Δίας 17 Μαίου 2011 #1 Share 17 Μαίου 2011 http://www.newsbeast.gr/society/arthro/169...aria-sti-lesvo/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 17 Μαίου 2011 #2 Share 17 Μαίου 2011 http://www.newsbeast.gr/society/arthro/169...aria-sti-lesvo/ Δεν ηξερα οτι υπαρχουν και στην Μεσογειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 17 Μαίου 2011 Author #3 Share 17 Μαίου 2011 Δεν ηξερα οτι υπαρχουν και στην Μεσογειο. Εχει ανοιχτει θεμα παλαιοτερα.Κανε μια αναζητηση. Υπαρχει μονιμος πληθυσμος στη Μεσογειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 17 Μαίου 2011 #4 Share 17 Μαίου 2011 Δεν ηξερα οτι υπαρχουν και στην Μεσογειο. Εδώ μερικa shark species αναπαράχθηκαν σε ποταμιά και εμείς σκεφτόμαστε για την μεσόγειο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 17 Μαίου 2011 #5 Share 17 Μαίου 2011 Δικός μου είναι!!! Στην τελευταία αλλαγή νερού, ρουφήχτηκε από το ενυδρείο μου με το σωληνάκι και κατέληξε στην αποχέτευση... Λέσβο έφτασε? Όποιος τον πιάσει, χάρισμά του! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 17 Μαίου 2011 #6 Share 17 Μαίου 2011 Δικός μου είναι!!! Στην τελευταία αλλαγή νερού, ρουφήχτηκε από το ενυδρείο μου με το σωληνάκι και κατέληξε στην αποχέτευση... Λέσβο έφτασε? Όποιος τον πιάσει, χάρισμά του! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 17 Μαίου 2011 Author #7 Share 17 Μαίου 2011 Nικο αδερφε μουυυυυυυυυυυυυυυ Πες μου τι πινεις!!!!!!! Σε παρακαλωωωωωωωωωωω Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 17 Μαίου 2011 #8 Share 17 Μαίου 2011 Nικο αδερφε μουυυυυυυυυυυυυυυ Πες μου τι πινεις!!!!!!! Σε παρακαλωωωωωωωωωωω Γαλατακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 17 Μαίου 2011 Author #9 Share 17 Μαίου 2011 Γαλατακι Αποκλειεται Βασιλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 17 Μαίου 2011 #10 Share 17 Μαίου 2011 Nικο αδερφε μουυυυυυυυυυυυυυυ Πες μου τι πινεις!!!!!!! Σε παρακαλωωωωωωωωωωω Αυτή τη στιγμή τρώω μία μπισκοτόκρεμα ΝΟΥΝΟΥ, άλλο πράγμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 17 Μαίου 2011 #11 Share 17 Μαίου 2011 Αυτή τη στιγμή τρώω μία μπισκοτόκρεμα ΝΟΥΝΟΥ, άλλο πράγμα ωραια αλλα παχαινει ρε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 17 Μαίου 2011 Author #12 Share 17 Μαίου 2011 ωραια αλλα παχαινει ρε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος