Jump to content

Guppies

thanashs

Recommended Posts

καλησπερα σε ολους σας.....

τι λετε αξιζουν αυτοι οι μικροι ενα 200 λιτρο????

με αρκετο χωρο και σε υψος και σε μηκος./....????

αν ναι ποσα περιπου στα λιτρα αυτα?????

Ολα τα ψαρακια ειναι ομορφα,και αξιζουν το καλυτερο ενυδρειο.Κοιτα τι αρεσει σε σενα ,και φροντιζε τα καλα :)

ειμαι αρρωσος φιλε μ με τα γκαπυ....ελεγα ομως να δοκιμασωκαι κατι καινουρργιο.....

αλλα μ αρεσουν πολυ.....θα διξει ομως

Παιδια εγω σκεφτομαι να βαλω γκαπυ σε ενα 100αρι......τι λετε?Ποσα να βαλω περιπου?Επισης μια βοηθεια στο τι διακοσμιση θα ταιριαζε και αρεσε στα γκαπυ

ειμαι αρρωσος φιλε μ με τα γκαπυ....ελεγα ομως να δοκιμασωκαι κατι καινουρργιο.....

Πραγματι φιλε μου ειναι πολυ ωραια ψαρια

Ειναι ωραια ψαρακια δεν λεω...!!Αλλα σε 100 και 200 λιτρα...βαλε κατι διαφορετικο να εχεις ποικιλια απο ψαρακια...γνωμη μου :) ...εγω εχω στο 25ρι τα gubby με γαριδουλες...και στο 200ρι τον μονομαχο :D τρελα...!Ο καθενας πρατει αναλογως τα ψαρακια πρωτον...και δευτερον το γουστο :D

:D:D:rasp:

Εσυ αγορι μου να μου το θυμηθεις,με τετοιο παθος, θα γινεις ο μεγαλυτερος δασκαλος στα ενυδρεια,σε γουσταρω πολυ ,μπραβο.Ειδα και την λυση που εδωσες για τις γαριδες.Ετσι να εισαι παντα.

:):D

εχω γκαποι σε 250

120/35/60 και γινεται τις τρελης τρελο κυνηφι μιλαμε...

καλησπερα σας...ναι φιλε μ κιχλιδατε ειμαι τρελος με τα ψαρια και σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια....ελπιζω να γινω καποια στιγμη καλος....θα μπουνε γκαπι και θα ειναι πιστευω ενας μικρος παραδεισος για τα ψαρια....το 60λιτρο θα γινει γαριδαδικο σε ενα 20 αρι θα μπει μαλλον μονομαχος και μεσα στο καλοκαιρι ξεκιναω καινουργια κατασκευη ενυδρειου 3000 ΛΙΤΡΩΝ :):D

καλησπερα σας...ναι φιλε μ κιχλιδατε ειμαι τρελος με τα ψαρια και σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια....ελπιζω να γινω καποια στιγμη καλος....θα μπουνε γκαπι και θα ειναι πιστευω ενας μικρος παραδεισος για τα ψαρια....το 60λιτρο θα γινει γαριδαδικο σε ενα 20 αρι θα μπει μαλλον μονομαχος και μεσα στο καλοκαιρι ξεκιναω καινουργια κατασκευη ενυδρειου 3000 ΛΙΤΡΩΝ :):D

εσυ θα μας τρελανεις :D :D Keep going :rasp:

Συμπάσχω μαζί σου φίλε (είσαι και κοντοπατριώτης!! :) )!!!!!

Ότι έχει να κάνει με ψάρια είναι όμορφο αλλά τα guppy είναι σκέτος έρωτας!

Αν επιλέξεις τόσο μεγάλο ενυδρείο βάλε ποικιλία ψαριών,μην μείνεις μόνο σ'αυτά.

Εγώ σε 200 λίτρα θα έβαζα μαζί ένα μικρό κοπάδι ροδόστωμα και φυσικά corydoras (ποικιλία:3 είδη των 3 ατόμων).Δεν ξέρω αν είναι πολλά αυτά αλλά θέλω να τα θαυμάζω.

μεσα στο καλοκαιρι ξεκιναω καινουργια κατασκευη ενυδρειου 3000 ΛΙΤΡΩΝ :):D

Πόσα λίτρα είπε?Πλάκα κάνεις τώρα!!!!

oxi παιδια μιλαω πολυ σοβαρα.....θα διαθεσω ενα ολοκληρο δωματιο γιαα το ενυδρειο

:):D:D

αλλα δεν εχω αποφασισει τι θα μπει μεσα.....

Guppies? :)

xaxaxxaxaxaxaxaxax

μπα οχι....δεν προκειτε να γεμισει ποτε....μαλλον οι δισκοι οι σκαλαριαα

αρκει να μαθω τις συνθηκες τους και οτι αλλο χρειαζεται να ξερω.....τι αλλα ψαρια προτεινετε???

Ας μείνουμε στο αρχικό θέμα.Προτείνω 4 χαρέμια για αρχή.

4 xαρεμακια και εγω πιστευω φιλε μ πως ειναι οκ.....4 αρσενικα και 12 θυλικες......και μετα θα γεμισει ο τομος γκαπι :):D:D

xaxaxxaxaxaxaxaxax

μπα οχι....δεν προκειτε να γεμισει ποτε....μαλλον οι δισκοι οι σκαλαριαα

Δισκοι ...Σκεφτου καλα πριν προχωρήσεις..Αυτα τα ψαρια ειναι για πολυ εμπιρους χομπιστες..

Φιλικα.

3000 λιτρα?? δεν θελω να σε αποθαρρυνω αλλα ειναι δυσκολο απο πολλεσ πλευρες...στο θεμα μας.. γνωμη μου ειναι παρε ενα χαρεμακι, μην πληρωνεις τσαμπα ετσι κ αλλιως θα γεμισεις σε ενα μηνα...

φιλικα,

Γιωργος

δεν πειραζει φιλε μ οσο δυσκολο και να ειναι....θα το παλεψω....ολα για το χομπι μας.....

εχω γκαπι σε 60 λιτρα και θα τα μεταφερω εκει αλλα ηθελα να δω ποσα θα μπουν για αρχη

δεν πειραζει φιλε μ οσο δυσκολο και να ειναι....θα το παλεψω....ολα για το χομπι μας.....

εχω γκαπι σε 60 λιτρα και θα τα μεταφερω εκει αλλα ηθελα να δω ποσα θα μπουν για αρχη

για μενα οτι μπορεις να ζησεις σ ενα 3000 λιτρα ενυδρειο θα το ζησεις και σε ενα με 1000 λιτρα... τοσο μεγαλα ενυδρεια diy οσα λιτρα ειναι τοσα ευρω θα πανε με ολα τα συναφη... συγνωμη που ξεφευγουμε απο το θεμα λιγακι

Πο φαντασου ποση ωρα θα κανεις στις αλλαγες νερου :huh: ... μετα σκεψου ποσο αντιχλοριο και βακτηρια θα χρειαστεις...Και απο φιλτρο...αλλο και αυτο...ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ τα εξοδα...εκτος και αν εισαι κανενας <_<

Αλλα ενταξη το αποτελεσμα θα ειναι...θεσπεσιο...! :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...