DIMAAPO 18 Μαίου 2011 #1 Share 18 Μαίου 2011 παιδιά θα ήθελα την γνώμη σας έχω 3 ζευγάρια δίσκους και επειδή πέφτει πολλή ξύλο σκέφτηκα να χωρίσω το ενυδρείο 1,50Χ0,50Χ0,60 σε 4 διαμερίσματα (0,375Χ050Χ0,60) σαν ενα σαμπ και να βάλω μέσα σε κάθε διαμέρισμα από 1 ζευγάρι και ένα διαμέρισμα θα υπάρχει καβάτζα το όλο σύστημα λοιπόν θα δουλεύει με σαμπ οπότε θα έχω μια θέρμανση,μια φίλτρανση και για τα 4 πιστεύετε οτι θα δουλέψει σαν γεννήστρα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KokkinosK 19 Μαίου 2011 #2 Share 19 Μαίου 2011 Νομίζω πως σαν ιδέα είναι καλή αλλά με προβληματίζει το 37,5. Φοβάμαι μήπως είναι λίγο στενό. Βέβαια μιάς και - δυστυχώς- μέχρι σήμερα δεν έχω κάνει αναπαραγωγή δίσκων δεν έχω ιδία γνώμη. Θα περιμένω μαζί με εσένα τις γνώμες των πιο έμπειρων στο θέμα. Καλή επιτυχία πάντως. Κ Link to comment Share on other sites More sharing options...
μηνας 19 Μαίου 2011 #3 Share 19 Μαίου 2011 καλο θα ηταν να μας πεις αν αυγοσαν ολα μαζι......πραμα λιγο δυσκολο!!! το να χωρισεις ενα μεγαλο ενυδρειο σε 3! διαμερισματα εγω πρωσοπικα δεν θα το συνιστουσα!!!φτιαξε ενα αρχικα για γενιστρα κ οταν δεις τι? θα κανεις με τα μικρα τις επιτυχιμενης γενας(με ενα ζευγαρι τοτε μιλαμε για 3!!!!) αυτα λεω εγω οσο καιρο ασχολουμαι με το συγκεκριμενο ειδος................ αν καπιος εχει καλητερες συμβουλες ας τις δωσει................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaggellis 22 Μαίου 2011 #4 Share 22 Μαίου 2011 καλο θα ηταν να μας πεις αν αυγοσαν ολα μαζι......πραμα λιγο δυσκολο!!! το να χωρισεις ενα μεγαλο ενυδρειο σε 3! διαμερισματα εγω πρωσοπικα δεν θα το συνιστουσα!!!φτιαξε ενα αρχικα για γενιστρα κ οταν δεις τι? θα κανεις με τα μικρα τις επιτυχιμενης γενας(με ενα ζευγαρι τοτε μιλαμε για 3!!!!) αυτα λεω εγω οσο καιρο ασχολουμαι με το συγκεκριμενο ειδος................ αν καπιος εχει καλητερες συμβουλες ας τις δωσει................ σωστος Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolischania 26 Ιουνίου 2011 #5 Share 26 Ιουνίου 2011 Τζάμπα ταλαιπωρία το μονο που θα καταφέρεις θα είναι να χαλάσεις την ροή του ενυδρείου . Αν σου κάτσει γεννα θα παρατήρησης ότι από τα υποτιθέμενα χωρίσματα που θα φτιάξεις τα μικρά θα περνάνε από τις οποιες σχισμές του χωρίσματος . Η "γενιστρα" είναι μονόδρομος αν θες να ασχοληθείς με γέννες και για να τα μεγαλώσεις μετέπειτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 27 Ιουνίου 2011 #6 Share 27 Ιουνίου 2011 Επισης οταν μιλαμε για κοινο συστημα, παντα υπαρχει ο κινδυνος εξαπλωσης μιας ασθενειας ή μολυνσης! Φαντασου απλα ενα απο τα ψαρια σου να αρρωστησει, ολα θα κινδυνεψουν!!! Καλυτερα λοιπον ανεξαρτητες γεννηστρες για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος