mike1247 17 Μαίου 2011 #1 Share 17 Μαίου 2011 καλησπερα σας αγαπητοι μου φιλοι.. καταγομε απο κυπρο και ασχολουμε εδω και 5 μηνες με το hobby.. εχω καταληξει να εχω στο 60αρι μου δυο κοπαδακια με νεον και αρλεκινους μετα απο 2-3 γεννες τα mollies πηραν μεταθεση.. μου εχουν κολλησει στο μυαλο οι γαριδες και πιο συγκεκριμενα οι red cherry λογω μεγαλητερης αντοχης και ευκολης αναπαραγωγης.. το θεμα τωρα ειναι οτι δεν μπορω να βρω με τιποτα γαριδεσ στην κυπρο.. ολοι στα πετσοπ μου εταξαν παραγγελειες, πηραν τα στοιχεια μου αλλα... φουμαρα! κατεληξα στο να παρει ο αδερφος μου μερικες απο παιδια του φορουμ και να τις μεταφερει απο Θεσσαλονικη αεροπορικως.. Θα με βοηθουσε πολυ αν μου περιγραφατε τον τροπο που μπορει να κανει την μεταφορα και το πακεταρισμα με ασφαλεια για τα ζωντανα για περιπου 4 ωρεσ χοντρα χοντρα.. (θα μεταφερθουν μεσα στις αποσκευες λογω μετρων ασφαλειας.. θα ειναι 8με12 red cherries) Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 17 Μαίου 2011 #2 Share 17 Μαίου 2011 καλησπερα σας αγαπητοι μου φιλοι.. καταγομε απο κυπρο και ασχολουμε εδω και 5 μηνες με το hobby.. εχω καταληξει να εχω στο 60αρι μου δυο κοπαδακια με νεον και αρλεκινους μετα απο 2-3 γεννες τα mollies πηραν μεταθεση.. μου εχουν κολλησει στο μυαλο οι γαριδες και πιο συγκεκριμενα οι red cherry λογω μεγαλητερης αντοχης και ευκολης αναπαραγωγης.. το θεμα τωρα ειναι οτι δεν μπορω να βρω με τιποτα γαριδεσ στην κυπρο.. ολοι στα πετσοπ μου εταξαν παραγγελειες, πηραν τα στοιχεια μου αλλα... φουμαρα! κατεληξα στο να παρει ο αδερφος μου μερικες απο παιδια του φορουμ και να τις μεταφερει απο Θεσσαλονικη αεροπορικως.. Θα με βοηθουσε πολυ αν μου περιγραφατε τον τροπο που μπορει να κανει την μεταφορα και το πακεταρισμα με ασφαλεια για τα ζωντανα για περιπου 4 ωρεσ χοντρα χοντρα.. (θα μεταφερθουν μεσα στις αποσκευες λογω μετρων ασφαλειας.. θα ειναι 8με12 red cherries) Ax ρε Μιχαλακη που έμπλεξες!! τώρα να ακούσουμε απαντήσεις!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 17 Μαίου 2011 #3 Share 17 Μαίου 2011 λοιπον σημερα εμαθα και εγω για το θεμα αυτο..... θα ειναι μεσα σε 2 μπουκαλακια νερο μυρασμενες και σε καθε μπουκαλακι θα πρεπει να εχει μεσα ενα φυτο ωστε να μπορουν να πιαστουν πανω οι γαριδες.....και νερο παντα απο ενυδρειο....ελπιζω να σε βοηθησα εστω και λιγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike1247 17 Μαίου 2011 Author #4 Share 17 Μαίου 2011 Ax ρε Μιχαλακη που έμπλεξες!! τώρα να ακούσουμε απαντήσεις!! εμπλεξα αλλα ειμαι και ξεροκεφαλος.. θα κανω οτι περνα απο το χερι μου και μετα θα παραιτηθω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike1247 17 Μαίου 2011 Author #5 Share 17 Μαίου 2011 λοιπον σημερα εμαθα και εγω για το θεμα αυτο..... θα ειναι μεσα σε 2 μπουκαλακια νερο μυρασμενες και σε καθε μπουκαλακι θα πρεπει να εχει μεσα ενα φυτο ωστε να μπορουν να πιαστουν πανω οι γαριδες.....και νερο παντα απο ενυδρειο....ελπιζω να σε βοηθησα εστω και λιγο ευχαριστω πολυ.. χρειαζεται να βαλω κανενα χημικο η κατι στο νερο? τροφη? να αφησω λιγο αερα ή φουλ νερακι ενηδριου?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 17 Μαίου 2011 #6 Share 17 Μαίου 2011 να ααφησεισ κενο....το μισο μπουκαλι θα ειναι με νετο και το υπολοιπο αερασ....οχι δεν χρειαζεται τπτ αλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 18 Μαίου 2011 #7 Share 18 Μαίου 2011 λοιπον σημερα εμαθα και εγω για το θεμα αυτο..... θα ειναι μεσα σε 2 μπουκαλακια νερο μυρασμενες και σε καθε μπουκαλακι θα πρεπει να εχει μεσα ενα φυτο ωστε να μπορουν να πιαστουν πανω οι γαριδες.....και νερο παντα απο ενυδρειο....ελπιζω να σε βοηθησα εστω και λιγο Ας βαλει λιγη μος 'η κερατοφυλλο σε καθε μπουκαλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike1247 18 Μαίου 2011 Author #8 Share 18 Μαίου 2011 Ας βαλει λιγη μος 'η κερατοφυλλο σε καθε μπουκαλι. καλημερα.. αυτα ειχα υπ' οψη τυχαια γιατι αυτα εχω και αναγκη για να τισ εχω καλa Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 18 Μαίου 2011 #9 Share 18 Μαίου 2011 καλημερα.. αυτα ειχα υπ' οψη τυχαια γιατι αυτα εχω και αναγκη για να τισ εχω καλa μεγαλε της RED της τρων οι καραβιδες?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 18 Μαίου 2011 #10 Share 18 Μαίου 2011 μεγαλε της RED της τρων οι καραβιδες?? Για μια χαψια Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 18 Μαίου 2011 #11 Share 18 Μαίου 2011 Για μια χαψια Α καλα ...δεν θελω ρεδ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike1247 14 Ιουνίου 2011 Author #12 Share 14 Ιουνίου 2011 επιτελουσ κοντευει η στιγμη που θα φτασουν οι γαριδες μου κυπρο.. την παρασκευη περι τισ 4 τα ξημερωματα θα αφηχθουν ο φιλος xlomoc δεν εχει ευκαιρο κανενα κλαδεματακι και σκεφτηκα να βαζαμε λιγο μαλλι στα μπουκαλακια.. θα προσφερει προσφηση αλλα δεν θα απορροφα ουσιεσ απο το νερο.. 4 red ανα 350ml νερου ενυδρειου, τι λετε? θα εχουμε προβλημα? αν εχει κανεις κανανε κλαδεμετακι μοςς στο κεντρο της θεσσαλονικης για αγορα η πωληση ας δωσει καποιο σημαδι αβοηθουσε αφανταστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanashs 14 Ιουνίου 2011 #13 Share 14 Ιουνίου 2011 κανενα προβλημα φιλε μ μια χαρα πιστευω ειναι........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike1247 14 Ιουνίου 2011 Author #14 Share 14 Ιουνίου 2011 με αγχονει η κατασταση γιατι εχω φαει τον τοπο να βρω red κυπρο αλλα τιποτα.. κατεληξα στην μεταφορα τους απο θεσσαλονικη οπου και σπουδαζει ο αδερφος μου και ειναι καπως τα πραματα.. θα ηταν πολυ αδικο να τα σκοτωσουμε τα ζωντανα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 14 Ιουνίου 2011 #15 Share 14 Ιουνίου 2011 με αγχονει η κατασταση γιατι εχω φαει τον τοπο να βρω red κυπρο αλλα τιποτα.. κατεληξα στην μεταφορα τους απο θεσσαλονικη οπου και σπουδαζει ο αδερφος μου και ειναι καπως τα πραματα.. θα ηταν πολυ αδικο να τα σκοτωσουμε τα ζωντανα.. Βρε mike... Δώσε μου λίγο χρόνο..Θα σου βρω!!! Πόσες θες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panstelios22 14 Ιουνίου 2011 #16 Share 14 Ιουνίου 2011 Βρε mike... Δώσε μου λίγο χρόνο..Θα σου βρω!!! Πόσες θες? Άμα βρεις σφύρα μου. Μόνο σε ένα πετ σοπ είδα να φέρνει γαρίδες και τις Red Cherry τις κοστολογούσε 10 ευρά την μία. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑ. Δύσκολο πολύ για Κύπρο να βρεις γαρίδες Χρήστο. Το έχουμε ψάξει ήδη αρκετά με τον Μιχάλη. Εγώ μάλλον θα καταλήξω να αγοράσω από το ίντερνετ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 14 Ιουνίου 2011 #17 Share 14 Ιουνίου 2011 Άμα βρεις σφύρα μου. Μόνο σε ένα πετ σοπ είδα να φέρνει γαρίδες και τις Red Cherry τις κοστολογούσε 10 ευρά την μία. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑ. Δύσκολο πολύ για Κύπρο να βρεις γαρίδες Χρήστο. Το έχουμε ψάξει ήδη αρκετά με τον Μιχάλη. Εγώ μάλλον θα καταλήξω να αγοράσω από το ίντερνετ. χαχα οκ..δωσε χρονο.περιμένω ενα τηλεφώνημα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 14 Ιουνίου 2011 #18 Share 14 Ιουνίου 2011 ο φιλος xlomoc δεν εχει ευκαιρο κανενα κλαδεματακι και σκεφτηκα να βαζαμε λιγο μαλλι στα μπουκαλακια.. θα προσφερει προσφηση αλλα δεν θα απορροφα ουσιεσ απο το νερο.. 4 red ανα 350ml νερου ενυδρειου, τι λετε? θα εχουμε προβλημα? Θα έλεγα ότι όχι μόνο δεν θα έχεις πρόβλημα αλλά επιβάλλεται η μεταφορά με ενυδρειακό βαμβάκι και όχι με φυτά (εκτός από moss). Ενυδρειακό βαμβάκι όμως όχι μαλλί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike1247 20 Ιουνίου 2011 Author #19 Share 20 Ιουνίου 2011 αγαπητοι μου φιλοι οι γαριδουλλεσ εφτασαν σωεσ και αβλαβη στο ενυδρειο μου.. ευχαριστο πολυ τον φιλο xlomoc για την συνεργασια την υπομονη και την προετοιμασια του.. απωρεια: την πρωτη μερα τισ ειδα να σουλατσαρουν σε πυκνωφυτεμενες περιοχεσ με μοσσ και κερατοφυλλο αλλα μετα απο δυο μερες βλεπω μονο 1-2... τα αλλα ψαρακια καθως περνουσαν αδιαφορουσαν παντελως.. τι εγινε?? ειναι κρυμμενες Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos k 20 Ιουνίου 2011 #20 Share 20 Ιουνίου 2011 αγαπητοι μου φιλοι οι γαριδουλλεσ εφτασαν σωεσ και αβλαβη στο ενυδρειο μου.. ευχαριστο πολυ τον φιλο xlomoc για την συνεργασια την υπομονη και την προετοιμασια του.. απωρεια: την πρωτη μερα τισ ειδα να σουλατσαρουν σε πυκνωφυτεμενες περιοχεσ με μοσσ και κερατοφυλλο αλλα μετα απο δυο μερες βλεπω μονο 1-2... τα αλλα ψαρακια καθως περνουσαν αδιαφορουσαν παντελως.. τι εγινε?? ειναι κρυμμενες φωτοφωτοφωτοφωτοφωτοφωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike1247 21 Ιουνίου 2011 Author #21 Share 21 Ιουνίου 2011 αγαπητοι μου φιλοι οι γαριδουλλεσ εφτασαν σωεσ και αβλαβη στο ενυδρειο μου.. ευχαριστο πολυ τον φιλο xlomoc για την συνεργασια την υπομονη και την προετοιμασια του.. απωρεια: την πρωτη μερα τισ ειδα να σουλατσαρουν σε πυκνωφυτεμενες περιοχεσ με μοσσ και κερατοφυλλο αλλα μετα απο δυο μερες βλεπω μονο 1-2... τα αλλα ψαρακια καθως περνουσαν αδιαφορουσαν παντελως.. τι εγινε?? ειναι κρυμμενες το παλευω αλλα επιδη δεν πολυτραβα η φωτογραφικη μου θα καθηστερησω τι γινεται και βλεπω λιγοτερα γαριδακια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panstelios22 21 Ιουνίου 2011 #22 Share 21 Ιουνίου 2011 Έγω που είχα βάλει τις Αμάνο στο δικό μου για μια βδομάδα ήθελα κανένα 10λεπτο για τις βρω όλες. Μάλλον είναι επιφυλακτικές μέχρι να γνωρίσουν και να εγληματιστούν με το νέο τουε περιβάλλον. Ψάξε καλά στα άνω στρώματα του ενυδρείου. Εμένα κρυβόντουσαν πίσω από την θερμάστρα και κάτω από την κόντρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος