PAST 24 Οκτωβρίου 2006 #1 Share 24 Οκτωβρίου 2006 Το μακαρόνι με το substrat pro η μόνη διαφορα που έχουν είναι στην επιφάνεια που μαζεύονται τα βακτήρια (λόγο μεγαλύτερης του 2ου). Οπότε δεν χρειάσεται να βάλουμε και τα 2. Σωστά ή κάνω κάποιο λάθος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
anastasis 25 Οκτωβρίου 2006 #2 Share 25 Οκτωβρίου 2006 Μπωρεις να αντικαταστησεις το μακαρόνι με substrat, αλλα σταδιακα, δηλαδη αφου πιασει το substrat βακτηριδια. Ετσι κι αλλιως το substrat εχει πολυ μεγαλητερη διαρκεια ζωης Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 25 Οκτωβρίου 2006 #3 Share 25 Οκτωβρίου 2006 Αν πρέπει να επλέξεις ανάμεσα σε δύο υλικά θα σου πρότεινα αυτό που αναφέρεις καθώς του δίνουν 3 χρόνια ζωής και γενικότερα θεωρείτε απο τα καλύτερα βιολογικά υλικά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PAST 25 Οκτωβρίου 2006 Author #4 Share 25 Οκτωβρίου 2006 Άρα θεωρώ ότι η μεγαλύτερη διάρκεια ζωής οφείλετε στην διαφορά που προαναφέρω. Απλώς κάπου διάβασα ότι καλύτερα είναι να υπάρχουν και τα δύο και σκέφτηκα μήπως υπάρχει κάποια άλλη διαφορα (π.χ μακαρόνι = και μηχανικό φίλτρο), αλλά νομίζω ότι όλα τα φίλτρα με την πάροδο του χρόνου λειτουργούν και σαν μηχανικά. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 25 Οκτωβρίου 2006 #5 Share 25 Οκτωβρίου 2006 Απλώς κάπου διάβασα ότι καλύτερα είναι να υπάρχουν και τα δύο και σκέφτηκα μήπως υπάρχει κάποια άλλη διαφορα (π.χ μακαρόνι = και μηχανικό φίλτρο), αλλά νομίζω ότι όλα τα φίλτρα με την πάροδο του χρόνου λειτουργούν και σαν μηχανικά. Έχεις εν μέρει δίκιο αν και να ξέρεις ότι το μακαρόνι που λειτουργεί ώς μηχανικό φίλτρο θα μπουκώσει πιο γρήγορα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος