riperakias 18 Μαίου 2011 #1 Share 18 Μαίου 2011 Παιδια για να μην τα πολυλογω,το 30λιτρο νανο μου εσπασε μετα απο λαθος μου και ετσι χτες αγορασα ενα 54λιτρο και αυριο θα αγορασω βραχο συνολικα 5 κιλα.Τωρα τον παλιο μου βραχο τον εβαλα μεσα στο ενυδρειο το οποιο ειναι γεματο με αμμο και νερο ετοιμο αλλα αλατοτητα 1020(τελειωσε το αλατι).Εκανα βλακεια και θα πεθανουν τα ζωντανα του ή δεν υπαρχει θεμα;Αυριο θα παρω το αλατι και θα την φτιαξω αλλα ρωταω.Ευχαριστω Φιλικα, Δημητρης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmy996 18 Μαίου 2011 #2 Share 18 Μαίου 2011 αναλογως , τι ζωντανα εχεις μεσα? να παρεις οσο πιο καλα στρωμμενο βραχο γινετε για να προσθεσεις γιατι θα ανεβασεις αμμωνια, οποτε εχε τον νου σου για αρκετες αλλαγες..., την αλατοτητα να την ανεβασεις οσο πιο ηρεμα γινετε οχι μονομιας επειδη ηταν 1025 πριν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
riperakias 18 Μαίου 2011 Author #3 Share 18 Μαίου 2011 φιλε το ενα ψαρι clownfsh που ειχα το εδω σε σε γνωστο να το κρατησει μεχρι να στρωσει το καινουργιο.οπως και το σαρκοφυτο μου.Τωρα ο βραχοες εχει ενα feather duster και μικρα σκουλικακια.Βρηκα πολλα νεκρα τετοια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος