Jump to content

ανεμιστηράκια απορία για το τροφοδοτικό και την σύνδεση

Recommended Posts

ένας φίλος μου μου έδωσε 1 τροφοδοτικό αλλά δεν έχει ρυθμιστή για τα volt και μοιάζει με φορτιστή μερικές φώτο πείτε μου αν έκανα κανένα λάθος στην σύνδεση p5200060.th.jpg p5200059e.th.jpg p5200058.th.jpg

Μια χαρά φαίνεται η σύνδεση σου,απλά βάλτο στην πρίζα να δεις αν λειτουργεί!

Πρόσεξε μόνο να σιγουρευτείς ότι είναι 12V,ότι σε καλήπτει το 1Α για το ανεμιστηράκι που έχεις (λογικά θα είναι οκ ,αλλά ποτέ δεν ξέρεις!!!

Επίσης καλό θα ήταν πριν την εγκατάσταση να καλύψεις με θερμοσυστελόμενο τα γυμνά καλώδια μην έχεις κανένα βραχυκύκλωμα!!δεν παίζουμε με το ρεύμα και το νερό!!!!!!!

Τέλος δεν είναι απαραίτητο να έχει ρεγουλατόρο για τα βολτ ,αρκεί να είναι στα ίδια με το ανεμιστηράκι (ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ) αρκεί να ξέρεις ότι θα δουλεύει στο φουλ.Μπορείς να παρεμβάλλεις ένα ρεοστάτη για να το ρεγουλάρεις προς τα κάτω μόνο!!!

Έγινε επεξεργασία - landscape

σίγουρα ? το λέω για να μην γίνει κανένα βραχυκύκλωμα αν έχω ενώσει λάθος καλώδια

Έγινε επεξεργασία - chris99

σίγουρα ? το λέω για να μην γίνει κανένα βραχυκύκλωμα αν έχω ενώσει λάθος καλώδια

ωπ

δεν μου άνοιγε η πρώτη εικόνα!!!

λοιπόν πρέπει να είναι κόκκινο μαύρο ( + -) οπότε συνέδεσε αυτά τα δύο και όχι το άσπρο,αυτό άστο ελεύθερο ,όπως και να τα βάλεις θα δουλέψει ,αν τα βάλεις ανάποδα θα δουλεύει με την αντίστροφη φορά το ανεμιστηράκι!!

Προσοχή με τα γυμνά καλώδια !!!!

Και να θυμάσαι για όλα τα DIY ,ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΥΘΥΝΗ!!!!!

έχουμε κανένα νέο???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...