petros4 24 Μαίου 2011 #51 Share 24 Μαίου 2011 οι ωραιες ριζες που εχει το πετ στην καρδιτσα το μονο δηλαδη τις εχει 70 ευροπουλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 24 Μαίου 2011 #52 Share 24 Μαίου 2011 οι ωραιες ριζες που εχει το πετ στην καρδιτσα το μονο δηλαδη τις εχει 70 ευροπουλα Στην κοιλιτσα μας και στα ενυδρεια μας παντα βαζουμε τα καλυτερα ,για να μην τα πληρωσουμε μετα ακριβοτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorgio 24 Μαίου 2011 #53 Share 24 Μαίου 2011 Στην κοιλιτσα μας και στα ενυδρεια μας παντα βαζουμε τα καλυτερα ,για να μην τα πληρωσουμε μετα ακριβοτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
petros4 24 Μαίου 2011 #54 Share 24 Μαίου 2011 αυτο ενοειται αλλα και οι τσεπες μασ δν ειναι και για πολλα πολλα περα απο την πλακα αν οντως το πουρναρι βγαζει καποιο τοξικο...πειτε....να πω και κατι ασχετο εχθες που εβαλα το ζερι μου μεσα στο ενυδρειο οταν το εβγαλα μυριζε ψαριλα.......γιατιιιιιι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 24 Μαίου 2011 #55 Share 24 Μαίου 2011 αυτο ενοειται αλλα και οι τσεπες μασ δν ειναι και για πολλα πολλα περα απο την πλακα αν οντως το πουρναρι βγαζει καποιο τοξικο...πειτε....να πω και κατι ασχετο εχθες που εβαλα το ζερι μου μεσα στο ενυδρειο οταν το εβγαλα μυριζε ψαριλα.......γιατιιιιιι?? Αφου δεν εχεις ψαρια μεσα,η ανυπομονισια σου κανει να εχεις παραισθησης Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorgio 24 Μαίου 2011 #56 Share 24 Μαίου 2011 Αφου δεν εχεις ψαρια μεσα,η ανυπομονισια σου κανει να εχεις παραισθησης απο τα βακτηρια μαλλον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 24 Μαίου 2011 #57 Share 24 Μαίου 2011 απο τα βακτηρια μαλλον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
petros4 24 Μαίου 2011 #58 Share 24 Μαίου 2011 ελα ρε πειτε ειναι ιδεα μου η οντως μυριζει ψαριλα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorgio 24 Μαίου 2011 #59 Share 24 Μαίου 2011 ελα ρε πειτε ειναι ιδεα μου η οντως μυριζει ψαριλα..... μην σε ανησυχει...ουτε το πουρναρι..αποκλειω να εχει τοξικα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 24 Μαίου 2011 #60 Share 24 Μαίου 2011 ελα ρε πειτε ειναι ιδεα μου η οντως μυριζει ψαριλα..... Τα ενυδρεια δεν μυριζουν ποτε,αρκει να ειναι ολα του σωστα στημενα.Η ιδεα σου ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος