dimos 19 Μαίου 2011 #1 Share 19 Μαίου 2011 Φιλοι καλησπέρα Θα φτιάξω σύστημα co2 με ζάχαρη και μαγιά η ερώτηση μου είναι πόσες φυσαλιδες πρέπει να βγάζει το λεπτό σε ενα ενυδρειο 300 lt για να Είμαι εντάξει ? τα φυτά μου είναι μια ντουζίνα ανουμπιες και 4 εχινοδοροι Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 19 Μαίου 2011 #2 Share 19 Μαίου 2011 Φιλοι καλησπέρα Θα φτιάξω σύστημα co2 με ζάχαρη και μαγιά η ερώτηση μου είναι πόσες φυσαλιδες πρέπει να βγάζει το λεπτό σε ενα ενυδρειο 300 lt για να Είμαι εντάξει ? τα φυτά μου είναι μια ντουζίνα ανουμπιες και 4 εχινοδοροι Νομιαζω φιλε οτι σε 300 λιτρα ενυδρειο δεν θα κανεις δουλεια με το diy co2 γιατι αυτο ειναι για λιγοτερα λιτρα,ασε που και τα φυτα που εχεις δεν χρειαζονται συστημα co2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 19 Μαίου 2011 #3 Share 19 Μαίου 2011 Νομιαζω φιλε οτι σε 300 λιτρα ενυδρειο δεν θα κανεις δουλεια με το diy co2 γιατι αυτο ειναι για λιγοτερα λιτρα,ασε που και τα φυτα που εχεις δεν χρειαζονται συστημα co2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 19 Μαίου 2011 Author #4 Share 19 Μαίου 2011 εφτιαξα ενα μικρο μπουκαλακι νερου και εβαλα το σωληνακι στην εξοδο του φιλτρου ....δουλευει αν κρινω οτι καθε δευτερολεπτο πεταει και ενα συνεφακι με φυσαλιδες ....και ρωταω τωρα κακο να κανει υπαρχει περιπτωση ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blue 20 Μαίου 2011 #5 Share 20 Μαίου 2011 ειναι τοσα πολλα τα λιτρα που εχεις που ειναι σχεδον αδυνατο να κανει ζημια Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 21 Μαίου 2011 Author #6 Share 21 Μαίου 2011 ειναι τοσα πολλα τα λιτρα που εχεις που ειναι σχεδον αδυνατο να κανει ζημια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 21 Μαίου 2011 #7 Share 21 Μαίου 2011 Θα συμπλήρωνα συμφωνώντας με τον αγαπητό rastafarian ότι είναι τόσα πολλά τα λίτρα που μάλλον ούτε και (σημαντικό) καλό θα δεις. Για 300 λίτρα κοίταξε για κανονικό σύστημα με μπουκάλα εφόσον σκοπεύεις να πας σε πιο βαρυφυτεμένο και σε πιο απαιτητικά φυτά. Είναι αλήθεια ότι τα συγκεκριμένα φυτά δεν θεωρούνται από εκείνα που χρειάζονται οπωσδήποτε διοξείδιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 22 Μαίου 2011 Author #8 Share 22 Μαίου 2011 Θα συμπλήρωνα συμφωνώντας με τον αγαπητό rastafarian ότι είναι τόσα πολλά τα λίτρα που μάλλον ούτε και (σημαντικό) καλό θα δεις. Για 300 λίτρα κοίταξε για κανονικό σύστημα με μπουκάλα εφόσον σκοπεύεις να πας σε πιο βαρυφυτεμένο και σε πιο απαιτητικά φυτά. Είναι αλήθεια ότι τα συγκεκριμένα φυτά δεν θεωρούνται από εκείνα που χρειάζονται οπωσδήποτε διοξείδιο. ok ευχαριστω ολους για τις πληροφοριες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος