Jump to content

Ατομ.ειδοποίηση ληξιπροθ.χρεών

Recommended Posts

και εγω καθαρος ειμαι στα χαρτια οπως ειπε ο λογιστης μου αλλα λεει δεν περνω ευθυνη αν μας κανουν ελενχο και βρουν μια χαζομαρα η οποια θα σου κοστησει το 3πλασιο..και χαζομαρα ενοει κατι που δεν ειναι καθαρα γραμενο ή κατι τελειος χαζο...γιαυτο μου λεει αν θες να εχεις το κεφαλι σου υσηχο σκασε τα 500 μου μου εφραφαν και δεν μπορουν να σε κανουν ελενχο για αυτα τα 2 χρονια...

και εγω καθαρος ειμαι στα χαρτια οπως ειπε ο λογιστης μου αλλα λεει δεν περνω ευθυνη αν μας κανουν ελενχο και βρουν μια χαζομαρα η οποια θα σου κοστησει το 3πλασιο..και χαζομαρα ενοει κατι που δεν ειναι καθαρα γραμενο ή κατι τελειος χαζο...γιαυτο μου λεει αν θες να εχεις το κεφαλι σου υσηχο σκασε τα 500 μου μου εφραφαν και δεν μπορουν να σε κανουν ελενχο για αυτα τα 2 χρονια...

Και μετά λέγανε τον Μπιν Λάντεν τρομοκράτη...

Τελικά παίδες, πήγα στην εφορεία και κατέβαλα 200 ευρώ έναντι, γιατί από τον Ιούλιο επερχονται μέχρι και κατασχέσεις, αγριέψαν τα πράγματα, μας θεωρούν παράσιτα παρά μέρος της ελληνικής κοινωνίας, στα 43 μου και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να φύγω μετανάστης, σε πολιτισμένη χώρα, θα με δεχτούνε όμως, είμαι πτυχιούχος ΤΕΙ τουριστ. επιχειρήσεων!

Τελικά παίδες, πήγα στην εφορεία και κατέβαλα 200 ευρώ έναντι, γιατί από τον Ιούλιο επερχονται μέχρι και κατασχέσεις, αγριέψαν τα πράγματα, μας θεωρούν παράσιτα παρά μέρος της ελληνικής κοινωνίας, στα 43 μου και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να φύγω μετανάστης, σε πολιτισμένη χώρα, θα με δεχτούνε όμως, είμαι πτυχιούχος ΤΕΙ τουριστ. επιχειρήσεων!

Δεν ξέρω την οικογενειακή σου κατάσταση, που σίγουρα θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις σου, αλλά πέραν του πτυχίου, αν έχεις και την ουσιαστική γνώση κι εμπειρία επί του πτυχίου, υπάρχουν πολύ ωραίες τροπικές χώρες, μα πάνω απ'όλα πολιτισμένες, που σίγουρα θα τους φανείς χρήσιμος <_<

Εγώ στα 30 μου δε βλέπω μέλλον, δε βλέπω φως και η απόφαση έχει ήδη ληφθεί!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...