Sa33uke 22 Μαίου 2011 #1 Share 22 Μαίου 2011 καλησπερα, θα ηθελα τη γνωμη σας σε ενα θεματακι που εχω... μεσα στο ενυδρειο μου εδω και λιγο καιρο στην πισω γωνια εχουνε παει τα δυο clown και εχουν σκαψει ολο τον αραγωνιτη κανοντας μια λακουβα. σε εκεινη τη γωνια πανε σχεδον ολη μερα και κολυμπανε το ενα πανω απο το αλλο ή κολυμπανε καθετα στο τζαμι. ακριβως πανω απο την λακουβα βρισκεται ο σωληνας που τραβαει νερο για το φιλτρο και στο πλαινο τζαμι ειναι ο ενας κυκλοφορητης. η απορρια μου ειναι η εξης, μηπως τα ψαρακια κανουν αναπαραγωγη και τα αυγα τα σκορπαει ο κυκλοφορητης η το φιλτρο? σας φαινεται συμπεριφορα αναπαραγωγης αυτη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 2 Ιουνίου 2011 #2 Share 2 Ιουνίου 2011 καλησπερα, θα ηθελα τη γνωμη σας σε ενα θεματακι που εχω... μεσα στο ενυδρειο μου εδω και λιγο καιρο στην πισω γωνια εχουνε παει τα δυο clown και εχουν σκαψει ολο τον αραγωνιτη κανοντας μια λακουβα. σε εκεινη τη γωνια πανε σχεδον ολη μερα και κολυμπανε το ενα πανω απο το αλλο ή κολυμπανε καθετα στο τζαμι. ακριβως πανω απο την λακουβα βρισκεται ο σωληνας που τραβαει νερο για το φιλτρο και στο πλαινο τζαμι ειναι ο ενας κυκλοφορητης. η απορρια μου ειναι η εξης, μηπως τα ψαρακια κανουν αναπαραγωγη και τα αυγα τα σκορπαει ο κυκλοφορητης η το φιλτρο? σας φαινεται συμπεριφορα αναπαραγωγης αυτη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος