Geo100 23 Μαίου 2011 #1 Share 23 Μαίου 2011 http://www.amazonios.gr/product_info.php?c...products_id=980 Αυτό το προιον λέει πως μειώνει τις αλλαγές στο ελάχιστο.... κάτι τετοιο είναι δυνατον? και αν ναι ποιές επιπτώσεις εχει στο ενυδρειο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorgio 23 Μαίου 2011 #2 Share 23 Μαίου 2011 http://www.amazonios.gr /product_info.php?c...products_id=980://http://www.amazonios.gr /...products_id=980 Αυτό το προιον λέει πως μειώνει τις αλλαγές στο ελάχιστο.... κάτι τετοιο είναι δυνατον? και αν ναι ποιές επιπτώσεις εχει στο ενυδρειο? νομιζω ελαχιστοι θα το εχουν δοκιμασει Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuppyLover21 23 Μαίου 2011 #3 Share 23 Μαίου 2011 αμα κανει δουλεια θα ειναι τοπ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorgio 23 Μαίου 2011 #4 Share 23 Μαίου 2011 αμα κανει δουλεια θα ειναι τοπ! ελα επιτελους ενασ πατριωτης μεσσηνιος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geo100 23 Μαίου 2011 Author #5 Share 23 Μαίου 2011 Το χρειάζομαι για το καλοκαίρι μιας και θα πηγαίνω σπίτι κάθε 15μέρες... βέβαια θα έχω καποιον να μου ταίζει τα ψάρια αλλα δεν μπορώ να τον εμπιστευτώ και για αλλαγές νερου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuppyLover21 23 Μαίου 2011 #6 Share 23 Μαίου 2011 ελα επιτελους ενασ πατριωτης μεσσηνιος Και τι μεσσηνιος ε?Απο Μεσσηνη Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOSTASGAVALAS 23 Μαίου 2011 #7 Share 23 Μαίου 2011 http://www.amazonios.gr/product_info.php?c...products_id=980 καλημερα σε ολους... Αυτό το προιον λέει πως μειώνει τις αλλαγές στο ελάχιστο.... κάτι τετοιο είναι δυνατον? και αν ναι ποιές επιπτώσεις εχει στο ενυδρειο? Mε 2,5ml ta 10 λιτρα ανα βδομαδα και 6 ευρω το μπουκαλι των 100 ml για μενα με τα 270 λιτρα πχ θελω τουλαχιστον 2 το μηνα!!! ε οχι και να δινω ενοικιο στο ενυδρειο!!! νομιζω οτι συμφερει μονο στα πολυ μικρα και αν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOHN12345 23 Μαίου 2011 #8 Share 23 Μαίου 2011 λοιπον εγω το χρησιμοποιω αλλα και παλι κανω αλλαγε μια φορα το μηνα και το νερο κρατειται σε πολυ καλες μετρησεις παντως περισοτερω δεν θα αφηνα το νερο οχι λογο οτι δεν θα γινοταν αλλα λογο οτι θα φοβομουν να το αφησω για 2 μηνες ποσο μαλλον για 6 μηνες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geo100 23 Μαίου 2011 Author #9 Share 23 Μαίου 2011 λοιπον εγω το χρησιμοποιω αλλα και παλι κανω αλλαγε μια φορα το μηνα και το νερο κρατειται σε πολυ καλες μετρησεις παντως περισοτερω δεν θα αφηνα το νερο οχι λογο οτι δεν θα γινοταν αλλα λογο οτι θα φοβομουν να το αφησω για 2 μηνες ποσο μαλλον για 6 μηνες κι εγώ για ένα μήνα λέω να το εφαρμόσω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 23 Μαίου 2011 #10 Share 23 Μαίου 2011 Αυτο που γουσταρω τοσα χρονια στο ενυδρειο,δεν ειναι το βλεφαριασμα και η γυαλα,αλλα η διαδικασια συντηρησης και μαζι και οι αλλαγες,ωστε να εχω παντα το ενυδρειο οπως πρεπει. Οποιος θελει ενυδρειο με δυο αλλαγες το χρονο,καλυτερα ας αλλαξει χομπυ,γιατι πλεον δεν κανει χομπυ. Μπορει να ακουγεται <<καπως>> αυτο που λεω,αλλα ειναι η γνωμη μου,και δεν το λεω για να θιξω κανεναν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIHALHS 23 Μαίου 2011 #11 Share 23 Μαίου 2011 Αυτο που γουσταρω τοσα χρονια στο ενυδρειο,δεν ειναι το βλεφαριασμα και η γυαλα,αλλα η διαδικασια συντηρησης και μαζι και οι αλλαγες,ωστε να εχω παντα το ενυδρειο οπως πρεπει. Οποιος θελει ενυδρειο με δυο αλλαγες το χρονο,καλυτερα ας αλλαξει χομπυ,γιατι πλεον δεν κανει χομπυ. Μπορει να ακουγεται <<καπως>> αυτο που λεω,αλλα ειναι η γνωμη μου,και δεν το λεω για να θιξω κανεναν. Στράτο έχεις δίκιο αλλά αν μάθει η γυναίκα μου ότι υπάρχει τέτοιο πράμα ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ θα μου πάρει δώρο στη γιορτή μου μια κούτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 23 Μαίου 2011 #12 Share 23 Μαίου 2011 Παιδιά προσωπικά δε πιστεύω ότι κάνει αυτο το υγρό τόσα πραγματα ΚΑΙ χωρίς επιπτώσεις Εγώ το ενυδρειο μου το θέλω για τα καλα και τα κακά του Όχι να ρίχνω όλη την ώρα ένα χημικό παρασκευασμα Φιλικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geo100 23 Μαίου 2011 Author #13 Share 23 Μαίου 2011 Σε περίπτωση διακοπών όμως είναι χρήσιμο πιστεύω... για ένα μικρό χρονικό διάστημα μπορεί να μειώσει κάπως τις αλλαγές...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARIS F 23 Μαίου 2011 #14 Share 23 Μαίου 2011 Θεωρω οτι σε ενα καλα στρωμενο ενυδρειο το να αφησεις και ενα μηνα χωρις αλλαγη,ειτε γιατι πας διακοπες ειτε επειδη κατι σου ετυχε,δεν θα εχεις κανενα απολυτως προβλημα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 23 Μαίου 2011 #15 Share 23 Μαίου 2011 Αυτο που γουσταρω τοσα χρονια στο ενυδρειο,δεν ειναι το βλεφαριασμα και η γυαλα,αλλα η διαδικασια συντηρησης και μαζι και οι αλλαγες,ωστε να εχω παντα το ενυδρειο οπως πρεπει. Οποιος θελει ενυδρειο με δυο αλλαγες το χρονο,καλυτερα ας αλλαξει χομπυ,γιατι πλεον δεν κανει χομπυ. Μπορει να ακουγεται <<καπως>> αυτο που λεω,αλλα ειναι η γνωμη μου,και δεν το λεω για να θιξω κανεναν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 23 Μαίου 2011 #16 Share 23 Μαίου 2011 Θεωρω οτι σε ενα καλα στρωμενο ενυδρειο το να αφησεις και ενα μηνα χωρις αλλαγη,ειτε γιατι πας διακοπες ειτε επειδη κατι σου ετυχε,δεν θα εχεις κανενα απολυτως προβλημα! Συμφωνω απολυτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorgio 23 Μαίου 2011 #17 Share 23 Μαίου 2011 Θεωρω οτι σε ενα καλα στρωμενο ενυδρειο το να αφησεις και ενα μηνα χωρις αλλαγη,ειτε γιατι πας διακοπες ειτε επειδη κατι σου ετυχε,δεν θα εχεις κανενα απολυτως προβλημα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
skoros 23 Μαίου 2011 #18 Share 23 Μαίου 2011 Θεωρω οτι σε ενα καλα στρωμενο ενυδρειο το να αφησεις και ενα μηνα χωρις αλλαγη,ειτε γιατι πας διακοπες ειτε επειδη κατι σου ετυχε,δεν θα εχεις κανενα απολυτως προβλημα! Και περισσότερο καιρό να το αφήσεις δεν παθαίνει τίποτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiggBilly 23 Μαίου 2011 #19 Share 23 Μαίου 2011 Της αλλαγές νερού δεν της κάνουμε μόνο για να μειώσουμε νιτρικά αλλά και να ανανεώσουμε το νερό μας απο τα ιχνοστοιχεία που υπάρχουν σε αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος