sailim 23 Μαίου 2011 #1 Share 23 Μαίου 2011 (edited) Πρόκειται για ένα ενυδρείο 100lt ζωοτόκων, που λειτουργεί κανόνικα σχεδόν 2,5 χρόνια.. Δεν έχει παρουσιαστεί ποτέ προβλημα ή ασθένεια, τα ψάρια πολλαπλασιάζονται κανονικά ώς πολύ γρήγορα. Το μόνο προβλήμα είναι τα αισθητικά αυτά χνούδια που αναπτύσσονται παντού και καλύπτουν όλες τις επιφάνειες! Τα στοιχεια που μπορώ να σας δώσω είναι: -Φορτίο ψαριών κανονικό (δεν έχω πολλά ψάρια) -Αλλαγή νερου εβδομαδιαία (1/4 του συνόλου) -Φωτοπερίοδος 9 ώρες -Λίπανση δύο φορές τη βδομαδα με flourish ιχνοστοιχεία και κάλιο -Θερμοκρασια νερού στους 23-24'C -Ταίζω πρωί βράδυ -Φυτα java moss και java fern -Το ενυδρείο είναι ένα Rio 125 Juwel, με εσωτερικό φίλτρο και διπλή λάμπα 2Χ28W Τί φταίει;; Έγινε επεξεργασία 23 Μαίου 2011 - sailim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geo100 23 Μαίου 2011 #2 Share 23 Μαίου 2011 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=48746 για κοίταξε την μαύρη τριχοειδή άλγη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailim 23 Μαίου 2011 Author #3 Share 23 Μαίου 2011 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=48746 για κοίταξε την μαύρη τριχοειδή άλγη... Αυτή είναι, ναι! Ευχαριστώ πολυ. Υποπτευομαι οτι ειναι από έλλειψη CO2, μιας και δεν έχω κάποια παροχή αυτόυ.. Καλή λύση θα ήταν το ξεκίνημα εφαρμογής του excel; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geo100 23 Μαίου 2011 #4 Share 23 Μαίου 2011 Αυτή είναι, ναι! Ευχαριστώ πολυ. Υποπτευομαι οτι ειναι από έλλειψη CO2, μιας και δεν έχω κάποια παροχή αυτόυ.. Καλή λύση θα ήταν το ξεκίνημα εφαρμογής του excel; Δεν έχω κάποια εμπειρία και δεν μπορώ δυστυχώς να σου πώ σίγουρα... καλύτερα να περιμένουμε καποιον πιο έμπειρο που έχει αντιμετωπίσει κάτι τετοιο...! εγώ απλά το αναγνώρισα απο το αρχείο Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 26 Μαίου 2011 #5 Share 26 Μαίου 2011 Μετρα κανενα φωσφορικο να δεις που εισαι, οι λαμπες "τρεχουν κι αυτες 2,5 χρονια ή αλλαξες? Δυσκολη αλγη, τρελη υπομονη, κουραγιο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
akvariym 9 Ιουνίου 2011 #6 Share 9 Ιουνίου 2011 δυσκολη αλγη οντος!!εμφανιζεται οταν εχεις ασταθεια στο CO2 και περισια φωσφορικα. ενας τροπος υπαρχει για να φυγει γριγορα,ριχνεις πανω την οξυζενε με μια συριγγα.ριξε αρκετη ποσοτητα,δεν βλαπτει ιδιαιετερα τα φυτα.για τα ψαρια δεν υπαρχει κυνδινος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος