Jump to content

Recommended Posts

Καλησπερα...ρε παιδεια εχω προβλημα με το avatar...δεν μπορω να αναιβασω για να βαλω προφιλ μια νεα φοτο...!!Την ανεβαζω και μου βγαζει αυτην που εχω αλλα σε αλλο μεγεθος...Δηλαδη απο 100χ100 μου την βγαζει 99χ78 ...!!Τι γινεται?? :D Προσπαθησα με αλλη φοτο...μπας και λεω αυτην που θελω να αναιβασω εχει προβλημα...αλα τιποτα τα ιδια...! <_<

Κάνε διαγραφή των cookies και θα στην εμφανίσει. Η νέα σου εικόνα έχει σηκωθεί, απλά εσύ δεν τη βλέπεις κανονικά μέχρι να διαγράψεις τα cookies.

και εγω το ιδιο προβλημα εχω.δεν μπορω να αλλαξω avatar.οποιο και να προσπαθω να ανεβασω ξαναβγαινει το υπαρχον.οποιος γνωριζει ας βοηθησει.

Έγινε επεξεργασία - ψαρουκλας

Ναι να τα διαγραψω αλλα που να τα εχω ειναι το θεμα!Μεσα στον φακελο του mozila ειναι??

Ναι να τα διαγραψω αλλα που να τα εχω ειναι το θεμα!Μεσα στον φακελο του mozila ειναι??

Στην κεντρική σελίδα του φόρουμ, κάτω από το θεματικό του "Support Team", θα δεις στα αριστερά να αναγράφεται "Διαγραφή cookies". Πάτησέ το, θα σε πετάξει έξω από το φόρουμ, θα βάλεις username και password και όλα θα είναι ΟΚ.

Στην κεντρική σελίδα του φόρουμ, κάτω από το θεματικό του "Support Team", θα δεις στα αριστερά να αναγράφεται "Διαγραφή cookies". Πάτησέ το, θα σε πετάξει έξω από το φόρουμ, θα βάλεις username και password και όλα θα είναι ΟΚ.

OΛεεε <_< ευχαριστω πολυ My friend :D ...αυτο πρεπει να το κανω μια φορα στις τοσες??η μονο για avatar?

χμμμμ....εσυ τι avatar βλεπεις τωρα στην εικονα μου?? -.- ...εγω βλεπω την ιδια λιγο ενοιγμενη...δλδ οπως σου ειπα 101χ78 ... <.<

εκανα και εγω διαγραγη των cookies,με πεταξε εξω,εδωσα τα στοιχεια,ξαναμπηκα αλλα παλι δεν αλλαζει το avatar?τι παιζει?

χμμμμ....εσυ τι avatar βλεπεις τωρα στην εικονα μου?? -.- ...εγω βλεπω την ιδια λιγο ενοιγμενη...δλδ οπως σου ειπα 101χ78 ... <.<

Έναν μπλε/μοβ μονομάχο που κοιτάζει αριστερά...

εκανα και εγω διαγραγη των cookies,με πεταξε εξω,εδωσα τα στοιχεια,ξαναμπηκα αλλα παλι δεν αλλαζει το avatar?τι παιζει?

Ολυμπιακός δεν είσαι εσύ? Καλά να πάθεις!!! <_<

Αυτή τη στιγμή βλέπω ένα νταμάρι με κιτρινωπές πέτρες στο άβατάρ σου...

Ολυμπιακός δεν είσαι εσύ? Καλά να πάθεις!!! :huh:

Αυτή τη στιγμή βλέπω ένα νταμάρι με κιτρινωπές πέτρες στο άβατάρ σου...

<_<:D

Υπορηθετε οτι αλλαξα εικονα... <.<

<_<:D

Υπορηθετε οτι αλλαξα εικονα... <.<

Έκανα κι εγώ διαγραφή των cookies και τώρα δε βλέπω τον μονομάχο σου... Δε βλέπω τίποτα απλά :huh:

πως το εβγαλες αυτο το συμπερασμα?τριφυλλαρα λεμε.το avatar ειναι αυτο που λες αλλα προαπαθω να το αλλαξω.εκανα δυο φορες την διαδικασια οτι και να του βαλω βγαζει το ιδιο. <_<

Έκανα κι εγώ διαγραφή των cookies και τώρα δε βλέπω τον μονομάχο σου... Δε βλέπω τίποτα απλά <_<

χμμμ...τα παραταω...εφρασα σε σημειο να διαγραψω την φοτο για να βαλω αλλη...αλλα παλι εκει ρε σαν θαυμα ο ατυμος εμφανιζετε ακομα και διεγραμενος τι να πω :D

Κάντε format στον υπολογιστή και όλα θα είναι ΟΚ <_<

Πατήστε και Ctrl + F5...

Κάντε format στον υπολογιστή και όλα θα είναι ΟΚ :D

Πατήστε και Ctrl + F5...

Χμμμ..τι να πω :huh: ...οτι ειναι παλιο το Pc ειναι δεν λεω... :huh: ...αλλα πιστευα το προβλημα ηταν εδω <_<

εγω παντως βλεπω στο avatar σου ενα κοκκινο μονομαχο.αυτο θες να βαλεις?πριν εβλεπα ενα μπλε.

εγω παντως βλεπω στο avatar σου ενα κοκκινο μονομαχο.αυτο θες να βαλεις?πριν εβλεπα ενα μπλε.

ναι εναν ασπρο με κοκκινο...αυτον θελω...αλλα το θεμα ειναι να το δω και εγω να δω αν θελει να επεξεργασια..λιγο μεγαλωμα...!!τεσπα ελπιζω να στρωσει τι να πω <_<

ναι εναν ασπρο με κοκκινο...αυτον θελω...αλλα το θεμα ειναι να το δω και εγω να δω αν θελει να επεξεργασια..λιγο μεγαλωμα...!!τεσπα ελπιζω να στρωσει τι να πω <_<

Ctrl + F5

Ctrl + F5

Αλλαξε αλλαξε αλλαξε :huh::D χιχι...

Αυτος δεν ειναι πιο ωραιος απο τον αλλον(μονομαχο)? <_<

Να παρει η ευχη...τον μικρενα συνεχεια..με αποτελσμα να φενετε αλοιωμενη η φοτο...!Πηστευα οτι εκει ηταν το προβλημα..!

Έγινε επεξεργασία - nio92

<_<:D:huh: .ωραιοος ο καινουργιος.

ο μπλε ε? :huh::huh: ευχαριστω :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...