Giorgos LA 21 Μαίου 2011 #1 Share 21 Μαίου 2011 Καλησπερα...θα ηθελα να μαθω..αυτο το ειδος κιχληδων μιας και ειναι απο τις ειρινικες...θα μπορουσαν να συμβιωσουν με ξιφοφορους και 1 μονομαχο???Ευχαριστω...!και γενικα οι κιλχιδες πανε ΜΟΝΟ κιχλιδες??Η ειπαρχουν ειδη στο εμποριο που μπορουν να μπουν με αλλα ψαρακια που εχουν ιδιες περιπου απαιτησης νερου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 22 Μαίου 2011 #2 Share 22 Μαίου 2011 Σημ. Συντ. Το θέμα μετακινήθηκε στην Αφρική. Όσο για το ερώτημα, δεν θα έβαζα kribensis με ξιφοφόρους ή μονομάχο. Γενικά Kribensis θα έβαζα με ένα κοπάδι σμηνόψαρα που δεν θα τα ενοχλούσαν στο βυθό. Και φυσικά σε ένα καλά φυτεμένο ενυδρείο μαζί με τις σπηλιές του που χρειάζονται τα kribs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bokostas 22 Μαίου 2011 #3 Share 22 Μαίου 2011 (edited) Χωρίς να διαφωνώ με τον Ανδρέα, να πω ότι έχω κριμπένσις με ξιφοφόρους σε πυκνοφυτεμένο 200λιτρο εδώ κι ένα χρόνο. Απλά το αναφέρω και δεν το συστήνω, γιατί σε κάθε γέννα τους (έχουν κάνει 3) τα κριμπς κυνηγούν τους ξιφοφόρους για να μην πλησιάσουν τα μικρά τους. Είναι όμως γρήγοροι και δυνατοί οι ξιφοφόροι κι αν έχεις μπόλικα φυτά και πολλές κρυψώνες, μπορούν να συμβιώσουν με ελάχιστα προβλήματα. Σε μικρότερο ή πιο αραιά φυτεμένο ενυδρείο πάντως, ούτε κι εγώ θα το επιχειρούσα από φόβο για τις ουρές των ξιφοφόρων. Μονομάχο δεν θα έβαζα ποτέ με κριμπένσις, είναι αργός κι εύκολος στόχος και θα δεινοπαθήσει από τα κυνηγητά. Έγινε επεξεργασία 22 Μαίου 2011 - bokostas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos LA 22 Μαίου 2011 Author #4 Share 22 Μαίου 2011 Ευχαριστω πολυ παιδεια για τις απαντησεις ...αυτο το ειδος απο κιχλιδες ειναι και το πιο ηρεμο σχετικα??Εχω ακουσει οτι γινονται επιθετικες μονο περιοδο ζευγαρωματος...!!Επισης ειναι κοπαδοψαρα??Τους αρεσει δλδ να εχουν καποιον αρχηγο και ετσι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos LA 22 Μαίου 2011 Author #5 Share 22 Μαίου 2011 Όσο για το ερώτημα, δεν θα έβαζα kribensis με ξιφοφόρους ή μονομάχο. Γενικά Kribensis θα έβαζα με ένα κοπάδι σμηνόψαρα που δεν θα τα ενοχλούσαν στο βυθό. Και φυσικά σε ένα καλά φυτεμένο ενυδρείο μαζί με τις σπηλιές του που χρειάζονται τα kribs. Τι ειδος ψαρι ειναι αυτο??Μπορεις να μου βαλεις κανενα λινκ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 22 Μαίου 2011 #6 Share 22 Μαίου 2011 Τι ειδος ψαρι ειναι αυτο??Μπορεις να μου βαλεις κανενα λινκ? http://www.tsamisaquarium.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos LA 22 Μαίου 2011 Author #7 Share 22 Μαίου 2011 http://www.tsamisaquarium.gr Eυχαριστω φιλε μου...δεν θα βαλω τελικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος