eja 19 Μαίου 2011 #1 Share 19 Μαίου 2011 μια ερωτηση : ειναι τοσο βρομιαρικα ? αφηνουν ακαθαρσιες παντου και σε μαγαλες ποσοτητες , φταιει κατι στο ενυδρειο μου η ετσι ειναι τα συγκεκριμενα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 20 Μαίου 2011 #2 Share 20 Μαίου 2011 μια ερωτηση : ειναι τοσο βρομιαρικα ? αφηνουν ακαθαρσιες παντου και σε μαγαλες ποσοτητες , φταιει κατι στο ενυδρειο μου η ετσι ειναι τα συγκεκριμενα ? Και μένα είναι πολυ βρωμιαρικα αλλα δεν μπορω να ξέρω πόσο είναι τα δικα σου. Επειδή είναι βρωμιαρικα έβαλα μόνο 1 αντί για τα 3 που έλεγα να βάλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 20 Μαίου 2011 Author #3 Share 20 Μαίου 2011 ειναι αρκετα βρομιαρικα και εχω και 4 μεσα σε 180 λυτρα οποτε καταλαβαινεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 21 Μαίου 2011 #4 Share 21 Μαίου 2011 4 σε 180 λίτρα δεν μπορεί να δημιουργήσουν προβλημα. Σαλιγκαράκια είναι Εισαι σίγουρος οτι προέρχεται απο αυτά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 21 Μαίου 2011 #5 Share 21 Μαίου 2011 Πολύ δύσκολο αυτό που λες φίλε μου.Σε 13 λίτρα είχα 4 για ένα μήνα και δεν είχα σημαντικό πρόβλημα. Εννοείται οτι έτρωγαν καλά... Τι άλλα ψάρια έχεις στο ενυδρείο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 23 Μαίου 2011 Author #6 Share 23 Μαίου 2011 δεν εχω προβλημα απλα δεν μου αρεσει οπτικα στο ενυδρειο αυτη την στιγμη ειναι 1 ζευγαρι κριμπενσις , 1 πλεκο γυρω στους 10 ποντους ( και αυτος βγαζει πολλες ακαθαρσιες αλλα σε συνδιασμο με τα σαλιγκαρια μαζευονταν πολλες ) και 3 νεον Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 23 Μαίου 2011 #7 Share 23 Μαίου 2011 δεν εχω προβλημα απλα δεν μου αρεσει οπτικα στο ενυδρειο αυτη την στιγμη ειναι 1 ζευγαρι κριμπενσις , 1 πλεκο γυρω στους 10 ποντους ( και αυτος βγαζει πολλες ακαθαρσιες αλλα σε συνδιασμο με τα σαλιγκαρια μαζευονταν πολλες ) και 3 νεον εγω εξι και δεν εχω κανενα προβλημα μαλλον ο πλεκο κανει την δουλεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 23 Μαίου 2011 Author #8 Share 23 Μαίου 2011 λες να ειναι μονο ο πλεκο ?θα φαει ποδι και αυτος μου φενεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha 23 Μαίου 2011 #9 Share 23 Μαίου 2011 Eίχα 6 zebra σε ~100λ και δεν είχα παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARIS F 23 Μαίου 2011 #10 Share 23 Μαίου 2011 Εγω ειχα ενα σε 5 λιτρα και 2 σε 54 και ηταν σαν να μην υπαρχουν,ποτε δεν ειδα βρωμιες απο αυτα. Ισα ισα που κανουν το ενυδρειο να αστραφτει απο καθαριοτητα καθως τρωνε την αλγη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geo100 23 Μαίου 2011 #11 Share 23 Μαίου 2011 Εγω ειχα ενα σε 5 λιτρα και 2 σε 54 και ηταν σαν να μην υπαρχουν,ποτε δεν ειδα βρωμιες απο αυτα. Ισα ισα που κανουν το ενυδρειο να αστραφτει απο καθαριοτητα καθως τρωνε την αλγη. ποιου είδους άλγη τρώνε... την καφέ η την πράσινη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARIS F 23 Μαίου 2011 #12 Share 23 Μαίου 2011 Σιγουρα την καφε,δεν αφηνουν ουτε ιχνος! Νομιζω οτι τρωνε και αυτη που ειναι σαν πρασινα στιγματα στα τζαμια αλλα εγω δεν ειδα και πολυ διαφορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 23 Μαίου 2011 Author #13 Share 23 Μαίου 2011 τσαμπα τα εδωσα πισω τα κακομοιρα , θα φυγει ο πλεκο τοτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARIS F 23 Μαίου 2011 #14 Share 23 Μαίου 2011 Εγω θεωρω οτι ειναι γλυκιτατα και ειναι απο τα πιο εργατικα ζωντανα του ενυδρειου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος