krispie 22 Μαίου 2011 #1 Share 22 Μαίου 2011 Καλησπέρα, έχω ένα ενυδρείο 80*30*40(=96 λίτρα) και λέω κάαααααποια στιγμή να το κάνω θαλασσινό... από το aquaadvisor μου έβγαλε ότι μπορούσα να βάλω τα παρακάτω είδη: amblycirrhitus pinos amblygobius rainfordi amphiprion ocellaris apogon cyanosoma chrysiptera cyanea cryptocentrus cinctus ecsenius stigmatura gobiodon atrangulatus gobiodon okinawae gobiosoma oceanops nemateleotris decora nemateleotris magnifica opistognathus aurifrons oxycirrhites typus pseudanthias dispar Να πω επίσης ότι ενδιαφέρομαινα κάνω ένα fish only με reef safe ψάρια και κάααπια στιγμή να βάλω και κάποια κοράλια... Ένα αποδεκτό(για το aqadvisor πάντα)set up με βάση αυτά που μου άρεσαν περισσότερο είναι: 2*amphiprion ocellaris 3*chrysiptera cyanea 1*pseudanthias dispar 1*nemateleotris decora 1*oxycirrhites typus(με προυπόθεση ότι έχει αρκετό ύψος η άμμος) Θέλω να μου πείτε: Μπορώ να τα βάλω αυτά τα ψάρια;; Και του set up και τα υπόλοιπα.... Επίσης είναι όλα reef safe;;; Υπάρχει και κάποιο άλλο ψάρι που μπορώ να βάλω;;;; Και τέλος κάποια προτεινόμενα κοράλια... Συγνώμη για το τεράστιο post... Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 2 Ιουνίου 2011 #2 Share 2 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα, έχω ένα ενυδρείο 80*30*40(=96 λίτρα) και λέω κάαααααποια στιγμή να το κάνω θαλασσινό... από το aquaadvisor μου έβγαλε ότι μπορούσα να βάλω τα παρακάτω είδη: amblycirrhitus pinos amblygobius rainfordi amphiprion ocellaris apogon cyanosoma chrysiptera cyanea cryptocentrus cinctus ecsenius stigmatura gobiodon atrangulatus gobiodon okinawae gobiosoma oceanops nemateleotris decora nemateleotris magnifica opistognathus aurifrons oxycirrhites typus pseudanthias dispar Να πω επίσης ότι ενδιαφέρομαινα κάνω ένα fish only με reef safe ψάρια και κάααπια στιγμή να βάλω και κάποια κοράλια... Ένα αποδεκτό(για το aqadvisor πάντα)set up με βάση αυτά που μου άρεσαν περισσότερο είναι: 2*amphiprion ocellaris 3*chrysiptera cyanea 1*pseudanthias dispar 1*nemateleotris decora 1*oxycirrhites typus(με προυπόθεση ότι έχει αρκετό ύψος η άμμος) Θέλω να μου πείτε: Μπορώ να τα βάλω αυτά τα ψάρια;; Και του set up και τα υπόλοιπα.... Επίσης είναι όλα reef safe;;; Υπάρχει και κάποιο άλλο ψάρι που μπορώ να βάλω;;;; Και τέλος κάποια προτεινόμενα κοράλια... Συγνώμη για το τεράστιο post... Ευχαριστώ To συγκεκριμένο setup μπορείς να το κάνεις στα λίτρα σου,χωρίς όμως τα damsel και με αρκετές επιφυλάξεις για το oxycirrhites typus (που έτσι και αλλιώς είναι οριακό για τα λίτρα σου).Τέλος Dispar καλύτερα να μην δοκιμάσεις να βάλεις μόνο ένα γιατί θα έχει μικρά ποσοστά επιβίωσης.Πάνε σε ένα κοπάδι 4-5 ψαριών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krispie 2 Ιουνίου 2011 Author #3 Share 2 Ιουνίου 2011 To συγκεκριμένο setup μπορείς να το κάνεις στα λίτρα σου,χωρίς όμως τα damsel και με αρκετές επιφυλάξεις για το oxycirrhites typus (που έτσι και αλλιώς είναι οριακό για τα λίτρα σου).Τέλος Dispar καλύτερα να μην δοκιμάσεις να βάλεις μόνο ένα γιατί θα έχει μικρά ποσοστά επιβίωσης.Πάνε σε ένα κοπάδι 4-5 ψαριών. Ευχαριστώ, χωράνε στα λίτρα μου 4-5;;; Δεν το ήξερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 2 Ιουνίου 2011 #4 Share 2 Ιουνίου 2011 Ευχαριστώ, χωράνε στα λίτρα μου 4-5;;; Δεν το ήξερα... Ναι μπορείς να βάλεις,πρόκειται για μικρά ψάρια έτσι και αλλιώς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krispie 5 Ιουνίου 2011 Author #5 Share 5 Ιουνίου 2011 Ναι μπορείς να βάλεις,πρόκειται για μικρά ψάρια έτσι και αλλιώς. Ωραία... Να ρωτήσω, μπορώ να βάλω και gramma loreto;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 5 Ιουνίου 2011 #6 Share 5 Ιουνίου 2011 Ωραία... Να ρωτήσω, μπορώ να βάλω και gramma loreto;;; Μπαινει Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 5 Ιουνίου 2011 #7 Share 5 Ιουνίου 2011 Ναι.Στο παλιο ενυδρειο που τυχαινει να ηταν και κοντα στα λιτρα (100) δεν ειχα καποιο ιδιαιτερο προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krispie 5 Ιουνίου 2011 Author #8 Share 5 Ιουνίου 2011 Μπαινει Ναι.Στο παλιο ενυδρειο που τυχαινει να ηταν και κοντα στα λιτρα (100) δεν ειχα καποιο ιδιαιτερο προβλημα. Ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις παιδιά... Κάτι σε μπλε απόχρωση τύπου damsel δεν υπάρχει που να μπαίνει σε εμένα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 5 Ιουνίου 2011 #9 Share 5 Ιουνίου 2011 Πιο πάνω ο salamander σου προτείνει chrysiptera cyanea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krispie 5 Ιουνίου 2011 Author #10 Share 5 Ιουνίου 2011 To συγκεκριμένο setup μπορείς να το κάνεις στα λίτρα σου,χωρίς όμως τα damsel και με αρκετές επιφυλάξεις για το oxycirrhites typus (που έτσι και αλλιώς είναι οριακό για τα λίτρα σου).Τέλος Dispar καλύτερα να μην δοκιμάσεις να βάλεις μόνο ένα γιατί θα έχει μικρά ποσοστά επιβίωσης.Πάνε σε ένα κοπάδι 4-5 ψαριών. Πιο πάνω ο salamander σου προτείνει chrysiptera cyanea. Λάθος κατάλαβα; Ή εννοεί οτι μπορώ να τα βάλω αλλά καλύτερα όχι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 5 Ιουνίου 2011 #11 Share 5 Ιουνίου 2011 Στα λίτρα μπαίνουν,το συνδυασμό δεν προτείνει.Είναι και λίγο διαβολάκια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 5 Ιουνίου 2011 #12 Share 5 Ιουνίου 2011 Στα λίτρα μπαίνουν,το συνδυασμό δεν προτείνει.Είναι και λίγο διαβολάκια.... Σε πολλες των περιπτωσεων ειναι πολυ παραπανω απο αυτο.......... Μην τα βαλεις,γιατι σιγουρα θα μετανοιωσεις και μετα θα ψαχνεις τροπο να τα βγαλεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krispie 5 Ιουνίου 2011 Author #13 Share 5 Ιουνίου 2011 Ευχαριστώ... Κάτι άλλο σε μπλε λοιπόν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 5 Ιουνίου 2011 #14 Share 5 Ιουνίου 2011 Σε μωβ σε πειραζει; http://www.bluezooaquatics.com/productdeta...=21&pid=415 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 5 Ιουνίου 2011 #15 Share 5 Ιουνίου 2011 Σε μωβ σε πειραζει; http://www.bluezooaquatics.com/productdeta...=21&pid=415 Πολυ ομορφο ψαρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krispie 5 Ιουνίου 2011 Author #16 Share 5 Ιουνίου 2011 Σε μωβ σε πειραζει; http://www.bluezooaquatics.com/productdeta...=21&pid=415 Ωραίο ψάρι αλλά πηγαίνει με gramma loreto;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 5 Ιουνίου 2011 #17 Share 5 Ιουνίου 2011 Ωραίο ψάρι αλλά πηγαίνει με gramma loreto;;; Στο ενυδρειο εχεις gramma loreto;Η σου αρεσει και θελεις να βαλεις στο μελλον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krispie 5 Ιουνίου 2011 Author #18 Share 5 Ιουνίου 2011 Στο ενυδρειο εχεις gramma loreto;Η σου αρεσει και θελεις να βαλεις στο μελλον. το δεύτερο... Επίσης τα damsel με τι μπορούν να πάνε;;; η μόνο μόνα τους στο ενυδρείο μου;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master1313 8 Ιουνίου 2011 #19 Share 8 Ιουνίου 2011 To συγκεκριμένο setup μπορείς να το κάνεις στα λίτρα σου,χωρίς όμως τα damsel και με αρκετές επιφυλάξεις για το oxycirrhites typus (που έτσι και αλλιώς είναι οριακό για τα λίτρα σου).Τέλος Dispar καλύτερα να μην δοκιμάσεις να βάλεις μόνο ένα γιατί θα έχει μικρά ποσοστά επιβίωσης.Πάνε σε ένα κοπάδι 4-5 ψαριών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krispie 21 Ιουλίου 2011 Author #20 Share 21 Ιουλίου 2011 Μετά από αρκετό καιρό, τελικά μπορώ να βάλω τίποτε άλλο στο ενυδρείο αν βάλω damsel;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος