xristoss 19 Μαίου 2011 #1 Share 19 Μαίου 2011 παιδιά θέλω να βάλω φυτά κάτι σαν γρασιδάκι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha 19 Μαίου 2011 #2 Share 19 Μαίου 2011 Τι φωτισμό έχεις? Υπάρχουν διάφορα φυτά τέτοιου στυλ, άλλα δυσκολότερα και άλλα πιο εύκολα όπως echinodorus tenellus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristoss 19 Μαίου 2011 Author #3 Share 19 Μαίου 2011 Τι φωτισμό έχεις? Υπάρχουν διάφορα φυτά τέτοιου στυλ, άλλα δυσκολότερα και άλλα πιο εύκολα όπως echinodorus tenellus. ο φωτισμός που έχω είναι μια λάμπα 15w για φωτοσύνθεση κύριός θέλω εύκολα φυτά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha 19 Μαίου 2011 #4 Share 19 Μαίου 2011 Kαι πόσα λίτρα είναι το ενυδρείο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 19 Μαίου 2011 #5 Share 19 Μαίου 2011 για γρασιδάκι γρασιδάκι ακούγονται λίγα τα watt σου, αλλά πες μας και λίτρα γιατί αν είναι λίγα και μιλάμε για χαμηλό ενυδρείο κάτι μπορεί να γίνει. Εγώ αυτό που θα προτείνω είναι ένα ωραίο χαλάκι από moss, πχ java moss, που με το σωστό κούρεμα θα δώσει μια πολύ ωραία πρασινάδα κάτω! Φτηνό, εύκολο, χωρίς απαιτήσεις, σίγουρη επιτυχία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 19 Μαίου 2011 #6 Share 19 Μαίου 2011 για γρασιδάκι γρασιδάκι ακούγονται λίγα τα watt σου, αλλά πες μας και λίτρα γιατί αν είναι λίγα και μιλάμε για χαμηλό ενυδρείο κάτι μπορεί να γίνει. Εγώ αυτό που θα προτείνω είναι ένα ωραίο χαλάκι από moss, πχ java moss, που με το σωστό κούρεμα θα δώσει μια πολύ ωραία πρασινάδα κάτω! Φτηνό, εύκολο, χωρίς απαιτήσεις, σίγουρη επιτυχία Σωστα ολα αυτα που λεει ο φιλος θα σου προτεινα τα ιδια. Εκτος βεβαια αν το ενυδρειο ειναι μικρο και χαμηλο και βαζεις καποια λιπασματα.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristoss 19 Μαίου 2011 Author #7 Share 19 Μαίου 2011 το ενυδρείο είναι 60 λτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 19 Μαίου 2011 #8 Share 19 Μαίου 2011 για γρασιδάκι γρασιδάκι ακούγονται λίγα τα watt σου, αλλά πες μας και λίτρα γιατί αν είναι λίγα και μιλάμε για χαμηλό ενυδρείο κάτι μπορεί να γίνει. Εγώ αυτό που θα προτείνω είναι ένα ωραίο χαλάκι από moss, πχ java moss, που με το σωστό κούρεμα θα δώσει μια πολύ ωραία πρασινάδα κάτω! Φτηνό, εύκολο, χωρίς απαιτήσεις, σίγουρη επιτυχία Ειναι πολυ λιγα τα watt σου για 60 λιτρα. Κανε αυτο που εου ειπε ο φιλος.! Θα ειναι ωραιο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha 19 Μαίου 2011 #9 Share 19 Μαίου 2011 Αυτό με τη moss το έχω κάνει κι εγώ και έχει βγει πολύ καλό το αποτέλεσμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 19 Μαίου 2011 #10 Share 19 Μαίου 2011 Αυτό με τη moss το έχω κάνει κι εγώ και έχει βγει πολύ καλό το αποτέλεσμα Aμα την περιποιηθεις θα σε ανταμειψει με τον καλητερο τροπο.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος