GuppyLover21 22 Μαίου 2011 #1 Share 22 Μαίου 2011 Γεια σας.Ειμαι εντελος ασχετος οσο εχει να κανει με της πληρωμες απο το ιντερνετ και ολα αυτα e-bay,amazon.Θα ηθελα να ρωτησω αφου βλεπω οτι πολλοι απο εσας αγοραζετε πραγματα απο εκει.Σου ερχονται πιο φθηνα?Πως γινετε η ολη διαδικασια?Τα μεταφορικα αφου ειναι και απο ξενες χωρες υψονωνται στα υψη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johhny_ 22 Μαίου 2011 #2 Share 22 Μαίου 2011 Φιλε μου εγω παραγγελνω απο εξω φυτακια.Συγκεκριμενα ειναι πολυ φθηνα και μου ερχονται με δωρεαν μεταφορικα.Απο aquatic magic π.χ στο ebay εχει οληκληρη κατηγορια προιοντα και φυτα με δωρεαν αποστολη Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 22 Μαίου 2011 #3 Share 22 Μαίου 2011 Τα αντικειμενα που παίρνω από το ebay τα πληρώνω με λογαριασμό paypal, τα προϊόντα είναι πιο φθηνά σίγουρα και το κόστος αποστολης είναι σχετικά μικρό γιατί τα στέλνουν με το ταχυδρομείο, αργούν όμως αρκετά, γύρω στον μήνα για να έρθουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johhny_ 22 Μαίου 2011 #4 Share 22 Μαίου 2011 Εμενα 10 μερες το πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuppyLover21 22 Μαίου 2011 Author #5 Share 22 Μαίου 2011 μαλιστα,θα το σκεφτω πολλυ σοβαρα για να αγορασω κατι απο εκει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 22 Μαίου 2011 #6 Share 22 Μαίου 2011 Κάνε μια αναζήτηση στο φόρουμ με τη λέξη e-bay και θα βρεις πολλές πληροφορίες, ακόμη και για τους τρόπους πληρωμής. Δική μου συμβουλή πάντως είναι να ψάξεις και για ελληνικά e-shop που στέλνουν είτε με ΚΤΕΛ είτε με courrier, πλέον οι τιμές είναι πολύ καλές και το ρίσκο μικρότερο από ότι όταν παραγγέλνεις απέξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimkasta 22 Μαίου 2011 #7 Share 22 Μαίου 2011 Εξαρτάται πάντα τι θέλεις να αγοράσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuppyLover21 22 Μαίου 2011 Author #8 Share 22 Μαίου 2011 αμα παραγγειλω ψαρακια δεν νομιζω να τα καταφερουν τι λετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuppyLover21 22 Μαίου 2011 Author #9 Share 22 Μαίου 2011 Κάνε μια αναζήτηση στο φόρουμ με τη λέξη e-bay και θα βρεις πολλές πληροφορίες, ακόμη και για τους τρόπους πληρωμής. Δική μου συμβουλή πάντως είναι να ψάξεις και για ελληνικά e-shop που στέλνουν είτε με ΚΤΕΛ είτε με courrier, πλέον οι τιμές είναι πολύ καλές και το ρίσκο μικρότερο από ότι όταν παραγγέλνεις απέξω. μπορεις να μου δωσεις ενα ελληνικο e-shop που να στελνει με κτελ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos LA 22 Μαίου 2011 #10 Share 22 Μαίου 2011 Κάνε μια αναζήτηση στο φόρουμ με τη λέξη e-bay και θα βρεις πολλές πληροφορίες, ακόμη και για τους τρόπους πληρωμής. Δική μου συμβουλή πάντως είναι να ψάξεις και για ελληνικά e-shop που στέλνουν είτε με ΚΤΕΛ είτε με courrier, πλέον οι τιμές είναι πολύ καλές και το ρίσκο μικρότερο από ότι όταν παραγγέλνεις απέξω. Με courrier τσιμπανε παντος ...Περιπου 8 ευρο για 2 κιλα που ειχα ρωτησει...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος