\/ag 22 Μαίου 2011 #1 Share 22 Μαίου 2011 (edited) Όποιος γνωρίζει κάτι για αυτό το φίλτρο ας μου πει τις εντυπώσεις του!αξίζει;σύγκριση με άλλα παρόμοια φίλτρα!τιμές και κατα πόσο εύκολα βρίσκεις ανταλλακτικά!οτιδήποτε θα με βοηθούσε... Έγινε επεξεργασία 22 Μαίου 2011 - \/ag Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 22 Μαίου 2011 #2 Share 22 Μαίου 2011 Καλησπερα,απο ανταλλακτικα βρισκεις αρκετα ευκολα στη συγκεκριμενη σειρα φιλτρων,εχω δουλεψει και τα 3 φιλτρα της σειρας και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος,πιστευω πως το 900 ειναι το καλυτερο απο τα 3,καλη ποιοτητα πλαστικων και 4 χρονια εγγυηση.Καλαθακια για τα υλικα,βανακια σε ολα.Σε λιγο καιρο κυκλοφορει και η αντιστοιχη σειρα με χαμηλοτερη καταναλωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 22 Μαίου 2011 Author #3 Share 22 Μαίου 2011 Σε ευχαριστω πολυ Νίκο..και πιστεύω ότι κ η κατανάλωση του(15w) δεν είναι υπερβολική για τα 900λ/ω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 22 Μαίου 2011 #4 Share 22 Μαίου 2011 Σε ευχαριστω πολυ Νίκο..και πιστεύω ότι κ η κατανάλωση του(15w) δεν είναι υπερβολική για τα 900λ/ω.. Παρακαλω!ειναι καλη καταναλωση σιγουρα αλλα πλεον ολοι κοιταμε να να περιορισουμε την καταναλωση,μας εχει ταραξει ο ΔΕΗ.Προχωρα στην αγορα του και δε θα χασεις!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 22 Μαίου 2011 Author #5 Share 22 Μαίου 2011 Το έχασα! το πούλαγε ένα παιδί στις αγγελίες αλλά με πρόλαβε κάποιος άλλος!!τώρα πρέπει να ψαχτό για άλλο! Να σε ρωτήσω..πως γίνεται το 2217 να καταναλώνει 5W παραπάνω απτο JBL e900 για μία διαφορά ροής μόλις στα 100λ/ω;;;1000λ το 2217,900 το e900... Θα είχα πάρει κανένα 2217 που δίνουν πολλοί αλλά με σταματάει η κατανάλωση του!20W είναι αρκετά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex_SKG 22 Μαίου 2011 #6 Share 22 Μαίου 2011 Έχω ένα JBL εδώ και 2 χρόνια, γενικά δεν έχω παράπονο, δεν μου έχει παρουσιάσει προβλήματα. Το μόνο μειονέκτημα σε σχέση με τα EHEIM ecco που έχω είναι ότι το JBL κάνει θόρυβο όταν μπουκώσει ενώ τα EHEIM όχι. Αν σε ενδιαφέρει η κατανάλωση και σου επαρκούν τα 750λ/ω δες και το ecco 300 της EHEIM με μόνο 8 watt κατανάλωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas82 22 Μαίου 2011 #7 Share 22 Μαίου 2011 εγω ειχα το πιο μεγαλο απο τη σειρα και ηταν τουμπανο καλυτερο σε ευκολια χρησης με το pro 3 της eheim που ειχα τοτε και καλυτερη αποδοση και 100 ευρω πιο φτηνο Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 23 Μαίου 2011 Author #8 Share 23 Μαίου 2011 Alex ωραίο το ecco 300 αλλά δεν κοιτάω για καινούριο αλλά για μεταχειρισμένο..και δεν νομίζω να το δίνει κανένας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 23 Μαίου 2011 #9 Share 23 Μαίου 2011 Το έχασα! το πούλαγε ένα παιδί στις αγγελίες αλλά με πρόλαβε κάποιος άλλος!!τώρα πρέπει να ψαχτό για άλλο! Να σε ρωτήσω..πως γίνεται το 2217 να καταναλώνει 5W παραπάνω απτο JBL e900 για μία διαφορά ροής μόλις στα 100λ/ω;;;1000λ το 2217,900 το e900... Θα είχα πάρει κανένα 2217 που δίνουν πολλοί αλλά με σταματάει η κατανάλωση του!20W είναι αρκετά... Το 2217 ειναι και μοντελο δεκαπενταετιας σιγουρα,μπορει και παραπανω,η σειρα της Jbl ειναι 3 ετων και λιγοτερο,εχε το νου σου και θα βρεθει κατι στις αγγελιες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 23 Μαίου 2011 Author #10 Share 23 Μαίου 2011 Σε ευχαριστω για τις πληροφορίες Νίκο! Βρήκα ένα eheim ecco pro 200!!αξίζει ως αντικαταστάτης του 2213;;και περισσότερη ροή κ μεγαλύτερος καδος..ΚΑΙ λιγότερη κατανάλωση!! Γιατί όμως η εταιρία το δίνει για ενυδρεια εώς 200λ ενώ το 2213 εώς 250;;πως γίνεται αυτο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 23 Μαίου 2011 #11 Share 23 Μαίου 2011 Καλη η σειρα ecco αλλα προσοχη στα πλαστικα,βανακια,clips και τα λοιπα,θελουν σωστες κινησεις και οχι δυναμη,τωρα για ποιο λογο το δινει για λιγοτερα λιτρα ειλικρινα θα σε γελασω,σιγουρα μαζι με τα βατ θα υπαρχουν και μερικα αρνητικα,ενα μαλλον θα ειναι αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
χρυσανθη 1 Οκτωβρίου 2011 #12 Share 1 Οκτωβρίου 2011 Καλησπερα,απο ανταλλακτικα βρισκεις αρκετα ευκολα στη συγκεκριμενη σειρα φιλτρων,εχω δουλεψει και τα 3 φιλτρα της σειρας και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος,πιστευω πως το 900 ειναι το καλυτερο απο τα 3,καλη ποιοτητα πλαστικων και 4 χρονια εγγυηση.Καλαθακια για τα υλικα,βανακια σε ολα.Σε λιγο καιρο κυκλοφορει και η αντιστοιχη σειρα με χαμηλοτερη καταναλωση. καλησπερα για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα θα ηθελα να σε ρωτησω για το 900 το εβαλα χτες να δουλεψη και κανει θορυβο. οταν παιρνει το νερο και φτανει στο φιλτρο κανει σαν να (σορυ) φτυνη .και το μοτερ κανει θορυβο. ενω απο το μαγαζι που το πηρα ουτε ακουγοτανε καν.το εχω τρομπαρει αρκετες φορες θα στρωση η πρεπει να κανω κατι αλλο???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ελιοτ 1 Οκτωβρίου 2011 #13 Share 1 Οκτωβρίου 2011 εχει κρατησει αερα μεσα, κανε καλη εξαερωση. μεχρι να μαθεις τον τροπο του ισως σε κουρασει λιγο, αλλα μετα ειναι απο τα καλυτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
χρυσανθη 3 Οκτωβρίου 2011 #14 Share 3 Οκτωβρίου 2011 το χερι μου εχει μελανιασει απο το τρομπαρισμα .συνεχιζει τα ιδια να κανει θορυβο και το νερο κανει οπως οταν μας κοβη το νερο η ευδαπ και επανερχεται. να το αδειασω απο το νερο και να το ξαναξεκινησω απο την αρχη θα γινει τιποτα. οι σωληνες παιζουν καποιο ρολο στο πως ειναι ? κανουν ενα γυρισμα γιατι ειναι αρκετα μακριες. το μοτερ θα σταματησει να κανει θορυβο η το επιρεαζει το νερο που μπαινει ξανα μεσα. πρεπει να κανω κατι?? το τρομπαρισμα το κανω χωρις να ειναι στη πριζα μετα το βαζω. να δοκιμασω να ειναι στη πριζα και να το κανω η θα το καψω και παει η εγγυηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delta 3 Οκτωβρίου 2011 #15 Share 3 Οκτωβρίου 2011 Είχα το Ε900 και το ecco pro 2036 (300) και τα δούλεψα και τα 2. Στο δικό μου ενυδρείο (180λτ) η ροή του eco pro δεν έφτανε ούτε για ζήτω (ήταν φουλ φυτεμένο και ήθελα καλή κυκλοφορία). τα 900 λ/ω και 750 λ/ω αντίστοιχα που λένε είναι ενδεικτικά, μόνο για την αντλία σκέτη. Σε μένα οι πραγματικές ροές ήταν 550 λ/ω και 350-400 λ/ω αντίστοιχα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
χρυσανθη 3 Οκτωβρίου 2011 #16 Share 3 Οκτωβρίου 2011 δεν ρωτησα για τη ροη αλλα για το θορυβο πως το σταματαω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
χρυσανθη 3 Οκτωβρίου 2011 #17 Share 3 Οκτωβρίου 2011 καμια λυση βοηθεια???????????????????????????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος