giorginakos 19 Μαίου 2011 #1 Share 19 Μαίου 2011 σημερα πηγα στο ταχυδρομειο να παραλαβω ενα καινουριο ενυδρειακι συνχομπιστα ολοκαινουριο.εκτος το οτι περιμενα 1.30 ωρα στην ουρα φτανει η σειρα μου παιρνω το δεμα μου και παω σπιτι.το ανοιγω γεματος με αγωνια και ενθουσιασμο για ενα καινουριο ενυδρειο και ετσι οπως το ανοιξα μενω δειτε τις φωτο και πειτε αν γινεται να κανω κατι γιατι τωρα 70€ δεν θελω να φυγουν και να πανε στον καδο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 19 Μαίου 2011 #2 Share 19 Μαίου 2011 πωπω κριμα ρε φιλε! μονο αν πας εκει στο ταχυδρομειο και πεις τπτ... εφραφε ο φιλος σου απο εφω ευθραυστο τουλαχιστον? πηγενε απο εκει και πες τους αν και επρεπε αν το τσεκαρεις απο κει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 19 Μαίου 2011 Author #3 Share 19 Μαίου 2011 ναι ειχε 5 ταμπελακια ''ευθραυστο'' αλλα στα ταχυδρομεια ξερεις πως κανουν τα πεταν λες και ειναι φρυγανιες.αν παω στο ταχυδρομειο τι να πω? θα μου πουν ξερεις κατι δεν φερουμε καμια ευθυνη διοτι μας το εφερε ετσι ο αποστολεας σου αντε μετα να αποδειξεις οτι δεν εγινε κατι τετοιο ... εχω μεινει αναυδος δεν μπορω να το πιστεψω οτι ετυχε σε εμενα κατι τετοιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 19 Μαίου 2011 #4 Share 19 Μαίου 2011 Λυπάμαι αλλά δεν αποστέλλονται ενυδρεία με τον τρόπο αυτό. Και εύθραυστο ας γράφει. Τα ενυδρεία αποστέλλονται είτε με ΚΤΕΛ είτε με φορτωτική. Και πάλι υπάρχει ο κίνδυνος να φτάσει σπασμένο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 19 Μαίου 2011 Author #5 Share 19 Μαίου 2011 δεν ξερω τι να πω τοτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johhny_ 19 Μαίου 2011 #6 Share 19 Μαίου 2011 ΦΙλε μου μολις τωρα παρελαβα κ γω ενυδρειο.....ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ με ταχυδρομειο εκει απλα τα ριχνουν σαν τσουβαλια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 19 Μαίου 2011 Author #7 Share 19 Μαίου 2011 λυση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 19 Μαίου 2011 #8 Share 19 Μαίου 2011 λυση? Καμια. Απλα αγοραζεις ή κολλας αλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 19 Μαίου 2011 #9 Share 19 Μαίου 2011 Καθηστε βρε παιδια. Αν καταλαβα καλα το ενυδρειο το πειρες απο φλο συνχομπηστα η για φιλο συνχομπηστα?? Λες οτι ειναι ολοκαινουργιο το ειχες παραγκειλει απο μαγαζι και στο στειλαν ετσι?Η στο εστειλε ο φιλος συνχομπηστας και ηταν ετσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 19 Μαίου 2011 #10 Share 19 Μαίου 2011 H συσκευασία αποστολής του ενυδρείου, απο ότι μπορώ να διακρίνω στις φωτογραφίες, είναι απλά απαράδεκτη. Ετσι δεν συσκευάζουν ούτε χαρτιά Α4!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
milionis9 19 Μαίου 2011 #11 Share 19 Μαίου 2011 δυστυχώς και σε χαρτοκιβώτιο με φελιζολ να ήταν ετσι όπως δουλεύει το ταχυδρομείο παλι το ιδιο αποτέλεσμα θα είχε... Καλή συσκευασία και κτελ.. Άποψη μου πέταμα (δυστυχώς).. Έξτρα χαμένος χρόνος και χρήμα για επιδιόρθωση.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 19 Μαίου 2011 Author #12 Share 19 Μαίου 2011 οχι το ενυδρειο ηταν μεσα στο κουτι του λες και το αγορασα απο μαγαζι εκεινη την ωρα ο φιλος εκανε οτι μπορουσε για να αποφεχθουν τα χειροτερα...τωρα μου εχει ριξει πολυ την ψυχολογια αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 19 Μαίου 2011 #13 Share 19 Μαίου 2011 Κριμα ρε φιλε.Απο εμπειρια που εχω,γιατι δουλευω σε αποστολες στο κουτι που ηταν το ενυδρειο και αφρολεξ να ειχε παλι ηταν επικυνδυνο να σπασει.Και την καλυτερη συσκευασια να εχει αμα το πεταξουν σαν τσουβαλι δεν εχει καμμια τυχη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος