sx21 24 Μαίου 2011 #1 Share 24 Μαίου 2011 Ενα απο τα λαμπιντο μου αρσενικο, εχει πλεον μαυρη μουσουδα!!! Ειναι αρρωστο?Το εχει παθει κανεις αλλος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 24 Μαίου 2011 #2 Share 24 Μαίου 2011 Σε πολλα ενηλικα αρσενικα μαυριζει η μουσουδα,αλλα καλου κακου βαλε μια φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
sx21 24 Μαίου 2011 Author #3 Share 24 Μαίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sx21 24 Μαίου 2011 Author #4 Share 24 Μαίου 2011 Συγνωμη που το εβαλα το θεμασε λαθος κατηγορια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 24 Μαίου 2011 #5 Share 24 Μαίου 2011 Πες μας τι μέγεθος έχει το ψαράκι γιατί δεν το βλέπω και για πολύ μεγάλο απτην φώτο... Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο εγώ προσωπικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 24 Μαίου 2011 #6 Share 24 Μαίου 2011 Είναι θέμα ποικιλιας! Κάποια μαυρίζουν και συνήθως το κάνουν οι κυρίαρχοι αρσενικοί! Θα έπρεπε να χαίρεσαι γιατι τα ψάρια σου είναι απο καλή ποικιλία!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sx21 24 Μαίου 2011 Author #7 Share 24 Μαίου 2011 Να χαρω δεν λεω,απλα φοβηθηκα μην ηταν καποια αρρωστεια ή κακη διατροφη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 24 Μαίου 2011 #8 Share 24 Μαίου 2011 Να χαρω δεν λεω,απλα φοβηθηκα μην ηταν καποια αρρωστεια ή κακη διατροφη. Καπου διάβαζα οτι βγάζοντας αγρια labido απο την λίμνη, έβλεπαν οτι τα πρόσωπα κάποιων αρσενικών(όχι όλα οσα εβγαζαν) ήταν μαυρα και λίγο μπλέ γύρω απο το στόμα!Επίσης τα ίδια ψάρια μαυριζαν οταν ηταν στρεσαρισμένα. Είδαν οτι αναπαράγωντας αυτα τα ψάρια μετα απο πολλές γενιές οι απόγονοί τους έχαναν τα μαυρα αυτά χρώματα! Γιατι να φοβηθείς την διατροφή? Τι ταϊζεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sx21 24 Μαίου 2011 Author #9 Share 24 Μαίου 2011 Δινω 1 φορα την εβδομαδα με 2 omega one diet pellets που περιεχει: salmon,herring,shrimp...κτλ. Και flakes tropica basic οπου το 47% της ειναι πρωτεινη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 24 Μαίου 2011 #10 Share 24 Μαίου 2011 Δινω 1 φορα την εβδομαδα με 2 omega one diet pellets που περιεχει: salmon,herring,shrimp...κτλ. Και flakes tropica basic οπου το 47% της ειναι πρωτεινη. Ρίξε μια ματιά εδώ http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=39006 Μπορει τα λάμπιντο να τρέφεται με πρωτεϊνη αλλα θα πρέπει να προσθέσεις και τροφές με λαχανικά και σπιρουλίνα στη διατροφή του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sx21 24 Μαίου 2011 Author #11 Share 24 Μαίου 2011 Τροφες με λαχανικα υπαρχουν κ σε flakes ετσι δεν ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 24 Μαίου 2011 #12 Share 24 Μαίου 2011 Τροφες με λαχανικα υπαρχουν κ σε flakes ετσι δεν ειναι? Και βέβαια υπάρχουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sx21 24 Μαίου 2011 Author #13 Share 24 Μαίου 2011 Ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου!Θα τον παρακολουθω τον λεβεντη μας...και θα ενημερωνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milionis9 24 Μαίου 2011 #14 Share 24 Μαίου 2011 Ειναι μια χαρα ο αρσενικος σου φιλε μου. Ετσι ειναι τα κυριαρχα αρσενικα, ειδικα σε φαση αναπαραγωγης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος