stormtrooper 23 Μαίου 2011 #1 Share 23 Μαίου 2011 Δεν ξέρω το κατά πόσο ισχύει, αλλά το έλαβα με mail και το μεταφέρω..... ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Κυκλοφορεί email που οδηγεί τους χρήστες σε site παρόμοιο με το CNN και στη συνέχεια τους προτρέπει να κάνουν κλικ σε κάποιο link ώστε να δουν video σχετικό με τις εξελίξεις στη Γάζα. Όταν οι χρήστες κάνουν κλικ στο video εμφανίζεται νέο παράθυρο που προτρέπει για εγκατάσταση/ενημέρωση του Adobe Flash Player (το πρόγραμμα που χρησιμοποιείται και για την αναπαραγωγή video στο Youtube). Αν οι χρήστες επιλέξουν εγκατάσταση τότε εγκαθίσταται trojan ικανό να αντλήσει ακόμα και κωδικούς από e-banking και φυσικά και από άλλες online υπηρεσίες και δραστηριότητες που χρησιμοποιείτε (!). Διαβάζετε με προσοχή τα email σας και σε καμία περίπτωση μην εξουσιοδοτείτε sites να εγκαθιστούν λογισμικό.Γενικότερα να είστε καχύποπτοι κατά την καθημερινή τόσο πλοήγηση στο Διαδίκτυο όσο και ανάγνωση των email σας. Ενημερώστε επίσης όλες τις επαφές που έχετε στον υπολογιστή σας, να μην δέχονται μηνύματα από τις εξής διευθύνσεις: nico_10_72@hotmail.fr nico_72_10@hotmail.fr yann.photos@hotmail.fr kevinblancher@hotmail.fr Πρόκειται για ιό «πειρατή» στον υπολογιστή σας και εάν κάποια από τις επαφές σας τον «αρπάξει» θα πληγείτε και εσείς. Στείλτε λοιπόν αυτό το μήνυμα σε όλους. Είναι επείγον και ο ιός κυκλοφορεί ήδη. Η επιβεβαίωση αυτής της πληροφορίας έχει ήδη ανακοινωθεί από το γαλλικό κανάλι EUROPE 1. Τις προσεχείς ημέρες πρέπει να προσέξετε να μην ανοίξετε κανένα μήνυμα που ονομάζεται l'Invitation (πρόσκληση), ή τι θέλει η φωτογραφία σου σ´αυτό το site? Όποιος κι' αν σας το έχει στείλει!!! Είναι ένας ιός που ...ανοίγει μια ολυμπιακή δάδα και καταστρέφει το σκληρό δίσκο του PC. Αυτός ο ιός θα σας σταλεί από κάποιον που έχετε στις επαφές σας, γι αυτό πρέπει οπωσδήποτε να στείλετε αυτό το e-mail σε όλους. Εάν, λοιπόν, δεχτείτε ένα μήνυμα με θέμα 'invitation' (πρόσκληση) ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΣΒΗΣΤΕ ΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΤΟ PC ΣΑΣ. Είναι ο χειρότερος ιός που έχει ποτέ ανακοινώσει το CNN και έχει καταταχθεί από τη Microsoft ως ο πιο καταστροφικός ιός που έχει παρουσιαστεί μέχρι σήμερα! Αυτός ο ιός ανακαλύφθηκε χτες (?) το απόγευμα από την MCAfee και δεν έχει βρεθεί ακόμα λύση. Καταστρέφει απλούστατα την 'zero zone ' του σκληρού δίσκου όπου είναι κρυμμένες οι κύριες πληροφορίες! Ευχαριστώ. ----------------------------- ------ Δ.. ΒΡΑΖΟΣ / D..VRAZOS ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Τμήμα Μηχανογραφικών Εφαρμογών Τηλ.: 210-7289666 210-7289666 Πάντως κάθε φορά που λαμβάνω τέτοιο mail, o ιός είναι ο πιο καταστροφικός, ο πιο άσκημος, ο πιο βρωμερός και ο πιο σατανικός... Anyway... Έχετε το νου σας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 23 Μαίου 2011 #2 Share 23 Μαίου 2011 εθχαριστουμε για την πληροφορια θα εχω τον νου μου και εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos LA 23 Μαίου 2011 #3 Share 23 Μαίου 2011 (edited) Πολυ καλο να το γνωριζουμε αυτο...!!Ευχαριστω για την ενημερωση...και μπραβο σου που το ποσταρες εδω Έγινε επεξεργασία 23 Μαίου 2011 - nio92 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOHN12345 23 Μαίου 2011 #4 Share 23 Μαίου 2011 πλακα κανεις την γλιτωσα στο παρα τσαφ σε χιλιοευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 23 Μαίου 2011 #5 Share 23 Μαίου 2011 τι να πεις ρε παιδι μου αντι να χρησιμοποιησουν την εξυπναδα και την εφευρεση καινουριων προγραμματων για να προχωρησει η τεχνολογια και κοσμος πιο μπροστα αυτοι μας καταστρεφουν και μενουμε παντα στο ιδιο σημειο αν ειναι δυνατον Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 23 Μαίου 2011 #6 Share 23 Μαίου 2011 Καλα εκανες και ενημερωσες.Θα το εχω στο νου μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 23 Μαίου 2011 #7 Share 23 Μαίου 2011 Βασικά μου ήρθε προχτές ένα email με τίτλο "CNN και κάτι σχετικό πράγματι με την λωρίδα της Γάζας και μία ψηφοφορία του εν λόγω καναλιού". Μου το έβγαλε στο σπαμ όμως και το διέγραψα. Δεν το άνοιξα καν για να ξέρω τι έλεγε μέσα... Προσοχή θέλει γενικά σχετικά με την ηλεκτρονική αλληλογραφία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 23 Μαίου 2011 #8 Share 23 Μαίου 2011 εγω παντως που ανοιξα τωρα τα mail μου ειδα αυτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 23 Μαίου 2011 #9 Share 23 Μαίου 2011 Βασικά μου ήρθε προχτές ένα email με τίτλο "CNN και κάτι σχετικό πράγματι με την λωρίδα της Γάζας και μία ψηφοφορία του εν λόγω καναλιού". Μου το έβγαλε στο σπαμ όμως και το διέγραψα. Δεν το άνοιξα καν για να ξέρω τι έλεγε μέσα... Προσοχή θέλει γενικά σχετικά με την ηλεκτρονική αλληλογραφία. Σιγουρα.Εγω λαμβανω πολλες φορες ασχετα e-mail.Πρωτη κινηση σβησιμο,καν δεν μπαινω στον κοπο να ανοιξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 23 Μαίου 2011 #10 Share 23 Μαίου 2011 εγω παντως που ανοιξα τωρα τα mail μου ειδα αυτο... τι να το κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 23 Μαίου 2011 Author #11 Share 23 Μαίου 2011 τι να το κανω? Ποια είναι η Δήμητρα? Την ξέρεις? Το μέγεθος των αρχείων σε ανησυχεί? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 23 Μαίου 2011 #12 Share 23 Μαίου 2011 η μανα μου εχει να κανει με αλληλογραφιες με ανθρωπους που ειναι σε ελληνικες κοινοτητες και δεν ξερω τι παιζεται...απο οτι μου ειπε δεν την ξερει...το μεγεθος των φωτογραφιων δεν με ανησυχει.το μονο που με ανησυχει ειναι τι κρυβεται πισω απο τις φωτογραφιες αμα τις ανοιξω....δεν ξερω φοβουμαιιιι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος