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 24 Μαίου 2011 #3 Share 24 Μαίου 2011 Κατ αρχήν το ποστ σου είναι σε λάθος κατηγορία. Όσον αφορά το πρόβλημα σου, ίσως να έχεις απαντήσει μόνος σου... Πριν πόσες μέρες αφαίρεσες τα ψάρια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 24 Μαίου 2011 #4 Share 24 Μαίου 2011 Το θέμα μεταφέρθηκε στην Αφρική Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvo 24 Μαίου 2011 Author #5 Share 24 Μαίου 2011 Ευχαριστω για τη μεταφορα.- Εχω ενα μηνα και παραπανω που τα χω μεταφερει. Δεν υπαρχει αλλο συμπτωμα και ναι τρωει, αλλα βιαστικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 1 Ιουλίου 2011 #6 Share 1 Ιουλίου 2011 Μηπως ειναι πολυ φορτωμενο το ενυδρειο; Καταλληλες κρυψωνες υπαρχουν; Βαλε φωτογραφια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος