GOERGEFURY 24 Οκτωβρίου 2006 #1 Share 24 Οκτωβρίου 2006 σκεφτομαι να παρω ενα ενυδρειο 120 λιτρα με πληρες εξοπλισμο 90 ευρω αλλα αν το παρω ή θα μινει αδειο ή θα το βαλω σε καποιο μπαλκονι.εσεις τι μου προτινετε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 24 Οκτωβρίου 2006 #2 Share 24 Οκτωβρίου 2006 Μην το πάρεις ακόμα! Υπομονή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 24 Οκτωβρίου 2006 #3 Share 24 Οκτωβρίου 2006 Στο μπαλκονι θα ειναι γεματο ? Και σε τι θα χρησιμευει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
geros 24 Οκτωβρίου 2006 #4 Share 24 Οκτωβρίου 2006 Αν δεν το πάρεις ζεστά το θέμα άστο καλύτερα φίλε πάρε κάτι άλλο με τα λεφτά Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOERGEFURY 24 Οκτωβρίου 2006 Author #5 Share 24 Οκτωβρίου 2006 kouzman αν δεν το παρω θα το χασω γιατι ειναι μονο 1 σε προσφορα.και αν βρω χωρω οχι στο μπαλκονι τι ψαρια λετε να βαλω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
zak 24 Οκτωβρίου 2006 #6 Share 24 Οκτωβρίου 2006 Φιλε μην αγχωνεσαι!Και πριν δυο χρονια που το πηρα εγω, μοναδικη προσφορα ηταν και απο τοτε μεχρι σημερα το εχουν ξαναβαλει πολλες φορες!Οποτε κατα τη γνωμη μου, μην αγχωνεσαι γιατι θα το ξαναβαλουν και το αγοραζεις οταν θα εισαι ετοιμος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pesciolino 24 Οκτωβρίου 2006 #7 Share 24 Οκτωβρίου 2006 Αν το βάλεις στο μπαλκόνι, μετάτρεψε το σε ζαρντινιέρα. Θά ναι πιό χρήσιμο. Άσε να το πάρει κάποιος άλλος. Στό «μοναστηράκι» των μικρών αγγελιών του Aquazone μπορείς να βρείς πάντα κάποια ευκαιρία. «Πάν μέτρον άριστον» λέγαν κάποιοι κάποτε. Θα πρέπει να φτειάξεις κάτι που να είναι ταιριαστώ με το χώρο που μένεις. ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOERGEFURY 24 Οκτωβρίου 2006 Author #8 Share 24 Οκτωβρίου 2006 θα το σκευτω καλυτερα thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος