christos k 20 Μαίου 2011 #1 Share 20 Μαίου 2011 Ρε παιδια στρωνο (προς το τελος του κυκλου ειμαι) ενα 100 Λιτρο με Καραβίδες και 3 Σπάνια Γκαπυς που εχω Χωριστα...(τα οπια τα εχω τοποθετήσει πρόσφατα μεσα ) Παρατήρησα σήμερα πως το ενα μου Αρσενικό απο τα 3 το οπιο είναι υγιέστατο..Του λυπεί κυριολεκτικά τα 3/4 της ουρας του. Υπαρχή πιθανότητα να δέχτηκε επίθεση το βράδυ απο της καραβίδες ? και για καλή του τύχη ξέφυγε? Τα αρσενικά μου κοιμούνται συνήθως στο βυθό λόγος της SprayBar Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 20 Μαίου 2011 Author #2 Share 20 Μαίου 2011 χμμμ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 20 Μαίου 2011 #3 Share 20 Μαίου 2011 Πολύ πιθανό Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 21 Μαίου 2011 #4 Share 21 Μαίου 2011 Ρε παιδια στρωνο (προς το τελος του κυκλου ειμαι) ενα 100 Λιτρο με Καραβίδες και 3 Σπάνια Γκαπυς που εχω Χωριστα...(τα οπια τα εχω τοποθετήσει πρόσφατα μεσα ) Παρατήρησα σήμερα πως το ενα μου Αρσενικό απο τα 3 το οπιο είναι υγιέστατο..Του λυπεί κυριολεκτικά τα 3/4 της ουρας του. Υπαρχή πιθανότητα να δέχτηκε επίθεση το βράδυ απο της καραβίδες ? και για καλή του τύχη ξέφυγε? Τα αρσενικά μου κοιμούνται συνήθως στο βυθό λόγος της SprayBar Ποσες εχεις μεσα? Εγω ειμαι σχεδον βεβαιος,ειναι πολυ ζημιαρης ,και δεν κανει για ενυδρεια με ψαρια. διαβασε μερικα θεματα και θα καταλαβεις. http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...c=44019&hl= http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...c=41545&hl= Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorgio 21 Μαίου 2011 #5 Share 21 Μαίου 2011 Ποσες εχεις μεσα? Εγω ειμαι σχεδον βεβαιος,ειναι πολυ ζημιαρης ,και δεν κανει για ενυδρεια με ψαρια. διαβασε μερικα θεματα και θα καταλαβεις. http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...c=44019&hl= http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...c=41545&hl= συμφωνω..καλυετρα να τα βγαλεις συντομα γιατι θα γινουν κομματια απο τισ καραβιδες...ειναι και σπανια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 21 Μαίου 2011 Author #6 Share 21 Μαίου 2011 Ποσες εχεις μεσα? Εγω ειμαι σχεδον βεβαιος,ειναι πολυ ζημιαρης ,και δεν κανει για ενυδρεια με ψαρια. διαβασε μερικα θεματα και θα καταλαβεις. http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...c=44019&hl= http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...c=41545&hl= Το διάβασα το λινκ!!! χεχεχε τα τερατοειδή μου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ευχαριστώ φιλαράκι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 21 Μαίου 2011 #7 Share 21 Μαίου 2011 Για ποσες καραβίδες μιλάμε μέσα σε 100 λίτρα; Ξέρεις μήπως για πιο είδος προκειται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 21 Μαίου 2011 Author #8 Share 21 Μαίου 2011 Για ποσες καραβίδες μιλάμε μέσα σε 100 λίτρα; Ξέρεις μήπως για πιο είδος προκειται; 2 ,δυστυχώς δεν γνωρίζω είδος..είναι περίπου 9 cm ολοκόκκινες.. αν θες καπια φαση ποσταρο φωτος καλη μου ΑΣΤΡΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 21 Μαίου 2011 #9 Share 21 Μαίου 2011 Φυσικά και να ποστάρεις φωτό για να θαυμάσουμε τα ζωντανά σου Εχε υπόψη σου οτι μελλοντικά μπορεί να δείξουν και επιθετικότητα η μία προς την άλλη. Καλό θα ήταν να έχεις μεσα στο ενυδρείο μερικές σπηλιές ή πλαστικούς σωλήνες για να μπορούν να κρύβονται οταν νιώοθουν ευάλωτες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 22 Μαίου 2011 Author #10 Share 22 Μαίου 2011 Ορίστε και τα τερατοειδή μου σε φωτογραφία!!~ Επίσης μην με ρωτήσετε τι κάνει το κερατοφυλλο μέσα στης καραβίδες.. Γιατί απλούστατα εχω τόσο πολύ και στο μεγάλο ενυδρείο και εξω σε κουβάδες που δεν ξέρω τι να το κάνω και επιδει δεν θέλω να το καταστρέψω τους έβαλα μια καλή ποσότητα για φάγωμα!! αν και πρόσεξα πως δεν το έχουν όρεξη πλέον!! :PPP Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 22 Μαίου 2011 #11 Share 22 Μαίου 2011 Κουκλοι ειναι τα τερατακια σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 22 Μαίου 2011 Author #12 Share 22 Μαίου 2011 Κουκλοι ειναι τα τερατακια σου χεχε ευχαριστώ ορέ κιχλιδατε!!! Άντε να μεγαλώσουν να γίνουν αστακοί!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos LA 22 Μαίου 2011 #13 Share 22 Μαίου 2011 Τερατακια πραγματικα ...ομορφα να τα χαιρεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 22 Μαίου 2011 Author #14 Share 22 Μαίου 2011 Τερατακια πραγματικα ...ομορφα να τα χαιρεσαι Να σε καλα μικρέ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 22 Μαίου 2011 #15 Share 22 Μαίου 2011 (edited) Bλεπω έχουν φωτογένεια οι δικές σου!! Οχι σαν κάποιου-κάποιου που παρακαλάγαμε μήνες για φωτό. Οπως είπα και πιο πριν, μερικές σπηλιές θα έκαναν πολύ καλο, να το βάλεις μέσα στο to do list του ενυδρείου. Παντως είναι λίγο ψώνια, ε; Έγινε επεξεργασία 22 Μαίου 2011 - Astra Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 22 Μαίου 2011 #16 Share 22 Μαίου 2011 Bλεπω έχουν φωτογένεια οι δικές σου!! Οχι σαν κάποιου-κάποιου που παρακαλάγαμε μήνες για φωτό. Οπως είπα και πιο πριν, μερικές σπηλιές θα έκαναν πολύ καλο, να το βάλεις μέσα στο to do list του ενυδρείου. Παντως είναι λίγο ψώνια, ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 22 Μαίου 2011 Author #17 Share 22 Μαίου 2011 Bλεπω έχουν φωτογένεια οι δικές σου!! Οχι σαν κάποιου-κάποιου που παρακαλάγαμε μήνες για φωτό. Οπως είπα και πιο πριν, μερικές σπηλιές θα έκαναν πολύ καλο, να το βάλεις μέσα στο to do list του ενυδρείου. Παντως είναι λίγο ψώνια, ε; Λιπον!! Καταρχη χρονια πολλα αν δεν κανω λαθος!! και δευτερο τους ειπα πως ειναι για σενα οι φωτος και πιραν ποζες!! Επισεις αυριο βγαινω παγανια για πετρες..να δω τι θα βρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 22 Μαίου 2011 Author #18 Share 22 Μαίου 2011 Ετσι κανεις ρε Κιχλιδα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 23 Μαίου 2011 Author #19 Share 23 Μαίου 2011 (edited) ρε Boys θα μου πει καπιος καλος ανθρωπος ι ειδος ειναι τα τρελλα μου? Έγινε επεξεργασία 23 Μαίου 2011 - christos k Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven 24 Μαίου 2011 #20 Share 24 Μαίου 2011 (edited) ρε Boys θα μου πει καπιος καλος ανθρωπος ι ειδος ειναι τα τρελλα μου? Procambarus clarkii... Έγινε επεξεργασία 24 Μαίου 2011 - Raven Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 24 Μαίου 2011 Author #21 Share 24 Μαίου 2011 Procambarus clarkii... Εισαι μια δυναμη !! να σε καλα Raven! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος