Jump to content

Θελω γνωμες

Recommended Posts

Rik δεν αισθανομαι οτι μου την ειπε καποιος.ειμαστε μια παρεα που μπορουμε να συζηταμε και καποια πραγματα περα απο το αγαπημενο μας χομπι.δεν κανω το ξερολα απλα καταθετω την προσωπικη μου εμπειρια ελπιζοντας να δωσω καποια στοιχεια που μπορουν να βοηθησουν τον φιλο μας.φιλικα Κωστας. :D

Θα πρεπει ομως να ληφθει πολυ σοβαρα υπ'οψην και αυτο που κοκκινησα...

Ο ανθρωπος δεν εχει και πολλα περιθωρια οσων αφορα τα φορτια που μπορει να βαλει πανω στην ταρατσα.

Εκεινα τα χρονια οι πλακες γινοταν περιπου 12-13 ποντους το πολυ!!!Δεν ειναι και για πολλα φορτια...

Αυτο δεν το λεω με σιγουρια βεβαια για το συγκεκριμενο σπιτι αλλα δεν θα πεφτω και πολυ εξω...

Παιδια, καταλαβαινω πως ο σκοπος της ολης σηζητησης ειναι να βοηθησεται με τον τροπο σας, κανοντας κουβεντα και καταθετοντας τις εμπειριες σας, αλλα πιστεψτε με, ακομα και εμπειρα ατομα με χρονια δουλειας στο επαγγελμα και κανουν χοντρες γκαφες, και μιλαμε για πολλα λεφτα ζημια. Το οτι ειναι παλιο το κτιριο ειναι ενας λογος παραπανω να δει την ολη κατασταση του ενας εμπειρος μηχανικος, οποτε φιλε Kostaszoidos ερχεσαι στα λογια μου. Εσυ που ξερεις σε τη κατασταση βρισκεται η πλακα και προτεινεις λυσεις;

Επειδή έχω ξαναβρεθεί σε ανάλογη συζήτηση και επειδή ο κάθε μανάβης παίρνει στα χέρια του ένα μυστρί και γίνεται αυτόματα μάστορας, δεν θα συνεχίσω αυτόν τον διάλογο μια που όποιος κατάλαβε, κατάλαβε, και δεν βγάζει κάπου στο να αναλωθούμε σε λόγια του αέρα! Το μανάβη και το μάστορας δεν αναφέρεται σε κάποιον από εσάς απλά πρέπει να καταλαβαίνουμε μερικές φορές πως ο κάθε ένας μας πρέπει να προσέχει τη προτείνει και συμβουλεύει σε τόσο σοβαρά θέματα.

Πραγματικά φιλικά τα όσα είπα!!! <_<

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...γρασια&st=0

Ευχαριστώ ολους σας και δεν χρειαζονται νευρα.εχω ακουσει πολλα και δεν ξερω. εγω μπορω κανα τριχιλιαρο να διαθεσω. Το οικημα ολο ειναι φτιαγμενο απο τον παππού της γυναικας μου. Και ειναι μπετο βαρβατο μια μερα εκανε ο τζακας να το τρυπηση για την καμιναδα. <_<

Peace and Love!!! <_<

Πραγματικα δεν εχω σκοπο να θιξω κανεναν!!!

βρε GXSARA τι μας εκανες με την ταρατσα σου <_< .ευχομαι να βρεις την ακρη και να κανεις το καλυτερο για το σπιτι σου :D

Έγινε επεξεργασία - ψαρουκλας

Στόχος όλων μας είναι να βοηθήσουμε αλλά σε ορισμένα θέματα δεν μπορεί από μια περιληπτική περιγραφή να δοθεί λύση.

Για να σου δώσει κάποιος ποιο έμπυρος μια απάντηση για ασθένεια σε ένα ενυδρείο χρειάζεται να συμπληρώσεις μια λίστα με διάφορες παραμέτρους έτσι και για την ασθένεια του σπιτιού σου είναι πολλές οι παράμετροι που λαμβάνονται υπόψιν για να βρεθεί η καλύτερη λύση.

Ευχαριστώ και παλι. <_<

Εχω ρωτησει πολους ο ενας λεει οχι αυτο θα εχεις προβλημα.βαλε εκεινο πολυ καλυτερο.ο αλλος λεει οχι αυτο που σου λεει ειναι λαθος θα εχεις προβλημα κανε το αλλο .και εταιρείες που ρωτησα παλι τα ιδια τα δικα τους.3 χρονια σχεδόν το ψαχνω και τελικα το αποτελεσμα 0.για αυτο δεν εχω κανει κινηιση ακομα.

Ευχαριστώ και παλι. <_<

Εχω ρωτησει πολους ο ενας λεει οχι αυτο θα εχεις προβλημα.βαλε εκεινο πολυ καλυτερο.ο αλλος λεει οχι αυτο που σου λεει ειναι λαθος θα εχεις προβλημα κανε το αλλο .και εταιρείες που ρωτησα παλι τα ιδια τα δικα τους.3 χρονια σχεδόν το ψαχνω και τελικα το αποτελεσμα 0.για αυτο δεν εχω κανει κινηιση ακομα.

Ριξε μια ματια σε αυτη την τεχνικη μονωσεις ταρατσας:Επεισοδιο 7/5/2011

http://www.skai.gr/tv/show/?showid=64620

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...