Jump to content

Πόσο μεγαλώνει μια νεροχελώνα

tolis1996

Recommended Posts

Γειά σας!!! Σκέφτομαι να πάρω μία νεροχελώνα! Στα pet shops η νεροχελώνα φένεται μικρή, μεγαλώνει καθόλου? και αν μεγαλώνει πόσο περίπου γίνετε? ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ!

Και γω το σκέφτομαι πολύ αλλά δεν ξέρω αν θα αντέξουν και αν μεγαλώνουν καθουλου..

Αν την φροντιζεις και της προσφερεις τον καταλληλο χωρο τοτε μεγαλωνει αρκετα.

Θελει μεγαλη ποικιλια τροφων,ασβεστιο,να βγαινει σε στεγνο μερος και να την χτυπαει ο ηλιος καποιες ωρες καθε μερα.

Παραγουν πολλους ρυπους!!!

Τα κοριτσακια ειναι στενομακρα και τα αγορακια πιο στρογγυλα.

καλως αρθες η νεροχελώνα με τα κακκινα μαγουλα trachemys scripta elegans εχει τελικο μεγεθος στα δεκα χρονια αρσενικη:15-20 εκ και θυλικη 20-25εκ .οτι χριαζεσαι και απορεις στηλε μου π.μ.

Έγινε επεξεργασία - Billias

Για τα υπολοιπα απαντησανε τα παιδια παραπανω!

Οταν λεμε ρυπους εννωουμε για πολυ πραμα, ειδικα οταν μεγαλωσουν!!!

καλως αρθες η νεροχελώνα με τα κακκινα μαγουλα trachemys scripta elegans εχει τελικο μεγεθος στα δεκα χρονια αρσενικη:15-20 εκ και θυλικη 20-25εκ .οτι χριαζεσαι και απορεις στηλε μου π.μ.

Εμενα οι δικες μου ειχαν γινει απο 3 εκ. 11 εκ. μεσα σε 8 μηνες,αλλα μιλαμε για μεγαλη γυαλα και καθημερινη φροντιδα,τις ταιζα με το χερι μου (δαγκωνουν πολυ δυνατα!!!) και απο τροφες ειχα οτι κυκλοφορουσε στο εμποριο,γαριδες,ψαρια,ταμπλετες,καρκινοειδη,βιταμινες,ασβεστιο και φυσικα πολυ ηλιο.

Τα χελωνακια που έχουν στα ενυδρειαδικα αντέχουν γενικά ......

Και αν ρίξω δυο τρία στην λυμνουλα μ μπορεί να μ ζήσουν ;;ενοειτε θα τους φτιάξω μέρος ασφαλές να βγαίνουν έξω να λιαζονται,,

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...