Jump to content

Καλώς σας βρήκα...ειμαι αρχαριος

akatos

Recommended Posts

Καλώς σας βρήκα παιδιά. Έχω διαβάσει αρκετά πριν γράψω και πάρω την απόφαση να αγοράσω και γω ένα ενυδρειο. Καταρχάς έχω καταλήξει στο τι μέγεθος περίπου θα πάρω απο 60 εως 80 περίπου λίτρα.βρήκα μια προσφορά ενός ενυδρειου 69 ευρώ με διαστάσεις 61χ31χ44 περίπου 80 λίτρα δηλαδή. Μαζι με το φωτισμό του το φιλτρο και θερμοστατη. Γράφει Resun sm600 και κάτι κινεζικα. Αξίζει για τα λεφτά του και για το ότι εγω δεν θέλω να διαθετω ακόμα πολλα;

Κατα αρχας Καλως μας ηρθες! :D

Αν και προσωπικα δεν εχω εμπειρια απο το συγκεκριμενο ενυδρειο η τιμη μου φαινεται πολυ λογικη! <_<

Καλώς ήρθες. Η τιμή φαίνεται λογική. Πες μας όμως για το φωτισμό και το φίλτρο να σχηματίσουμε μια καλύτερη εικόνα.

<_< τα resus ειναι κινεζικα μεν ...αλλα ειναι απο τα καλα θεωρητικα αποσο γνωριζω :D

Καλώς μας βρήκες....κι εμείς αρχάριοι είμαστε.

Τα resun είναι κατά κανόνα αξιοπρεπή ενυδρεία για τα λεφτά τους. Ίσως χρειαστεί να προσθέσεις ένα φιλτράκι ακόμη αλλά αυτό θα το δεις μετά.

Ευχαριστώ παιδιά παρα πολυ για τις απαντήσεις σας. Α στο ίδιο pet βρήκα κι άλλο ένα μάρκας jewel αλλα είναι παλιό στο Μαγαζι κι αυτο 80 λίτρων στην ίδια τιμή 70 ευρω Απλά φαίνεται ότι είναι παλιό

Ευχαριστώ παιδιά παρα πολυ για τις απαντήσεις σας. Α στο ίδιο pet βρήκα κι άλλο ένα μάρκας jewel αλλα είναι παλιό στο Μαγαζι κι αυτο 80 λίτρων στην ίδια τιμή 70 ευρω Απλά φαίνεται ότι είναι παλιό

Η juwel ειναι γερμανικη εταιρια...και θεωρητε μια απο τις καλητερες εταιριες στο χωρο των ενυδρειων <_< ...!!

παρε το jewel.. αφου ειναι ιδια τιμη πανω κατω.. Εχει και καλυτερο φιλτρο μαζι... δεν εχει σημασια αν ειναι παλιο...

παρε το jewel.. αφου ειναι ιδια τιμη πανω κατω.. Εχει και καλυτερο φιλτρο μαζι... δεν εχει σημασια αν ειναι παλιο...

+1 ...αμα εχει αλατα πανω...με λιγη οδοντοκρεμα(Αν θυμαμαι καλα) και τρυψιμο θα φυγουν...διορθωνετε δηλαδη ...τωρα αν εχει αλλη φθορα τι να σου πω...θα πρωτιμουσα το resus

αλλο παλιο (δλδ φυλαγμενο στην αποθικη και απλα σκονισμενο) και αλλο μεταχειρισμενο.. αμα ειναι το πρωτο μην το σκεφτεσαι καθολου

Έγινε επεξεργασία - lkastritis

αλλο παλιο (δλδ φυλαγμενο στην αποθικη και απλα σκονισμενο) και αλλο μεταχειρισμενο.. αμα ειναι το πρωτο μην το σκεφτεσαι καθολου

<_<:D

Αν είναι αμεταχείριστο και απλά ήταν φυλαγμένο σε μέρος χωρίς υψηλές ή χαμηλές θερμοκρασίες μακριά από ήλιο δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα.

Αν είναι μεταχειρισμένο δεν θα το έπαιρνα αφού στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν γνωρίζω την μεταχείριση πιθανώς που είχε.

:D:huh:

Αν είναι αμεταχείριστο και απλά ήταν φυλαγμένο σε μέρος χωρίς υψηλές ή χαμηλές θερμοκρασίες μακριά από ήλιο δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα.

Αν είναι μεταχειρισμένο δεν θα το έπαιρνα αφού στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν γνωρίζω την μεταχείριση πιθανώς που είχε.

<_<

καλα κοιτα και μεταχειρισμενο να ειναι δες λιγο τις σιλικονες να μην ειναι ξεραμενες δες για καμια γρατζουνια και δεν πιστευω να εχεις προβλημα στο μερος γυαλια και σιλικονες.. τωρα το φιλτρο παλι δεν πιστευω να εχει τιποτα γιατι τα juwel ειναι σκυλια αλλα θα το δεις αμα ειναι ταλαιποριμενο...

Παιδιά σας ευχαριστώ παρα πολυ όλους. Όχι μεταχείρισμενο δεν είναι σε καμία περίπτωση απλά σκονισμενο. Το μόνο που με φοβίζει είναι το οτι είναι κοντά στη βιτρίνα του petshop

Καλησπερα σε ολους.τελικα πηγα χθες και αγορασα το πρωτο μου ενυδρειο.Πηρα τελικα το jewel 60*30*40 στα 72 λιτρα.το αγορασα σε καλη τιμη πιστευω.με θερμοστατη 100 w με φιλτρο και φωτισμο.το καπακι ειναι το monolux 60.τωρα αν εκανα καλη επιλογη δεν ξερω εσεις ξερετε.Το καθαρισα και το γεμισα για να δω αν υπαρχει καποια διαρροη.Παντως πραγματικα οσο και να εχω διαβασει εχω παρα πολλες ερωτησεις...

Καλησπερα σε ολους.τελικα πηγα χθες και αγορασα το πρωτο μου ενυδρειο.Πηρα τελικα το jewel 60*30*40 στα 72 λιτρα.το αγορασα σε καλη τιμη πιστευω.με θερμοστατη 100 w με φιλτρο και φωτισμο.το καπακι ειναι το monolux 60.τωρα αν εκανα καλη επιλογη δεν ξερω εσεις ξερετε.Το καθαρισα και το γεμισα για να δω αν υπαρχει καποια διαρροη.Παντως πραγματικα οσο και να εχω διαβασει εχω παρα πολλες ερωτησεις...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...