ΠΟΠΟ 25 Οκτωβρίου 2006 Author #26 Share 25 Οκτωβρίου 2006 θελω να ζυτησω ενα μεγαλο συγγνωμη σε οσους προσεβαλα το τελευταιο διαστημα εφυγε απο τη ζωη ενα πολυ αγαπημενο μου προσωπο και δεν ειμαι σε καλη ψυχολογικη κατασταση για αυτο εχω πολλα νευρα.. τι φτετε και εσεις ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 25 Οκτωβρίου 2006 #27 Share 25 Οκτωβρίου 2006 θελω να ζυτησω ενα μεγαλο συγγνωμη σε οσους προσεβαλατο τελευταιο διαστημα εφυγε απο τη ζωη ενα πολυ αγαπημενο μου προσωπο και δεν ειμαι σε καλη ψυχολογικη κατασταση για αυτο εχω πολλα νευρα.. τι φτετε και εσεις ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ Να είσαι καλά και έυχομαι οι δυσάρεστες στιγμές να αποτελέσουν μακρινό παρελθόν στη ζωή σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyiannis 25 Οκτωβρίου 2006 #28 Share 25 Οκτωβρίου 2006 θελω να ζυτησω ενα μεγαλο συγγνωμη σε οσους προσεβαλα το τελευταιο διαστημα εφυγε απο τη ζωη ενα πολυ αγαπημενο μου προσωπο και δεν ειμαι σε καλη ψυχολογικη κατασταση για αυτο εχω πολλα νευρα.. τι φτετε και εσεις ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ είναι μεγάλο προσόν για έναν ανθρωπο να αναγνωρίζει εαν κάπου έσφαλε και να έχει τη δύναμη να ζητήσει συγνώμη. Μπράβό σου λοιπον και σου έυχομαι να έχεις πάντα τη δύναμη να ξεπερνάς τις δύσκολες στιγμές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΟΠΟ 25 Οκτωβρίου 2006 Author #29 Share 25 Οκτωβρίου 2006 ωραια ομως παλι δεν πααντατε ποσο λετε να παει το μαλι για το υποστρωμα και που μπορω να βρω σε ποιο μαγαζι στην γειτονια μου εχω ενα πολυ καλο μαγαζι αλλα φερνει μονο της seachem στειλτε το μαγαζι με πμ μαλλον αυριο βγαινω τσαρκα για υποστρωμα ?? για χαλικι θα παρω μαυρη ψηφιδα απο μαγαζι με οικοδομικα υλικα αντε και προχοραμε σιγα σιγα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 25 Οκτωβρίου 2006 #30 Share 25 Οκτωβρίου 2006 (edited) To 5 κιλο sera κάνει περίπου 7-7,5 ευρώ (αν θυμάμαι καλά γιατί εγώ το πείρα πριν 2 μήνες) στο water inn. To δίνουν για ενυδρείο 50 λίτρων περίπου. Για άλλες μάρκες-τιμες δεν γνωρίζω. Έγινε επεξεργασία 25 Οκτωβρίου 2006 - Zorba_The_Freak Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΟΠΟ 25 Οκτωβρίου 2006 Author #31 Share 25 Οκτωβρίου 2006 ευχαρηστω τι εννοεις για 50λιτρο ποσο ποντους ειναι δηλαδι στο 50λιτρο /?? αρα θα χρειαστο δυο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 25 Οκτωβρίου 2006 #32 Share 25 Οκτωβρίου 2006 Ναι είναι λίγο κουφό έτσι όπως το λένε. Πάντως βγαίνει περίπου 2 πόντους. Συγνώμη πόσο είναι το ενυδρείο σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΟΠΟ 25 Οκτωβρίου 2006 Author #33 Share 25 Οκτωβρίου 2006 120litra αρα θα χρηαστω καπου στα 3 κουβαδες μηπωσ να σκεφτω τη λυση με τη τυρφη και να ειμαι σιγουρος θελω να μου πει καποιοσ που εχι χρησιμοποιηση τυρφη ποσο ευκολο ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDP 25 Οκτωβρίου 2006 #34 Share 25 Οκτωβρίου 2006 Υπάρχει και άλλη λύση που δεν ξέρω αν την έχεις σκεφτεί. Κάτω από το υπόστρωμα να βάλεις 100% καθαρό φυλλόχωμα. Πολλοί το έχουν κάνει με άριστα αποτελέσματα σε ενυδρεία υψηλών απαιτήσεων. Προσωπικά δεν το έχω επιχειρήσει ποτέ αλλά αν σε ενδιαφέρει ψάξτο λίγο παραπάνω η αν κάποιος έχει σχετική εμπειρία ας μας την καταθέσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΟΠΟ 25 Οκτωβρίου 2006 Author #35 Share 25 Οκτωβρίου 2006 νομιζα οτι το φυλλοχωμα πρεπει πρωτα να το εχεις σε κουβαδες με νερο για να αποσυντεθουν μικρα κομματια φυτικων οργανισμων αν δε κανα λαθος το φυλλοχωμα ειναι και αυτο πιο ελαφρη απο το νερο ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΟΠΟ 25 Οκτωβρίου 2006 Author #36 Share 25 Οκτωβρίου 2006 ωραια παο για φυλοχωμα και θα το αναμιξω με λιγο λατεριτη και χαλικι απο πανω διαβασα αυτο το αρθρο και απο τι καταλαβα ο ανθρωπος που το χρησδιμοποιησε ενθουσιαστηκε τοσο πολυ με την αναπτυξη των φυτον του οποτε http://www.malawicichlidhomepage.com/greek...izer_greek.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manogr 26 Οκτωβρίου 2006 #37 Share 26 Οκτωβρίου 2006 εσεις οι ιδιοι λετε να μην απανανε-με οι αρχαριοι σε ερωτησεις που δε ξερετε Τωρα που ηρεμησε λιγο το θεμα θελω να επανελθω στο παραπανω και να πω κατηγορηματικα οτι καμια τετοια προτροπη δεν εχει γινει απο την ομαδα του Aquazone! Ποτε κανεις μας δεν εχει πει σε αρχαριο να μην απαντησει σε ερωτηση...ολοι εχουν το δικαιωμα να απαντανε και ολοι το δικαιωμα να διαφωνουν και να διορθωνουν! Δεν θελω να δημιουργησω θεμα, μακρια απο μας, απλα θελω να ξεκαθαρισω το ζητημα για να μην δημιουργουνται εσφαλμενες εντυπωσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggolemis 26 Οκτωβρίου 2006 #38 Share 26 Οκτωβρίου 2006 To 5 κιλο sera κάνει περίπου 7-7,5 ευρώ (αν θυμάμαι καλά γιατί εγώ το πείρα πριν 2 μήνες) στο water inn. To δίνουν για ενυδρείο 50 λίτρων περίπου. Για άλλες μάρκες-τιμες δεν γνωρίζω. Φτού...πάλι μου τον πιάσανε...15 € το πήρα εγώ...α καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος