Jump to content

Απορίες

NikoP

Recommended Posts

Τις τελευταίες ημέρες παρατήρησα ότι κάποιο από τα ψάρια χτυπάει το αρσενικό γκάπυ, είχε φαγωμένη σχεδόν όλη την ουρά και λίγο τον πάνω πτερύγιο. Τα ψάρια που ήταν μαζί ήταν 3-1 γκάπυ και 3-1 πλάτυ. Όση ώρα κάθομαι δεν βλέπω επιθετικές συμπεριφορές. Να σημειώσω οτί το ένα γκάπυ πιθανόν να είναι έγκυος δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο αυτό. Μπορεί να την έχει κάνει κάποιο από τα πλάτυ??

Τις τελευταίες ημέρες παρατήρησα ότι κάποιο από τα ψάρια χτυπάει το αρσενικό γκάπυ, είχε φαγωμένη σχεδόν όλη την ουρά και λίγο τον πάνω πτερύγιο. Τα ψάρια που ήταν μαζί ήταν 3-1 γκάπυ και 3-1 πλάτυ. Όση ώρα κάθομαι δεν βλέπω επιθετικές συμπεριφορές. Να σημειώσω οτί το ένα γκάπυ πιθανόν να είναι έγκυος δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο αυτό. Μπορεί να την έχει κάνει κάποιο από τα πλάτυ??

Eτσι κανουν οι θυλικες οταν ειναι ετοιμες να γεννησουν...προσοπικα δεν εχω διαβασει κατι για αυτην την συμπεριφορα...αλλα λογικα για να προστατευσει τα μικρα της...ειτε διωχνει τα αλλα απο την περιοχη της...στην οποια σκοπευει να γεννησει...!Τωρα δεν ξερω αν το κανουν τα πλατοι μιας και δεν εχω και δεν ξερω απο τις συμπεριφορες τους...!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...