Geo100 19 Μαίου 2011 #1 Share 19 Μαίου 2011 Στην έξοδο του φιλτρου μου που χτυπάι στο τζάμι έχει εμφανιστεί καφέ άλγη... υπάρχει καποιο πρόβλημα...? να την αφήσω ήσυχη...? και στο μπροστινό τζάμι παρατήρησα κάτι υπολευκες εστιες τις οποιές ετριψα με το χέρι μου και ήταν γλιστερές... ωστόσο φύγανε... τι είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geo100 19 Μαίου 2011 Author #2 Share 19 Μαίου 2011 some help over here ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 19 Μαίου 2011 #3 Share 19 Μαίου 2011 Ποσο καιρο τρεχει το ενυδρειο σου? Τη λαμπες εχεις και ποσα λιτρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geo100 19 Μαίου 2011 Author #4 Share 19 Μαίου 2011 Ποσο καιρο τρεχει το ενυδρειο σου? Τη λαμπες εχεις και ποσα λιτρα? 20 λίτρα τρέχει 1.5 μήνα... εχει camboda anubia k echinodorus η λάμπα ήταν μαζί με το ενυδρείο της ΗΑΙLEA πρέπει να ειναι 15 watt αλλα δεν είμαι σίγουρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIHALHS 20 Μαίου 2011 #5 Share 20 Μαίου 2011 Τι φωτοπερίοδο έχεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geo100 20 Μαίου 2011 Author #6 Share 20 Μαίου 2011 Τι φωτοπερίοδο έχεις; 12:00 με 20:00 με χρονοδιακόπτη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geo100 23 Μαίου 2011 Author #7 Share 23 Μαίου 2011 Η άλγη αρχίζει να επεκτέινεται και σε διάφορα μέρη μεσα στο ενυδρείο όπως τα τζάμια ο θερμοστάτης και στους εχινοδορους.... το ενυδρείο μου είναι εδώ... συντομα θα βάλω μια παροχή διοξειδιου DIY Λίτρα: 20 καθαρά Θερμοκράσια: 26 οC Φωτισμός: 8 ώρες Εσωτερικό φιλτράκι με βιολογικό υλικό Υπόστρωμα Λίπανσης Λεπτόκοκκο χαλίκι Διακόσμηση 1 ρίζα Φόντο: Πράσινο χαρτόνι Φυτα: Camboda Caroliana, Anubia nana, Echinodorus, cryptocorine 2 είδη, egeria densa Κάτοικοι: 1 μονομάχος veil-tail Ρουτίνες: Εβδομαδιαίο Υγρό Λίπασμα Αλλαγή 30% νερού κάθε εβδομάδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος