Aquadominus 18 Μαίου 2011 #1 Share 18 Μαίου 2011 Καλησπέρα, έχω πρόβλημα με το βανάκι της EHEIM, το διπλό, ξαφνικά εχτές μετά από μια αλλαγή που έκανα στη σωλήνα γιατί είχε ξεραθεί το βανάκι δεν στεγανοποιεί τρέχει συνέχεια καμιά ιδέα;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha 18 Μαίου 2011 #2 Share 18 Μαίου 2011 Δοκίμασες να το καθαρίσεις μήπως έχει πιάσει τίποτα μέσα? Μήπως έχει κανένα σπάσιμο - ράγισμα? Μήπως έχει ξεραθεί και το λαστιχάκι - φλάτζα που έχει στην άκρη του? 'Η μήπως έχει κοπεί? Εγώ χρησιμοποιώ ένα λιπαντικό spray eheim που κάνει για αυτή τη δουλειά.. Μπορείς να βάλεις και βαζελίνη, χωρίς αρώματα μέσα, την απλή.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquadominus 18 Μαίου 2011 Author #3 Share 18 Μαίου 2011 Δοκίμασες να το καθαρίσεις μήπως έχει πιάσει τίποτα μέσα? Μήπως έχει κανένα σπάσιμο - ράγισμα? Μήπως έχει ξεραθεί και το λαστιχάκι - φλάτζα που έχει στην άκρη του? 'Η μήπως έχει κοπεί? Εγώ χρησιμοποιώ ένα λιπαντικό spray eheim που κάνει για αυτή τη δουλειά.. Μπορείς να βάλεις και βαζελίνη, χωρίς αρώματα μέσα, την απλή.. Δοκίμασα τα πάντα το καθάρισα το έκανα τράμπα με κάποιο άλλο το πρόβλημα φαίνεται να το έχει το άλλο κομμάτι όχι αυτό με τη φλατζούλα και τα έχω μόλις 1 χρόνο λές να τα έπαιξε;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 19 Μαίου 2011 #4 Share 19 Μαίου 2011 πολλά παιδιά έχουν κατά καιρούς χρησιμοποιήσει βανάκια από praktiker στα είδη κήπου χωρίς πρόβλημα από όσο γνωρίζω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος