Jump to content

Μια ερώτηση


Recommended Posts

Το μακαρόνι με το substrat pro η μόνη διαφορα που έχουν είναι στην επιφάνεια

που μαζεύονται τα βακτήρια (λόγο μεγαλύτερης του 2ου).

Οπότε δεν χρειάσεται να βάλουμε και τα 2.

Σωστά ή κάνω κάποιο λάθος;

Link to comment
Share on other sites

Μπωρεις να αντικαταστησεις το μακαρόνι με substrat, αλλα σταδιακα, δηλαδη αφου πιασει το substrat βακτηριδια. Ετσι κι αλλιως το substrat εχει πολυ μεγαλητερη διαρκεια ζωης

Link to comment
Share on other sites

Αν πρέπει να επλέξεις ανάμεσα σε δύο υλικά θα σου πρότεινα αυτό που αναφέρεις καθώς του δίνουν 3 χρόνια ζωής και γενικότερα θεωρείτε απο τα καλύτερα βιολογικά υλικά!

Link to comment
Share on other sites

Άρα θεωρώ ότι η μεγαλύτερη διάρκεια ζωής οφείλετε στην διαφορά που προαναφέρω.

Απλώς κάπου διάβασα ότι καλύτερα είναι να υπάρχουν και τα δύο και σκέφτηκα μήπως υπάρχει κάποια άλλη διαφορα (π.χ μακαρόνι = και μηχανικό φίλτρο), αλλά νομίζω ότι όλα τα φίλτρα με την πάροδο του χρόνου λειτουργούν και σαν μηχανικά.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Link to comment
Share on other sites

Απλώς κάπου διάβασα ότι καλύτερα είναι να υπάρχουν και τα δύο και σκέφτηκα μήπως υπάρχει κάποια άλλη διαφορα (π.χ μακαρόνι = και μηχανικό φίλτρο), αλλά νομίζω ότι όλα τα φίλτρα με την πάροδο του χρόνου λειτουργούν και σαν μηχανικά.

Έχεις εν μέρει δίκιο αν και να ξέρεις ότι το μακαρόνι που λειτουργεί ώς μηχανικό φίλτρο θα μπουκώσει πιο γρήγορα!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...