Jump to content

Ερωτηση για ντεμασονι

Recommended Posts

Αγαπητοι Αφρικανοι.Σημερα οπως εκανα την καθιερομενη αλλαγη στις αφρικανες μου,ειδα μια ντεμασονισα μπουκομενη.Πρεπει να την βγαλω και να την βαλω σε γεννηστρα η αφηνω την φυση να τα αναλαβει ολα? :)

Αγαπητοι Αφρικανοι.Σημερα οπως εκανα την καθιερομενη αλλαγη στις αφρικανες μου,ειδα μια ντεμασονισα μπουκομενη.Πρεπει να την βγαλω και να την βαλω σε γεννηστρα η αφηνω την φυση να τα αναλαβει ολα? :)

:D

Το μυστικό είναι οι πολλές κρυψώνες. Αν έχουμε πολλές πέτρες, θα επιβιώσουν αρκετά μικρά ή ίσως και όλα. Αν δεν ενδιαφερόμαστε για τον μέγιστο αριθμό του γόνου, δεν υπάρχει λόγος να απομακρύνουμε και να στρεσάρουμε το θηλυκό.

:)

Σαραντο,μας ρωτας να σου πουμε αν ειναι καλο κατι που δε βλεπουμε :D

Βαλε ρε συ μια φωτογραφια :)

29c15c5.jpg

Αν και δεν φαινονται ειναι αρκετουτσικες.Εχει σπηλιες περασματα κλπ. Γυρο στα 20 κιλα. Θα μπουν σιγουρα αλλες λιγες τωρα για να μεγιστοποιησω τις κρυψωνες.Τα ψαρια ειναι 5.

Έγινε επεξεργασία - saradoulis

60χ60χ65 ξερω δεν ειναι το τελειο σχημα για Αφρικη αλλα δεν υπαρχουν τσακωμοι. Μονο το κυριαρχο αρσενικο τραμπουκιζει που και που τους υπολοιπους αλλα σε πολυ μικρο σταδιο.

Σηκωσε τωρα που ειναι νωρις πετρες στην πλατη,μεχρι οσο υψος σε παιρνει.

Οι πετρες και το στησιμο ειναι πολυ ωραια,και οι συγκεκριμενες διαστασεις ειναι προκληση.

Θελω πολυ να δω αν θα πετυχει με τα συγκεκριμενα ψαρια.

Θα πρεπει να εισαι ετοιμος να αφαιρεις τα μικρα οταν θα ξεκινησουν οι γεννες. :)

Τα είπε όλα ο Στράτος που τα έχει φιλοξενήσει σε species ενυδρείο. Καλή επιτυχία και να μας ενημερώνεις για την εξέλιξη.

Nα αφαιρω?Να ετοιμαζω κανα μικρακι δηλαδη?

Εγω λεω μιας και εχεις που εχεις το τερας. Και μιας που εχεις που εχεις cornivore ψαρια.Kαι μια που εισαι που εισαι πρωτοποριακος να βαλεις και κανα μαλαουι μαζι με τις τανγκανικες να γινει παρτι <_<

Εγω λεω μιας και εχεις που εχεις το τερας. Και μιας που εχεις που εχεις cornivore ψαρια.Kαι μια που εισαι που εισαι πρωτοποριακος να βαλεις και κανα μαλαουι μαζι με τις τανγκανικες να γινει παρτι :P

:huh::huh::ballistic::ballistic::ballistic:<_<:D:huh:

:D

χαχαχαχαχαχα Φυσικα και κανω πλακα. Ενυδρεια σαν του Στρατου αξιζουν πολλα μπραβο και πολλες ωρες παρακολουθησης!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...