Jump to content

Καλημέρα κι από εμένα!

Antigoni87

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους!

Σας έρχομαι από πτηνοφόρουμ, αλλά η αγάπη μου για τα ζώα δε γνωρίζει εξαιρέσεις...

Ζω στην Αθήνα εδώ και 6 χρόνια, έχω σκυλάκι στην Κρήτη στο πατρικό μου, κι εδω έχω αυτή τη στιγμή 7 καναρίνια, έναν παπαγάλο, 2 ποντικίνες με κόκκινα ματάκια και ένα χάμστερ.

Η μεγάλη βεράντα επιτρέπει τα πουλάκια, ο χώρος κάτω από το γραφείο είναι ιδανικός για το χάμστερ και τα ποντίκια, και το σαλόνι είναι έτοιμο να υποδεχτεί ένα ενυδρείο!

Λατρεύω τον κόσμο της θάλασσας, μεγάλωσα δίπλα στη θάλασσα και θαύμαζα πάντα τα απίστευτα είδη ψαριών που χάζευα σε ντοκιμαντέρ (τα έχω κάψει αυτά τα dvd τόσες φορές που τα έχω δει :huh: ). Με αφορμή λοιπόν την αγγελία μιας κοπέλας που χάριζε σαλιγκαράκια apple-snails, σκέφτηκα να ξεκινήσω. Η κοπέλα θα μου δώσει και ψαράκια guppies, γαριδούλες και ζωντανά φυτά, και αυτός θα είναι ο μικρόκοσμος του ενυδρείου μου :D

Επίσης, ένα παιδί θα μου χαρίσει ενυδρείο 80 lt (έχει λάμπες, φίλτρο) και τον υπερευχαριστών γι αυτό, οπότε ετοιμαστείτε για απορίες... Πολλές απορίες! Θα ανοίξω νέο θέμα στην κατάλληλη ενότητα!

Καλώς σας βρήκα <_<

καλως ηρθες αντιγονη....και ξερω καλα απο που ερχεσαι <_<:D πραγματι ο κοσμος των ενυδρειων ειναι μαγικος....καλη αρχη σου ευχομαι και με πολυ υπομονη..... :huh: ααα ξεχασα και καλο διαβασμα

Έγινε επεξεργασία - petros4

Καλημέρα σ...... Πολλές απορίες! Θα ανοίξω νέο θέμα στην κατάλληλη ενότητα!

Καλώς σας βρήκα <_<

χεχε Εδω θα βρεις τα πάντα!! Και ειδικά, παλικάρια που τους αρέσει να βοηθάνε κόσμο!! Καλώς ήρθες. :D:huh:

Καλως ηρθες και σε αυτην την παρεα λοιπον.Την ξερω και την αλλη παρεα. <_<

καλώς ηλθες .περιμενουμε φωτο και απο τα υπολοιπα μελη της οικογενειας και πιο πολυ απο τα καναρινακια σου ,καλως ηλθες και μπραβο και στα παιδια που σε βοηθανε για αρχη

<_< καλώς όρισες και καλό διάβασμα!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...