Jump to content

τι φυτά μπορώ να βάλω για το κάτω μέρος

Recommended Posts

Τι φωτισμό έχεις?

Υπάρχουν διάφορα φυτά τέτοιου στυλ, άλλα δυσκολότερα και άλλα πιο εύκολα όπως echinodorus tenellus.

Τι φωτισμό έχεις?

Υπάρχουν διάφορα φυτά τέτοιου στυλ, άλλα δυσκολότερα και άλλα πιο εύκολα όπως echinodorus tenellus.

ο φωτισμός που έχω είναι μια λάμπα 15w για φωτοσύνθεση

κύριός θέλω εύκολα φυτά

Kαι πόσα λίτρα είναι το ενυδρείο?

για γρασιδάκι γρασιδάκι ακούγονται λίγα τα watt σου, αλλά πες μας και λίτρα γιατί αν είναι λίγα και μιλάμε για χαμηλό ενυδρείο κάτι μπορεί να γίνει. Εγώ αυτό που θα προτείνω είναι ένα ωραίο χαλάκι από moss, πχ java moss, που με το σωστό κούρεμα θα δώσει μια πολύ ωραία πρασινάδα κάτω! Φτηνό, εύκολο, χωρίς απαιτήσεις, σίγουρη επιτυχία :)

για γρασιδάκι γρασιδάκι ακούγονται λίγα τα watt σου, αλλά πες μας και λίτρα γιατί αν είναι λίγα και μιλάμε για χαμηλό ενυδρείο κάτι μπορεί να γίνει. Εγώ αυτό που θα προτείνω είναι ένα ωραίο χαλάκι από moss, πχ java moss, που με το σωστό κούρεμα θα δώσει μια πολύ ωραία πρασινάδα κάτω! Φτηνό, εύκολο, χωρίς απαιτήσεις, σίγουρη επιτυχία :)

Σωστα ολα αυτα που λεει ο φιλος θα σου προτεινα τα ιδια.

Εκτος βεβαια αν το ενυδρειο ειναι μικρο και χαμηλο και βαζεις καποια λιπασματα.!

Ειναι πολυ λιγα τα watt σου για 60 λιτρα.

Κανε αυτο που εου ειπε ο φιλος.!

Θα ειναι ωραιο..

Αυτό με τη moss το έχω κάνει κι εγώ και έχει βγει πολύ καλό το αποτέλεσμα :)

Αυτό με τη moss το έχω κάνει κι εγώ και έχει βγει πολύ καλό το αποτέλεσμα :)

Aμα την περιποιηθεις θα σε ανταμειψει με τον καλητερο τροπο.!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...