Jump to content

Sicce Co2

Recommended Posts

ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΑΠΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΙΝ ΑΙΓΑΛΕΟΥ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ SICCE CO2 LIFE 2 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΝΥΔΡΕΙΑ ΜΕΧΡΙ 200 ΛΙΤΡΑ ΜΕ 80ΚΑΤΙ ΕΥΡΩ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ... Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ http://www.sicce.com/prodottiDettaglio_eng...1/idprodotto=36

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΝΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΑΠΩΣ ΜΕ ΘΟΡΥΒΗΣΕ...ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΦΥΤΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΑΣΧΗΜΗ ΤΡΟΠΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΙΕΣ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΜΕΣΑ....

ΜΙΛΑΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΘΗΚΑ...ΟΥΤΕ 4 ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΘΡΕΣ ΤΟ ΛΕΠΤΟ !!!

ΠΗΡΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ...ΑΨΟΓΟΣ Ο Α....ΤΟΛΗΣ ΑΜΕΣΩΣ ΠΡΟΘΥΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟ....

ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΠΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΤΙΔΑ....

ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ!!!

ΟΠΟΤΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟΝ Α...ΤΟΛΗ

ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ... ΕΣΤΕΙΛΑ MAIL ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΩ 1 ΩΡΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 12 ΣΤΑΓΟΝΕς ΤΟ ΛΕΠΤΟ 4 ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΟΥΣΚΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟς ΤΟΗς ΔΑΧΤΥΛΗΘΡΑς ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ 3-4 ΜΙΚΡΟΤΕΡΕς ΣΕ ΜΕΓΕΘΟς ΑΡΑΚΑ ΚΑΘΕ 4 ΔΕΥΤΕΡΑ 4-5 ΤΕΤΟΙΕς ΦΟΥΣΚΕς...

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΔΕ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΗ ΠΕΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΠΑΝΤΕς ΠΛΗΘΩΡΑ ΜΙΚΡΩΝ ΦΟΥΣΚΑΛΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟς ΜΥΤΗς ΚΑΡΦΙΤΣΑΣ...

ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΕΡΒΑΛΩ...ΑΠΟ 8 CO2 ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΩΡΕς ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑς ΕΙΧΑ 15 ΓΡΑΜ CO2 KAI την αλλη μερα παλι με ιδιες ωρες λειτουργιας (δουλευει 7 ωρες την ημερα ) ειχα φτασει κοντα στα 17 οπου εκει εχει σταθεροποηθει κιολας...με το τεστ τυπου kh kai ph εχω 18 γραμμαρια και με το τεστ της τετρα 16 γραμμαρια...

Δεν ξερω ποσοσ θα κρατησει το ανταλλακτικο που κανει περι τα 22 ευρω αλλα βλεπω μια αρκετα διαφοροποιηση της καταστασης των φυτων προς το καλυτερο....

Υποστρομα δεν εχω, εχω πολυ λεπτοκοκκη αμμο που βρωμιζει συχνα απο τις ακαθαρσιες, βαζω λιπασμα kent και σιδηρο καθε μερα 2 γρ και pottasium alla 2 kαθημερινα...

το ενυδρειο ειναι 270 λιτρα με 4 λαμπες μ.ο 6500 κelvin 3 flora και μια daylight που αναβουν ανα 45 λεπτα σταδιακα και σβηνουν παλι σταδιακα με χρονοδιακοπτες...

Αλγη λιγη πρασινη ελεγχομενη...

5 κοπαδακια απο τετρα γαριδες , σαλιγκαρακια και ευκολα γενικως φυτα...ανουμπιες, ντοματιες, και κατι αλλα ευκολα...ενα με κοκκινα φυλλα που σχεδον ειχε τελειωσει δεν θυμαμαι το ονομα μεσα σε 5 μερες που εχω to sicce βλεπω τασεις ανακαμψης που θεωρειτει και σχετικα πιο απαιτητικο φυτο....

ερωτηση: ποτασιο και σιδηρο να ριχνω προληπτικα η οχι??? και με 16 γρ co 2 ua xreiatv kiλλο η οχι...ωστε να το βαλω να λειτουργρι περισσοτερες ωρες??

δεικτες

ph 7 με χρηση 1 ωρα τη μερα τυρφης

kh απο 3 πριν τη συσκευη co2 τωρα 5

fe2 1

po4 κοντα στο 1 αν θυμαμαι καλα

sorry gia τα κεφαλαια , ξεχαστηκα

πολυ καλημερα σας...

<_<

:D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...